Boşanmak sandığın kadar kolay değil. Istersen bir daha düşün.ben aynı durumdayım ama nişanlımı görüp elini tutunca amaaan boşver evlen en fazla boşanırsın diyorum.ama senin sebebin ne?
benim sebebim kaynana ve görümce ki benimle aynı şehirde bile değiller ve nişanlım çokta takmıyor onları.ben kafamda senaryo filan yazıyorum.kızımın görümceme benzemesini düşünüp vazgeçiyorum filan
Ben şimdiye kadar evliliğin güzel bir yanını görmedimBenim derdim şu ki duygularımla hareket ettim nişanlandım bakış açım değişti evlenmek üzereyken mantıksal bakmaya başladım vazgeçmek üzereyim kafam karışık benim durumumda olupta nişan atan veya evlendikten sonra pişman olan varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var
Evlilik sandığınız gibi olmuyo ben evlenmeden önce aman sarılıyım uyuyum yanında olmak bile yeter derdim 22 de evlendim aklıma tükürüyüm şimdi hiç öxgür değilim altımda arabam olup istediğim yeri gezecek olmak varken şuan ne yapıyorum evde bebek bakıyorm iki sene tıkılıp kaldım bebekle zaten biyere gidilmiyo ve kariyerimde o kadar adımlar kaçırdım ki şimdiki aklım olsa 30 dan önce asla evlenmezdim hayatınızı yaşayın bana çok dediler evlendikten sonrada yaşarım dedim ama öyle olmuyo aslaAy böyle şeyleri okuyunca çok kafam karışıyo evlenmeyi çok istiyorum ama hiçte evlenip gerçekten mutlu olanı duymuyorum çok mu şey bekliyoruz acaba evlilikten
merhaba canımAy böyle şeyleri okuyunca çok kafam karışıyo evlenmeyi çok istiyorum ama hiçte evlenip gerçekten mutlu olanı duymuyorum çok mu şey bekliyoruz acaba evlilikten
herkes geçiyo bu dönemden sıkma canını bende aynı dönemi geçirdim ama şu an boşuna korkmuşum diyorum. ama benim ki genel bi korkuydu senin korkunun özel bi sebebi mi var
eşimin elinde sürekli telefon var mesela oturup tv izlicez diyelim ben tek başıma izliyorum o telefonla ilgileniyor, gece uyurken telefona bakarak uyuyor uyanınca eline ilk aldığı telefon oluyor. Çocuk konusu beni çok üzüyor yaşı ileri olmasına rağmen bi istiyor bi istemiyor anlamsız bi tavır içerisinde, bütün tatillerini annesinin evinde geçirmek istiyor beni de kendi ailemin evine gönderiyor (sınava hazırlanmama rağmen), yani ne bileyim buna benzer sürekli bir şeyler çıkıyor.
Bende diyorum olmadı iki uç sene çocuk yapmam boşanırim diye öyle söylemesi kadar kolay değildir tabi
ben de evlendigimden beri evliligin guzel bir tarafini gormedim. nisanlandigimizdan itibaren esimin baska sehirde yasayan annesi babasi kardesi akrabalari surekli yatili misafir olarak geliyor. kendi evimde misafir oldum rahat edemiyorum. gelirken haber vermek sormak vs. de yok. insan saygisindan ev sahibine sorar ama benim evimi kendi evleri gibi gorduklerinden sormaya hic gerek gormuyorlar. geldiklerinde haberim oluyor. esim de aksini kabul etmiyor. evlendigime evlenecegime pisman oldum. esimle degil ailesi ile de evlendim. yeni evlinin evine bu kadar yatili gelmek olur mu? evleneli daha 2 ay olmadi, nisandan itibaren evden yatili misafir eksik olmadi. her insanin sabir sinirlari vardir, ben zaten kendi annemle yasamaya katlanamiyordum, simdi esimin ailesini egliyorum. ailelerin uyumu onemli denirdi, dikkate almadik, soyleyenler %100 haklilarmis.
Boşuna korkmuşum diyorsunuz ama korkularınızın bir kısmı çıkmamış mıydı sizin? Düzeldiyseniz sevindim.
Konu sahibi, mantığınız evlenme diyorsa bu ciddi bir sorun. Bence bunu hafife almayın. Ayrıntıyı bilmiyorum. Evlenin evlenmeyin hiç diyemem. Düşünüp çözüm yolu bulamazsanız bir uzmana danışın. Çok önemli bir konu, ihmale gelmez.
canım ben bunların birini bile bekarken fark edemedim ki fark etsem de yinede evlenirdim sanırımBoşuna korkmuşum diyorsunuz ama korkularınızın bir kısmı çıkmamış mıydı sizin? Düzeldiyseniz sevindim.
Konu sahibi, mantığınız evlenme diyorsa bu ciddi bir sorun. Bence bunu hafife almayın. Ayrıntıyı bilmiyorum. Evlenin evlenmeyin hiç diyemem. Düşünüp çözüm yolu bulamazsanız bir uzmana danışın. Çok önemli bir konu, ihmale gelmez.
canım ben bunların birini bile bekarken fark edemedim ki fark etsem de yinede evlenirdim sanırım
amin canım cumlemizeÇok sevindim canım. Ne mutlu ki evlendiğin için mutlusun. Allah herkese hayırlı, mutlu evlilikler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?