Ya yapmayın Allah aşkınaBende diyorum olmadı iki uç sene çocuk yapmam boşanırim diye öyle söylemesi kadar kolay değildir tabi
Benim derdim şu ki duygularımla hareket ettim nişanlandım bakış açım değişti evlenmek üzereyken mantıksal bakmaya başladım vazgeçmek üzereyim kafam karışık benim durumumda olupta nişan atan veya evlendikten sonra pişman olan varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bende diyorum olmadı iki uç sene çocuk yapmam boşanırim diye öyle söylemesi kadar kolay değildir tabi
İyi de sen daha evlenmeden boşanmayı planlıyorsun ..
O evlilikten ne hayır bekliyorsun ki ..
Çok güzel diyosun arkadaşım bende 2,5 yıllık evliyim eşim iyi bir insan ama tabiki onun da hoş olmayan huyları var. Bende evlenmeden boşanmayı düşünen biriydim en fazla boşanırım diyodum ki hala diyorum. o zamandan oyle düşünüp sonra evlenince bu düşünce devam ediyor ve ufacık şeyde boşanalım demeye başlıyor insan kendimden biliyorum eşim biraz üstüme gelse boşanmak istiyorum çunkü oyle bir yerleşmiş ki çıkmıyor aklımdan o yüzden şimdiden en fazla boşanırım diye düşünmeyin
ben aynı durumdayım ama nişanlımı görüp elini tutunca amaaan boşver evlen en fazla boşanırsın diyorum.ama senin sebebin ne?
benim sebebim kaynana ve görümce ki benimle aynı şehirde bile değiller ve nişanlım çokta takmıyor onları.ben kafamda senaryo filan yazıyorum.kızımın görümceme benzemesini düşünüp vazgeçiyorum filan
kaygıların ne yönde.Bende diyorum olmadı iki uç sene çocuk yapmam boşanırim diye öyle söylemesi kadar kolay değildir tabi
En fazla boşanırsın mı!!kuş yuvasımı yıktığınız!Cok mantıksız ve aşırı relax gördüm sizi.Sizinde sonunuz iyi gözükmüyor.ben aynı durumdayım ama nişanlımı görüp elini tutunca amaaan boşver evlen en fazla boşanırsın diyorum.ama senin sebebin ne?
benim sebebim kaynana ve görümce ki benimle aynı şehirde bile değiller ve nişanlım çokta takmıyor onları.ben kafamda senaryo filan yazıyorum.kızımın görümceme benzemesini düşünüp vazgeçiyorum filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?