evlilik

dnzmavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
19
3
3
Kizlar sizin de düşüncelerinizi alalım evde nasil vakit geçiriyosunuz ben cok sıkılıyorum bebisim cok küçük disari çıkamıyor um ne yapıyorsun uz sizler

valla aynı dertten bende muzdarıbım ;( fılm ızlıyorum, kıtap okuyorum, rutın ev işleriyle ugrasıyorum, arada pazardı market alısverısıydı takılıyorum. ama gezmek amaclı maddı sıkıntılardan oturu dısarı cıkamıyorum ve cok bunalıyorum evle ıs arası hayatım gecıyor :(

Kizlar sizin de düşüncelerinizi alalım evde nasil vakit geçiriyosunuz ben cok sıkılıyorum bebisim cok küçük disari çıkamıyor um ne yapıyorsun uz sizler

Evlenmeden once yogun bir is tempom vardi 10 larda 11 lerde eve gelirdm. Evlendikten sonra meslegimi birakmak istedim.esimde beni destekledi cnku evliyen o saatlerde eve gelsem kocama bi hayrim dokubmazdi. Su anda 1 yidir evliyim ve calismiyorum. Maddi anlamda esim idare edebiliyor bi sikintimda yo cok sukur. Ama maesefki hergun bi arayis icindeyim. Buun sunu yapiyim bunu yapiyim diye.ama monotona bagliyo bi zman sonra havaarin guzellesmesini bekliyirum. Hava guzelse ck gez dolas zman bi sekide geciyor.

Back
X