Evlilik

gelinciK8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
441
1
48
Diğer
Evlenmeden önce hayaller kurardım eşimle birlikte tatile, sinemaya , gezilere gitme hayalleri...Ama evlendim eşim benden tamamen zıt çıktı.. Ev gezmelerini sever, sinemaya gitmekten hoşlanmaz, en büyük sevdiği şey evde huzur içinde yemeğini yeyip çayını içmektir.. Hayatım çok monotonlaştı, alışverişe bile gidemiyorum, ilçede oturuyorum ve burda gönlüme göre bir şey yok İl merkezinede arasıra gidiyoruz oradada bir sürü halledilmesi gerekn iş oluyor alışverişe fırsat kalmıyor, kalsada eşimin acele ettirmesinden birşey beğenemiyorum, ben bekarken bütün gün gezip öyle beğenir alırdım, canım istediğinde gezer, tozardım, babam birşey demezdi. Ztn merkezdede oturuyorduk, şimdi iş gereği ilçeye geldim her türlü kişisel bakımdam mahrum kaldım (, Hayatım evle iş arasında geçiyor, bir yere gitsem bile eşimle gidiyorum hep, özgür günlerimi o kadar özlüyorum ki istediğimi alabilmeyi kimsenin kusur bulmamasını, hep senin istediğin şeyin tersini isteyen birinin olmamasını..
tek yaptığım yemek yapmak, ev işleri, işe gelmek sosyal hayat sıfırlandı iyice ( Sadece paylaşmak istedim kendimi çok üzgün hissediyorum ' Eşimde bana benzeseydi biraz ne olurdu

Son düzenleme:
bizde gezmek istiyoruz ama eeşimin vardiyalı işinden dolayı pek fırsatımız olmuyor mecburen eve kapanıyoruz, çalışıyormusun il merkezine mesafeniz uzakmı hani tek başına gidebilme şansın yokmu . birde eşin ev gezmelerni seviyormuş ya kafa dengi arkadaşlarınla falan plan olustursan hani eşine baskı yaparlar belki o zaman topluca birşeyler yapma fırsatınız doğar sık sık olmasada ara sıra

eşiyle alışveriş yapmayı seven, sabırla onun giysilere tek tek bakmasını, denemesini bekleyen erkek onda bir anca çıkar herhalde, henüz ben öyle birini görmedim gerçi, kendin gitçeksin başka yolu yok

Son düzenleme:
Aslında önerin mantıklı ama bilmiyorum, il merkezine 100 km uzaklıkdayız gidersek birlikte gidiyoruz, ailelerimizde orda çünkü, ama borçlardan dolayı seyrek gidiyoruz o zmn da neye zaman ayıracağımızı şaşırıyoruz

eşiyle alışveriş yapmayı seven, sabırla onun giysilere tek tek bakmasını, denemesini bekleyen erkek onda bir anca çıkar herhalde, henüz ben öyle birini görmedim gerçi, kendin gitçeksin başka yolu yok

aynen öyle en güzeli tek başına dolaşmak veya bir kız arkdaşıyla

valla kendimden örnek vermem gerekirse ben eşimle alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum, yapmamda zaten genelde, onun ihtiyaçları için beraber gideriz sadece, yoksa onunla alışverişe gitsem, eve dönünce saçma sapan abuk subuk şeyler aldığımı farkediyorum, öğrendim artık

Aslında eşinizin bekarken size davranış biçiminden evlendikten sonra neler yaşayabileceğinizi anlarsınız çok şükür ben rahatım bu konuda saatlerce kıyafet denememi oturup yada ayakta bekler onaylar benimle saatlerce gezer beğenemsede kırmamak adıan güzel der ben bazen diyorum maşallah sendeki sabıra ay ben denerken çatladım yaa diye eskiden ben o bakarken ilgilenmezdim sonra baktım hiçbirşeye bakmak istemiyor sonra anladım haksızlık yapıyorum o bana böylemi yapıyor diye şimdi ona zorla kıyafet seçip giydirip onaylıyorum o zaman çok hoşuna gidiyor ilgilenmem

ilçeniz çok mu küçük bence haftada bir emrivaki yap, sinema varsa ilçede bilet al mesela, ikinizede hitap edecek filmlerden

küçük yerde olmak insanın elini kolunu bağlıyo tabii, merkezede uzakmış 100 km

malesef ilçede sinema yok, bu arada eşimi çok tanıyamadım 5 ay içinde evlendik, pişman değilim iyi hoşta bizi mutlu eden şeyler çok farklı

yalnız gezmek mi bende heryere eşimle gitmeyi seviyorum birlikte alış-veriş yapmak hoşuma gidiyor ve o beni sabırla bekliyor tamam yeter eve dönerim dedigimde de çok mutlu oluyor tabii ama daha şikayet etmedi çok şükür gezmek için zaman ve paran olacak birde, biri olsa biri olmuyor işte ama yine de şükür halimize.

madem aileleriniz merkezde,yatılı gidin o zaman.eşin onca yolu yalnız göndermiyor olabilir ama sen kardeşinle alışverişe çıkarsan o da evde bekler sizi ya da arkadaşlarıyla falan görüşür.geri dönme durumu olmayınca da acele ettirmez,ertesi gün rahatça dönersiniz.

öyle eşiyle hiçbirşey demeden acele etmeden yavaş yavaş alışveriş yapan karısının arkasında ya da yanında duran bir erkek görmedim ben açıkcası.
ben mesela kesinlikle eşimle alışverişe gitmek bir tek market alışverişne giderim onda da alacaklarım ağır taşıyamam diye ehliyetim olsa oraya bile götürmem
benimde eşim sinemaya gitmeyi sevmez evlendikten sonra hele ev kuşu oldu resmen. gitmek istediğim bir film olursa özellikle onunda ilgisini çekecek bir filmse ona sormadan biletleri alırım akşam için planım var vs derim. sinema olduğunu öğrenince bi surat asıyor ama film sarınca çıkışta iyiki de gelmişiz hayatım der
eğer ilgisini çekecek birşey değilse arkadaşlarımla planlar yaparım. orda hiç arkadaşınız yok mu.

her evli kadının %50si bekarlık hallerini özler

bende senınle aynı zamanda evlendım bende esımden ayrı sadece 1 kere gecen hafat ıs arkadaslarımla sınemaya gıttım ve pısman olduım evıme gıtmek ıstedım
onun harıcınde arda parka cıkarım o kadar bırıne oturmaya bıle gıtmedım tek basıma bu aksam gıdıcem
vardıyalı calısıyor ben memnunum sahsen benımde hayatım sen gıbıydı sımdı durulduk bu sakınlıgı sevıyorum yapı meselesi sanırım

haftasonunu orda geçiriyoruz ztn, ama ne biliyim ya biryerlere misafirliğe gitmek gerekiyor ya hastane ya pastane derken geliyor dönüş günü off (

Ama evlilik böyle bişey tatlım.Ben olmaktan çıkıp biz olmaya başlıyorsun.Mutsuzluğunun sebebi tamamen bakış açından kaynaklanıyor.Hani bardağın boş tarafı dolu tarafı derler ya aynen o şekil.Eşini seviyorsan bu tip şeyleri takma farklı şekilde düşün.Bak ben de senin gibiyim.Evlendim ailem ankarada ben istanbula geldim.Hiç bilmediğim bir şehirdi o yüzden eşim olmadan dışarı çıkamazdım.Senin gibi ev işi, temizlik, yemek falan filan geçiyo günlerim.Borçlardan dolayı biz de çok gezemiyoruz.Normalde ben de alışverişi sevmem eşim de bişey alcaksak gider şak diye alır çıkarız.Senin gibi çok bunaldığım olur evden çıkamadığım olur ama herşey gezmek tozmak değil ki.Akşamları hiç evden çıkmasanız da sosyal bişeyler yapmıyor musunuz? Birbirinizin değişik yönlerini keşfetmeye çalışın.Tamam o alışveriş sinema sevmiyo ama ben seviyorum of bittim filan diye düşünme.Onun bilmediğin o kadar çok huyu çıkcak ki zamanla sen bile şaşırcaksın daha önce nasıl farketmedim diye.Belki sinema alışveriş yönünden uymuyorsunuz ama belki başka zevkler konusunda birebir aynısınız ve bunları boş zamanlarınızda yaptğınızda çok zevk alcaksınız.Birbirinizi biraz keşfetmeye çalışın

sanırım haklısınız, onda, evimde, çevremde mutluluğu bulmalıyım, ama ne biliyim bir üyürüyüşe çıkalım desem dahi istemiyor, bütün gün yoruluyor ama bende yoruluyorum biraz dolaşmak hiç fena gelmiyor

biz kadınların gözünün açılması için illa evlilik mi yapmamız lazım ???

neden tam sorgulamadan evlenmedik acaba, şunları şunları yaşayabilirz, katlanabilecekmiyiz hiç düşündük mü?

hep güllük gülistanlık hayal kurmuşuz resmen, yanında uyuycam, yok sabaha senle uyanıcam, sana yemek hazırlıycam,,

VE ŞİMDİ ÇOĞU ŞEY BİZE BATIYOR, İŞKENCE GELİYOR .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…