evlilik

çünkü kocası okuyormuş çalışmıyormuş kirayı nasıl ödeyecek

Mecbur oldugu icin

Simdi ogrenci bn dondurdum okulu 3 bucuk aylik oglumuz var ve esimin arkadaslariyla ortak kirada kaliyoruz biz evli dger kalanlar bekar sevgili burda ona bile katlaniyorum
kiraya ortak olsunlar diye evliyken başkalarıyla aynı evi paylaşıyorsunuz eşiniz 5 katlı bina dikicek aileside gelicek diyemi dertleniyorsunuz boşuna üzülüyorsunuz eşiniz ilk önce ailesiyle tek oturabileceği bir ev kiralasın başkalarıyla yaşak nedir hayaller 5 katlı bina hayatlar ev arkadaşlığı

Mecbur oldugu icin
Su an katlanirim bir sene ama ilerde annesi ve kardesleriyle altli ustlude olsa oturamam bn ayri olmak isterim esim ne zaman gidip gorurse gorsun onlari ama bni bulastirmasin
O simdilik ogrenci oldugumuz icin oyle ve para gondermiyolar burslarla idare ediyoruz bnde istemem birlikte yasamayi ama caresizlik boyle bisey

Tek derdim bu evet esim bn nereye sen oraya diyo bnimde kendime gore hayalim vardi ama esim ailemden uzaklastiramazsin bni dedi cok uzuldum agladim bu aksam halada konusmuyoruz bn mahvoldum biturlu anlamiyo
evliliğin ne olduğunu tam anlamadan evlenmişsiniz sanırım. evlilik sadece eşle olmaz olmuyor eşinle beraber onun ailesininde içine girmiş oluyorsun.
sen ne kadar beni bulaştırmasın desende o insanlar eşinin ailesi

Esim ailesine bagli tmmda illa altli ustlu kalmamiza gerek yokki bna dugunde takilan tum altin ve parayi aldi ailesi sonra size odicez diye neyse tmm dedim esim okulu baslayinca uniye geldi bn ailesinin yaninda kaldim cocukla yapamazsin beceremezsin ayri masraf olmasin dediler durdum bir ay falan sonra kardeslerine dayanamadim ucude erkek ve yaramazlar gercekten bnu esime tlfnda anlattim kizdilar defolun gidin evimden gelde karini al evden demis esine oda geldi aldi bni aramz bozuldu oyle bide oglumla aramizi bozdun mutlumusun dedi giderken

Onlar bnim kiymetimi bilmediki hep esimle annesi yalniz kaldiginda beni sikayet edip duruyodu ogluna eli yavas merak etmiyo biseyleri diye bide hamileyken yani dogum yaptim dikisler var bir hafta yine yardim etti ama arada cok fena agri geliyodu onada laf ediyodu 10 gun oldu dha ne agrisi bu diye bn dha hic sesimi cikarmadim ona evleneli

Gidilen yere gore davrandim bnde birlikte olmuyo dili cok sivri annesinin bn saygimdan bisey demiyorum ama o soyledikce soyluyo ayri olmak sart

Emin ol aile binasında oturmak , şuan ki o küçük meleğe yasattığınız şeyden binlerce kat daha evladir.

Kinamiyorum şaşırıyorum

Lütfen ilk dusuncen evladın olsun

Yuvan olsun

Emin ol aile binasında oturmak , şuan ki o küçük meleğe yasattığınız şeyden binlerce kat daha evladir.

Kinamiyorum şaşırıyorum

Lütfen ilk dusuncen evladın olsun

Yuvan olsun
Yine olsun ama ayri olsun bi karisanim olmasin kendi kendime yasiyim annesine ev alsin bze almasin isterse ama birlikte olmaz asla

Yine olsun ama ayri olsun bi karisanim olmasin kendi kendime yasiyim annesine ev alsin bze almasin isterse ama birlikte olmaz asla

Ya birşeyler yasamissin tamam. İnan herkes az çok yaşıyor ama bazıları var büyük sorunları bile kapatır bazıları ise ufak tefek şeyleri buyutur

Belki çok farklı olacak herşey ,

Hem.inan.böyle davrandikca eşine bu tur konustukca sizin.araniz bozulur

Yanı AA ne kadar da haklisin deyip bir.anda dediğini yapmaz kimse yapmaz bunu bir kadın da.ailesine yapmaz yanı

Varsayalım.ki oldu ,aynı apt dasiniz ve anlasamadiniz sen önce tavrinla eşine kendini ispatla davranışına ispatladı ki esin de senin iyi.olup annesinin GERCEKTEN yanlış davrandığını anlasin

Gerçekten boyleyse yanı

Şuan büyük şeyler olmadığı için esin de doğal.olarak.önyargılı.davrandığını düşünüyor annesine karşı

Unutma bu söz benim.Işığım oldu hep

Kişi anlattığından anlamayip sana inanmıyorsa onun gormesini sağla

Senin sozunle.değil.tavrinla inansın iyi niyetli.olduğuna

Bn oyle dusunmuyorum

Sen bikir
Bn oyle dusunmuyorum

Sen bilirsin arkadasim hayat senin

Ben bir.arkadaş gibi ılımlı yaklaşman için uzunnnn uzunn yazmıştım

Sonuçta esin ve evladın var bi annesin sen, sevgili.gibi.kestirip atan.değil.bir anne gibi ağır.olgun düşün.diye.demiştim

Hakkında hayırlısı.olsun işin içine.girmeden ben.öyle düşünmüyorum.diye.yorum.yapan birine daha bisey diyemiyorum

Bence anne olmak cook farklı onu içinden çıkarmaktan cokkk öte bisey ilk plan ,fedakarlik o bu herşey

Evladın için şuan kabul ederlerse git aynı dairede bile otur derdim de senin derdin başka bisey...

Sen biraz daha aklı havada ,eşini uzak tutmak isteyen bi edadasin

Oğlun mu var :)

Daha yorum yazmicam

Evladına hayırlı bir omur, fedakar bir ana baba, değer verilen bir hayat diliyorum

Amin amin sagolasin ugrasip yazmissin ama beni anlayan yok hep ayni kafa yapisi bn erkegim bn nereye sen oraya yok oyle bir dunya kadinlarinda soz hakki var kalacagim eve baskalari karar veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…