- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi gelinciK8787
-
sanırım haklısınız, onda, evimde, çevremde mutluluğu bulmalıyım, ama ne biliyim bir üyürüyüşe çıkalım desem dahi istemiyor, bütün gün yoruluyor ama bende yoruluyorum biraz dolaşmak hiç fena gelmiyor
bizim öyle..hoş biz daha yeni evliyiz (etkisi var mı bilemem ama )eşiyle alışveriş yapmayı seven, sabırla onun giysilere tek tek bakmasını, denemesini bekleyen erkek onda bir anca çıkar herhalde, henüz ben öyle birini görmedim gerçi, kendin gitçeksin başka yolu yok
arkadaşlar istisnalar var amaa..eşim bana ısrar eder sinemaya gidelim,yüryüş yapalım çay içmeye çıkalım falan diye..
alışveriştede saatlerce gezebilr benmle
bende bazen masraf olmasn diye saf gibi geri çeviririm..
ama diğer türlüsü gerçekten çeilmez diye düşünüyorum..
renk mi kalır hayatta yaa..
Allah herkezn gönlüne göre eşler kısmet etsinnn..
bak bitter90 un dediğini diyorum ben de işte :) Biz de evde ya papağanımızla uğraşırız, ya film izleriz, ya gitar çalar şarkı söyleriz, beste yaptıysak oturur kaydını alırız.Evde yapılabilcek o kadar çok şey var ki.Mutlaka dışarı çıkmak bile istemiyceğiniz ortak yapabilceğiniz şeyler vardır.
Evlenmeden önce hayaller kurardım eşimle birlikte tatile, sinemaya , gezilere gitme hayalleri...Ama evlendim eşim benden tamamen zıt çıktı.. Ev gezmelerini sever, sinemaya gitmekten hoşlanmaz, en büyük sevdiği şey evde huzur içinde yemeğini yeyip çayını içmektir.. Hayatım çok monotonlaştı, alışverişe bile gidemiyorum, ilçede oturuyorum ve burda gönlüme göre bir şey yok İl merkezinede arasıra gidiyoruz oradada bir sürü halledilmesi gerekn iş oluyor alışverişe fırsat kalmıyor, kalsada eşimin acele ettirmesinden birşey beğenemiyorum, ben bekarken bütün gün gezip öyle beğenir alırdım, canım istediğinde gezer, tozardım, babam birşey demezdi. Ztn merkezdede oturuyorduk, şimdi iş gereği ilçeye geldim her türlü kişisel bakımdam mahrum kaldım(, Hayatım evle iş arasında geçiyor, bir yere gitsem bile eşimle gidiyorum hep, özgür günlerimi o kadar özlüyorum ki istediğimi alabilmeyi kimsenin kusur bulmamasını, hep senin istediğin şeyin tersini isteyen birinin olmamasını..
tek yaptığım yemek yapmak, ev işleri, işe gelmek sosyal hayat sıfırlandı iyice( Sadece paylaşmak istedim kendimi çok üzgün hissediyorum ' Eşimde bana benzeseydi biraz ne olurdu
AMin canım ama bazen mutluluğu yakalamak yine bizim elimizde bi insanı değiştirebilirmişsin sadece onun kötü yanlarını unutarak olumlu düşünerek onun hakknda o yzden tabiki eş seçimi önemli ama şuanda bence eşini anlaması lazım suçlamak çözüm değil nasıl değişir onu düşünmeli:)
eşim de bana benzesetdi biraz ne olurdu
tabii ki hayat cennet olurdu
çok doğru söylüyosun...kadın bi şekilde o oturmuş düzeni bozup eğlenceli hale getirmeli..
aslında zor değil iki naz cilveye bakar diye düşünüyorum..bide güleryüz
bir hayır der iki hayır der..sonrasında oda bişeyler yapar
ama birazda insann içinde olacak yapı meselesi sanki..
arkadaşımın eşide aynı adamın içinde yok..
arkadaş sabırla çaba gösterr inşallah..
mutlu günler diliyorumm..
eşiyle alışveriş yapmayı seven, sabırla onun giysilere tek tek bakmasını, denemesini bekleyen erkek onda bir anca çıkar herhalde, henüz ben öyle birini görmedim gerçi, kendin gitçeksin başka yolu yok
eşiyle alışveriş yapmayı seven, sabırla onun giysilere tek tek bakmasını, denemesini bekleyen erkek onda bir anca çıkar herhalde, henüz ben öyle birini görmedim gerçi, kendin gitçeksin başka yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?