evlilik

asiriduygusal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
701
120
18
28
Merhabalar suan cok sinirliyim ve agliyorum esim ailesine evlenmeden once ev alcam demis ogretmen olup ataninca yani hala okuyo suan tmm alsin da bde 5 katli ev alcam ve birinci kata annemler ikinci kata biz ucuncu kata kardeslerim cikar diye annesiyle konusuyolar surekli bnim ne dusundugum umrunda degil babasina arsa al faln simdiden dyo onun hayali boyleyse bnm ne sucum var su an evlendigime bile pisman oldum esime daha once cok soyledim bn o sekilde ev almani yaptirmani istemyorum imkan yoksa krada bile kalirim diyorum ama o 5 katli ev yaptirirsan kalmam orda dyorum anlamiyo cok sinirlendim agladim

:) hayal canım o hayal. Millet bir evi zor alıyor seninki 5 katlı bina dikecek öyle mi:) ama şimdiden oturup konuşman lazım ağlaman değil. Evli değilsin bişey değilsin niye ağlıyosun ki. Dönüşü olmayan yol değil. Oturalım güzelce konuşalım gel seninle de, Sen nasıl bir hayat istiyorsun ben nasıl. Şimdi anlaşamazsanız ilerde daha zor. Bu nişanlılıkta fikirler zıt düşünce ağlama sızlama noluyor yahu? Adam da diyor ki hah tamam! Ben bu kıza lafımı dinleticem. Kararlı olup konuşmak fikirler uymazsa da oluru nedir ona bakmak lazım. Keza evlenince bile böyle ama işte o zaman ah niye evlendim diyip ağlıyosun :)) hala köprüden önceki çıkış şansın var yani.

tamamen hayal kuruyor rahat ol bunun için ağlamaya bile değmez ama ben şu anki yaşamınıza takıldım aileyle altlı üstlü oturmak bile şuan bekar arkadaşlarla aynı evde kalmaktan iyidir bana göre

Bu seye benzemis, yesilcam klasiklerine; okuyup doktor olucam seni saraylarda yasaticam anam...
Is ciddiye binince koyarsiniz tavrinizi, daha ortada birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…