- Konu Sahibi gelinciK8787
-
eşiyle alışveriş yapmayı seven, sabırla onun giysilere tek tek bakmasını, denemesini bekleyen erkek onda bir anca çıkar herhalde, henüz ben öyle birini görmedim gerçi, kendin gitçeksin başka yolu yok
aynen öyle en güzeli tek başına dolaşmak veya bir kız arkdaşıyla
Aslında önerin mantıklı ama bilmiyorum, il merkezine 100 km uzaklıkdayız gidersek birlikte gidiyoruz, ailelerimizde orda çünkü, ama borçlardan dolayı seyrek gidiyoruz o zmn da neye zaman ayıracağımızı şaşırıyoruz
madem aileleriniz merkezde,yatılı gidin o zaman.eşin onca yolu yalnız göndermiyor olabilir ama sen kardeşinle alışverişe çıkarsan o da evde bekler sizi ya da arkadaşlarıyla falan görüşür.geri dönme durumu olmayınca da acele ettirmez,ertesi gün rahatça dönersiniz.
Ama evlilik böyle bişey tatlım.Ben olmaktan çıkıp biz olmaya başlıyorsun.Mutsuzluğunun sebebi tamamen bakış açından kaynaklanıyor.Hani bardağın boş tarafı dolu tarafı derler ya aynen o şekil.Eşini seviyorsan bu tip şeyleri takma farklı şekilde düşün.Bak ben de senin gibiyim.Evlendim ailem ankarada ben istanbula geldim.Hiç bilmediğim bir şehirdi o yüzden eşim olmadan dışarı çıkamazdım.Senin gibi ev işi, temizlik, yemek falan filan geçiyo günlerim.Borçlardan dolayı biz de çok gezemiyoruz.Normalde ben de alışverişi sevmem eşim de bişey alcaksak gider şak diye alır çıkarız.Senin gibi çok bunaldığım olur evden çıkamadığım olur ama herşey gezmek tozmak değil ki.Akşamları hiç evden çıkmasanız da sosyal bişeyler yapmıyor musunuz? Birbirinizin değişik yönlerini keşfetmeye çalışın.Tamam o alışveriş sinema sevmiyo ama ben seviyorum of bittim filan diye düşünme.Onun bilmediğin o kadar çok huyu çıkcak ki zamanla sen bile şaşırcaksın daha önce nasıl farketmedim diye.Belki sinema alışveriş yönünden uymuyorsunuz ama belki başka zevkler konusunda birebir aynısınız ve bunları boş zamanlarınızda yaptğınızda çok zevk alcaksınız.Birbirinizi biraz keşfetmeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?