evlilik

Boşanmak sandığın kadar kolay değil. Istersen bir daha düşün.

Ben şimdiye kadar evliliğin güzel bir yanını görmedim

ben de evlendigimden beri evliligin guzel bir tarafini gormedim. nisanlandigimizdan itibaren esimin baska sehirde yasayan annesi babasi kardesi akrabalari surekli yatili misafir olarak geliyor. kendi evimde misafir oldum rahat edemiyorum. gelirken haber vermek sormak vs. de yok. insan saygisindan ev sahibine sorar ama benim evimi kendi evleri gibi gorduklerinden sormaya hic gerek gormuyorlar. geldiklerinde haberim oluyor. esim de aksini kabul etmiyor. evlendigime evlenecegime pisman oldum. esimle degil ailesi ile de evlendim. yeni evlinin evine bu kadar yatili gelmek olur mu? evleneli daha 2 ay olmadi, nisandan itibaren evden yatili misafir eksik olmadi. her insanin sabir sinirlari vardir, ben zaten kendi annemle yasamaya katlanamiyordum, simdi esimin ailesini egliyorum. ailelerin uyumu onemli denirdi, dikkate almadik, soyleyenler %100 haklilarmis.

Bende evlenmeyi çok istiyorum aslında ama bi o kadar da istemiyorum . Sevgilim var 2 yıldır artık ailene söyle bi nisan olsun yapalım diyor ama korkuyorum işte ciddi bi adım atmaktan. Ya nisanlaninca değişirse ya bana kotu davranirda sogursam o zaman napıcam , bu kız önceden nisan atmış diyecekler evlenmek istediğim zaman diyorum o yüzden didik didik düşünüyorum hergün napicagimi çok zor cook Allah yardimcimiz olsun

Ay böyle şeyleri okuyunca çok kafam karışıyo evlenmeyi çok istiyorum ama hiçte evlenip gerçekten mutlu olanı duymuyorum çok mu şey bekliyoruz acaba evlilikten

Ay böyle şeyleri okuyunca çok kafam karışıyo evlenmeyi çok istiyorum ama hiçte evlenip gerçekten mutlu olanı duymuyorum çok mu şey bekliyoruz acaba evlilikten
Evlilik sandığınız gibi olmuyo ben evlenmeden önce aman sarılıyım uyuyum yanında olmak bile yeter derdim 22 de evlendim aklıma tükürüyüm şimdi hiç öxgür değilim altımda arabam olup istediğim yeri gezecek olmak varken şuan ne yapıyorum evde bebek bakıyorm iki sene tıkılıp kaldım bebekle zaten biyere gidilmiyo ve kariyerimde o kadar adımlar kaçırdım ki şimdiki aklım olsa 30 dan önce asla evlenmezdim hayatınızı yaşayın bana çok dediler evlendikten sonrada yaşarım dedim ama öyle olmuyo asla

merhaba canım
yarın evleneli 2 ay olucak bence çok güzel evlilik... yani şuanlık memnunum kocanla uyuyup onunla uyanmak... evinde birlikte vakit geçirmek güzel. ben çalışıyorum biraz zor oluyo tabi işler biirkince ama olsun yinede güzel anlaşabilceğinizi düşünüyosanız eğer tavsiye ediyorum. o kadar da kötü değil evlilik... tabiki tartıştığın dönemlerde oluyo ama barışınca unutuyosun hepsini... Gerçi bende daha çok yeniyim ama inşallah hep böyle düşünürüm

Büyük harflerle yazmak isterdim ama yasak. aman aman evleniyim, olmadı boşanırım diye düşünenler sakın bunu yapmasın.... Boşanmak nişan atmaktan çok çok zor. Nişan atarken yüzükleri çıkarıp veriyorsunuz ve iş bitiyor. Oysa boşanırken iş hiç de öyle kolay değil. O adliye koridorlarında yürümesi bile ürkütücü. O psikoloji, nişan atma psikolojisinden bin beter. Sakın sakın böyle düşünerek evlenmeyin. Aklınıza mantığınıza yatmıyorsa nişanı uzatın, en kötü nişanlınızdan ayrılın ama boşanma aşamasında bitirmeyin, işin protokolleri çok uzun çünkü boşanmada. Avukatlar, hakim, mahkeme, dava, mal paylaşımı, boşanma için geçerli bir sebep, bir yılı doldurmadan anlaşmalı boşanamama.... bir sürü bir sürü ıvır zıvırı var... Yapmayın etmeyin....Herşeyden önce boşanmış olacaksınız o zaman. Oysa şu durumda ayrılsanız da bekarsınız.... Bu kadar dar bakmayın olaylara... Boşanma kolay olsa idi bu işin avukatı olmazdı, mesela...

herkes geçiyo bu dönemden sıkma canını bende aynı dönemi geçirdim ama şu an boşuna korkmuşum diyorum. ama benim ki genel bi korkuydu senin korkunun özel bi sebebi mi var

Boşuna korkmuşum diyorsunuz ama korkularınızın bir kısmı çıkmamış mıydı sizin? Düzeldiyseniz sevindim.

Konu sahibi, mantığınız evlenme diyorsa bu ciddi bir sorun. Bence bunu hafife almayın. Ayrıntıyı bilmiyorum. Evlenin evlenmeyin hiç diyemem. Düşünüp çözüm yolu bulamazsanız bir uzmana danışın. Çok önemli bir konu, ihmale gelmez.

Bende diyorum olmadı iki uç sene çocuk yapmam boşanırim diye öyle söylemesi kadar kolay değildir tabi

En kötü ihtimalle boşanırım diyenlerden "keşke evlenmeseydim" diyen duydum. Ama ayrıntısını bilmiyoruz, belki de gereksiz dert ediyorsunuzdur. Bence en iyisi iyi bir psikologdan randevu alıp bir seans da olsa görüşün. Çok kritik bir aşamadasınız. Psikoloğa şimdi gitmezseniz ne zaman gideceksiniz.

Bence siz konu açın. Oradan sorun. Belki hayırlı bir çözüm yolu bulursunuz.

Ben 8 Kasımda evlendim.
Senin yaşadığın duygu karmaşasını yaşadım.
Çok düşünmekten uyuyamadım.
Ailenden ayrılacaksın, alışveriş çilesi , her kafadan bir ses çıkar.
İnsanların etkisinde kalırsın.
Hata yaptığını düşünürsün.
Acaba atsam mı nişanı diye sorarsın kendine.
Zaman azaldıkça daha sinirli , stresli olursun.

Tüm ihtimalleri iyi düşün gerçekten aşılmaz sorunlar varsa düşünme at nişanı. Nişanlı iken anlaşamayan çiftlerin evlilikleride sorunlu oluyor.

Sadece evlilik stresi ise devam et .

canım ben bunların birini bile bekarken fark edemedim ki fark etsem de yinede evlenirdim sanırım

Şu aşamada stresli olman doğal, ama eğer mantıksal konular süzgecinden geçmiyorsa tabii ki işi evliliğe taşımadan uzaklaşman gerek.
Ama duygusal karar veriyorsun gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…