evlilik

Bende diyorum olmadı iki uç sene çocuk yapmam boşanırim diye öyle söylemesi kadar kolay değildir tabi
Ya yapmayın Allah aşkına
Daha evlenmeden 3 sene öncesi düşünüp çözüm bulmuş gibi en fazla bosanirim diyorsunuz çocuk olsun olmasin kolay mi bu isler yada ben ayrılığı çok abartiyorum
İçinizde birbirinize karşı sevginiz varsa hemen olduya bittiye getirmeyin nisanlinizla etraflica konuşmanızı öneririm şu en fazla bosanirim seceneginide atın Allah askina çok komik

kafaya taktiginiz noktalar nedir ?
Gercek ve orneklere dayanarak mi olmayacaginizi dusunuyorsunuz yoksa birden bire duygularinizdan falan mi emin degilsiniz ?
Ikisi farkli seyler, biri gercekten o zamana kadar goremediginiz sorunlar vardir, duygular gormenizi engellemistir o zaman iyi dusunun asilacak problemler mi diye
Ikincisi ise sadece isin ciddiye bindigi icin hissedilen korkudur
Biz bilemeyiz yani kendiniz dusunmeniz lazim

Olmadı boşanırım diyerek evlenilmez. Kendini düşünmüyorsan nişanlını düşün.Boşandığında karşı tarafı da mağdur etmiş oluyorsun. Adamın hayatından 3 yıl çalma gibi bir hakkın yok.

Son düzenleme:
olmadı boşanırım ne ya ne kadar basit karşıdakinin duyguları yok bence hemen ayrıl nişanlına yazık net

Konuyu ayrintili anlatsanız daha iyi tavsiyede bulunuruz. Mantıksız olan yönü nedir. Yaş kaç, ne zamandır tanıyorsun, düğun ne zaman????

problem ne neden mantığınız şuan devreye girdi ?
Eğer çekinceleriniz varsa evlilik tarihini erteleyin,
Olmadı hiçbiri yok tamamen hissizim diyorsanız biran evvel açılın nişanlınıza atın yüzüğü ,

Bende mantık işin içindeyse zaten bi ömür diye nasıl başlıyacaksınız
Kimseyi mağdur etmeyin

İyi de sen daha evlenmeden boşanmayı planlıyorsun ..
O evlilikten ne hayır bekliyorsun ki ..

Çok güzel diyosun arkadaşım bende 2,5 yıllık evliyim eşim iyi bir insan ama tabiki onun da hoş olmayan huyları var. Bende evlenmeden boşanmayı düşünen biriydim en fazla boşanırım diyodum ki hala diyorum. o zamandan oyle düşünüp sonra evlenince bu düşünce devam ediyor ve ufacık şeyde boşanalım demeye başlıyor insan kendimden biliyorum eşim biraz üstüme gelse boşanmak istiyorum çunkü oyle bir yerleşmiş ki çıkmıyor aklımdan o yüzden şimdiden en fazla boşanırım diye düşünmeyin

Hem öyle sanıldığı kadar boşanmakta kolay değil ..
Nişanlıyken ayrılığı göze alamayan boşanmayı hiç alamaz .
Bana göre insanın bi nevi kendini kandırması bu .

Sesli güldüm.

mantığına yatmıyorsa koyver gitsin
aşk bile kalmamış mantığın bu kadar ortaya çıktıysa
e mantığına yatmıyor
aşk zaten yok
ne diye evlenesin

milleti uyuz etmeden bi cevap yazaydınız..sorun ne bacııımm

En fazla boşanırsın mı!!kuş yuvasımı yıktığınız!Cok mantıksız ve aşırı relax gördüm sizi.Sizinde sonunuz iyi gözükmüyor.

Emin değilsen ertele
İyi düşün
Evlenmekte boşanmakta çok ciddi bir karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…