- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
çünkü kocası okuyormuş çalışmıyormuş kirayı nasıl ödeyecekSusmak istedim ama yok olmadı. Eşiniz ailesiyle ortak 5 katlı apartman hayali kuracağına önce kendi çekirdek ailesiyle ayrı bir eve çıkma derdine düşsün. Sizin bebeğiniz var, kiradasınız ve sevgililer de sizinle kalıyor o nasıl bir şey.
Cidden şuan en büyük sorununuz eşinizin 5 katlı apartman almak istemesimi ? Ben mi konuya ters yerden bakıyorum.Calismiyo
Onu şimdi okudum okumasına da kiraya ortaklarmış onu verebiliyor demek ki.. Konu sahibinin şuan derdi gerçekten bu mu olmalı ben oraya takıldım.çünkü kocası okuyormuş çalışmıyormuş kirayı nasıl ödeyecek
Ciddiye binyo zatenBu seye benzemis, yesilcam klasiklerine; okuyup doktor olucam seni saraylarda yasaticam anam...
Is ciddiye binince koyarsiniz tavrinizi, daha ortada birsey yok.
aynı fikirdeyimOnu şimdi okudum okumasına da kiraya ortaklarmış onu verebiliyor demek ki.. Konu sahibinin şuan derdi gerçekten bu mu olmalı ben oraya takıldım.
Mecbur oldugu icinSusmak istedim ama yok olmadı. Eşiniz ailesiyle ortak 5 katlı apartman hayali kuracağına önce kendi çekirdek ailesiyle ayrı bir eve çıkma derdine düşsün. Sizin bebeğiniz var, kiradasınız ve sevgililer de sizinle kalıyor o nasıl bir şey.
Almicak yaptiracak ve annesini babasini kardeslerini hep o binaya koycakmis bn oyle istemyorum kirada olsa ayri oturmak istiyorumCidden şuan en büyük sorununuz eşinizin 5 katlı apartman almak istemesimi ? Ben mi konuya ters yerden bakıyorum.
kiraya ortak olsunlar diye evliyken başkalarıyla aynı evi paylaşıyorsunuz eşiniz 5 katlı bina dikicek aileside gelicek diyemi dertleniyorsunuz boşuna üzülüyorsunuz eşiniz ilk önce ailesiyle tek oturabileceği bir ev kiralasın başkalarıyla yaşak nedir hayaller 5 katlı bina hayatlar ev arkadaşlığıSimdi ogrenci bn dondurdum okulu 3 bucuk aylik oglumuz var ve esimin arkadaslariyla ortak kirada kaliyoruz biz evli dger kalanlar bekar sevgili burda ona bile katlaniyorum
Su an katlanirim bir sene ama ilerde annesi ve kardesleriyle altli ustlude olsa oturamam bn ayri olmak isterim esim ne zaman gidip gorurse gorsun onlari ama bni bulastirmasinMecbur oldugu icin
O simdilik ogrenci oldugumuz icin oyle ve para gondermiyolar burslarla idare ediyoruz bnde istemem birlikte yasamayi ama caresizlik boyle biseykiraya ortak olsunlar diye evliyken başkalarıyla aynı evi paylaşıyorsunuz eşiniz 5 katlı bina dikicek aileside gelicek diyemi dertleniyorsunuz boşuna üzülüyorsunuz eşiniz ilk önce ailesiyle tek oturabileceği bir ev kiralasın başkalarıyla yaşak nedir hayaller 5 katlı bina hayatlar ev arkadaşlığı
Tek derdim bu evet esim bn nereye sen oraya diyo bnimde kendime gore hayalim vardi ama esim ailemden uzaklastiramazsin bni dedi cok uzuldum agladim bu aksam halada konusmuyoruz bn mahvoldum biturlu anlamiyoaynı fikirdeyim
evliliğin ne olduğunu tam anlamadan evlenmişsiniz sanırım. evlilik sadece eşle olmaz olmuyor eşinle beraber onun ailesininde içine girmiş oluyorsun.Tek derdim bu evet esim bn nereye sen oraya diyo bnimde kendime gore hayalim vardi ama esim ailemden uzaklastiramazsin bni dedi cok uzuldum agladim bu aksam halada konusmuyoruz bn mahvoldum biturlu anlamiyo
Esim ailesine bagli tmmda illa altli ustlu kalmamiza gerek yokki bna dugunde takilan tum altin ve parayi aldi ailesi sonra size odicez diye neyse tmm dedim esim okulu baslayinca uniye geldi bn ailesinin yaninda kaldim cocukla yapamazsin beceremezsin ayri masraf olmasin dediler durdum bir ay falan sonra kardeslerine dayanamadim ucude erkek ve yaramazlar gercekten bnu esime tlfnda anlattim kizdilar defolun gidin evimden gelde karini al evden demis esine oda geldi aldi bni aramz bozuldu oyle bide oglumla aramizi bozdun mutlumusun dedi giderkenkiraya ortak olsunlar diye evliyken başkalarıyla aynı evi paylaşıyorsunuz eşiniz 5 katlı bina dikicek aileside gelicek diyemi dertleniyorsunuz boşuna üzülüyorsunuz eşiniz ilk önce ailesiyle tek oturabileceği bir ev kiralasın başkalarıyla yaşak nedir hayaller 5 katlı bina hayatlar ev arkadaşlığı
Onlar bnim kiymetimi bilmediki hep esimle annesi yalniz kaldiginda beni sikayet edip duruyodu ogluna eli yavas merak etmiyo biseyleri diye bide hamileyken yani dogum yaptim dikisler var bir hafta yine yardim etti ama arada cok fena agri geliyodu onada laf ediyodu 10 gun oldu dha ne agrisi bu diye bn dha hic sesimi cikarmadim ona evlenelievliliğin ne olduğunu tam anlamadan evlenmişsiniz sanırım. evlilik sadece eşle olmaz olmuyor eşinle beraber onun ailesininde içine girmiş oluyorsun.
sen ne kadar beni bulaştırmasın desende o insanlar eşinin ailesi
Gidilen yere gore davrandim bnde birlikte olmuyo dili cok sivri annesinin bn saygimdan bisey demiyorum ama o soyledikce soyluyo ayri olmak sartevliliğin ne olduğunu tam anlamadan evlenmişsiniz sanırım. evlilik sadece eşle olmaz olmuyor eşinle beraber onun ailesininde içine girmiş oluyorsun.
sen ne kadar beni bulaştırmasın desende o insanlar eşinin ailesi
Yine olsun ama ayri olsun bi karisanim olmasin kendi kendime yasiyim annesine ev alsin bze almasin isterse ama birlikte olmaz aslaEmin ol aile binasında oturmak , şuan ki o küçük meleğe yasattığınız şeyden binlerce kat daha evladir.
Kinamiyorum şaşırıyorum
Lütfen ilk dusuncen evladın olsun
Yuvan olsun
Yine olsun ama ayri olsun bi karisanim olmasin kendi kendime yasiyim annesine ev alsin bze almasin isterse ama birlikte olmaz asla
Bn oyle dusunmuyorumYa birşeyler yasamissin tamam. İnan herkes az çok yaşıyor ama bazıları var büyük sorunları bile kapatır bazıları ise ufak tefek şeyleri buyutur
Belki çok farklı olacak herşey ,
Hem.inan.böyle davrandikca eşine bu tur konustukca sizin.araniz bozulur
Yanı AA ne kadar da haklisin deyip bir.anda dediğini yapmaz kimse yapmaz bunu bir kadın da.ailesine yapmaz yanı
Varsayalım.ki oldu ,aynı apt dasiniz ve anlasamadiniz sen önce tavrinla eşine kendini ispatla davranışına ispatladı ki esin de senin iyi.olup annesinin GERCEKTEN yanlış davrandığını anlasin
Gerçekten boyleyse yanı
Şuan büyük şeyler olmadığı için esin de doğal.olarak.önyargılı.davrandığını düşünüyor annesine karşı
Unutma bu söz benim.Işığım oldu hep
Kişi anlattığından anlamayip sana inanmıyorsa onun gormesini sağla
Senin sozunle.değil.tavrinla inansın iyi niyetli.olduğuna
Bn oyle dusunmuyorum
Amin amin sagolasin ugrasip yazmissin ama beni anlayan yok hep ayni kafa yapisi bn erkegim bn nereye sen oraya yok oyle bir dunya kadinlarinda soz hakki var kalacagim eve baskalari karar veriyoSen bikir
Sen bilirsin arkadasim hayat senin
Ben bir.arkadaş gibi ılımlı yaklaşman için uzunnnn uzunn yazmıştım
Sonuçta esin ve evladın var bi annesin sen, sevgili.gibi.kestirip atan.değil.bir anne gibi ağır.olgun düşün.diye.demiştim
Hakkında hayırlısı.olsun işin içine.girmeden ben.öyle düşünmüyorum.diye.yorum.yapan birine daha bisey diyemiyorum
Bence anne olmak cook farklı onu içinden çıkarmaktan cokkk öte bisey ilk plan ,fedakarlik o bu herşey
Evladın için şuan kabul ederlerse git aynı dairede bile otur derdim de senin derdin başka bisey...
Sen biraz daha aklı havada ,eşini uzak tutmak isteyen bi edadasin
Oğlun mu var :)
Daha yorum yazmicam
Evladına hayırlı bir omur, fedakar bir ana baba, değer verilen bir hayat diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?