Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala aramız açık. çok az konuşuyoruzHAtirladim seni bir degisim olmadimi?
hala aramız açık. çok az konuşuyoruz
.
haklısın. ne istiyorlar anlam veremiyorum. ne bitiriyor ilişkiyi ne de devam ediyor. arada bırakıp deli ediyor beni.Bizdede var bi ariza bende anlamadim. Ben oluruna biraktim canim. Icim rahat nasilsa.
haklısın. ne istiyorlar anlam veremiyorum. ne bitiriyor ilişkiyi ne de devam ediyor. arada bırakıp deli ediyor beni.
aynen katılıyorum canım.. bakalım zamanla ne olacak..Zaman, oluruna birakmaktan baska care yok canim s1kma canini hersey olacagina varir. Ben ilk ayrilik sinyallerini verdim iki gündür karsi tarafa bakalim. Icim rahat, deger veriyoruz diye adamlarlada zamanimizi bosa harcayacak degiliz.
kadın onun için mükemmel olmalı.çevresinde ailesinde de mutlu evlilik yok. onlarında etkisi var sanırım.Sebep olarak neyi öne sürüyo? Korkuyo muymuş evlilikten?
O zaman direk sebep odur. Bu adamı evliliğe yaklaştırmak için aşırı anlayışlı ve huzurlu bi ortam sunman lazım ona. Ki önce kendi içinde yensin bazı önyargıları. Azıcık bi yıpranma payı bile hissederse eyvallah der bu adamkadın onun için mükemmel olmalı.çevresinde ailesinde de mutlu evlilik yok. onlarında etkisi var sanırım.
kaç yaşında bu adam? önceden evlenmiş mi hiç?
hayır evlenmemiş. 31 yaşında.kaç yaşında bu adam? önceden evlenmiş mi hiç?
evet ne yazı kki öyle. nasıl yaklaşacağım ne yapacağım bilemiyorumO zaman direk sebep odur. Bu adamı evliliğe yaklaştırmak için aşırı anlayışlı ve huzurlu bi ortam sunman lazım ona. Ki önce kendi içinde yensin bazı önyargıları. Azıcık bi yıpranma payı bile hissederse eyvallah der bu adamZor bir yolculuk.
evet. satüsü maaşı gayet iyi. her anlamda özgür biri.iyi bir işi olanmaddi özgürlüğü olan kişiler pek evlilik kıskacına girmek istemiyor buda sebep olabilir
Erkeklerin genel olarak kullandığı kelime 'kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum' aslında kendilerine olan güvenleri tam olarak oturmamış olabilir bunu zamanla olumlu hale getirebilirsiniz ailesi ile tanışma süreçleri falan da önemli bu süreç içerisinde sizin ailesine karşı olan saygınız onu size yakınlaştıracaktır... :)yaşını başını almış iyi bir işi kariyeri olan her şeyi tamam olan bir erkek neden hayatında evliliğe izin vermez.. nasıl bu fikri olumlu hale getirilir
merhaba. merak ettim sizin aranız nasıl oldu ..Bizdede var bi ariza bende anlamadim. Ben oluruna biraktim canim. Icim rahat nasilsa.
yok ya. hiç bir şekilde evlilik istemiyor. çok katı bu konuda. nasıl soğuduysa artık çevresinden. evlilik fikri hayatımda olamaz diyor.Erkeklerin genel olarak kullandığı kelime 'kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum' aslında kendilerine olan güvenleri tam olarak oturmamış olabilir bunu zamanla olumlu hale getirebilirsiniz ailesi ile tanışma süreçleri falan da önemli bu süreç içerisinde sizin ailesine karşı olan saygınız onu size yakınlaştıracaktır... :)
merhaba. merak ettim sizin aranız nasıl oldu ..