• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilgisiz isteksiz koca yardım lütfen

Peki ben ona çözüm sunuyorum rahatlatıcı çözümler neden etki etmiyor ,yemeğe çıkalım diyorum yemekte de telefon sohbet edelim desem konu hep işi oluyor ama arkadaşlarıyla çıkınca beni arayınca sesi çok canlı çok enerjik
Cidden anlıyorum eşinizi. Yemeğe çıkmak bile meseledir şu an o'nun için. O borca ya da işe takılmış orada duruyor. Sebeplerini en iyi siz bilirsiniz elbette.
Neden etki etmediğini bilemiyorum ama ben sizinle ilgili bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.
Ev bizim konfor alanımızdır. Nasıl fiziksel olarak soyunup dökünüp oturuyorsak ruhsal da öyle hissederiz. Kendimden yola çıkarak yorumluyorum konunuzu.

Sizde ki sorun şimdi çoğu çiftler var çocuk oldukdan sonra erkeklerde sorun başlıyor o yüzden sorunlar varken çocuk yapma kararı çok erken oluyor isteksizlik 5 ayda 3 sef3r olması ayrı bir sorun insan evlilikden de soğur hayattan da esinle konuşup bu olayı cozmen lazim sessiz kalman çözüm değil daha da aranızın açılmasına sebep olur

Sizde ki sorun şimdi çoğu çiftler var çocuk oldukdan sonra erkeklerde sorun başlıyor o yüzden sorunlar varken çocuk yapma kararı çok erken oluyor isteksizlik 5 ayda 3 sef3r olması ayrı bir sorun insan evlilikden de soğur hayattan da esinle konuşup bu olayı cozmen lazim sessiz kalman çözüm değil daha da aranızın açılmasına sebep olur
Çok konuştum ama inanın çok dile getirdim güzel dille tatlılıkla

arkadaşlar kısa kesecem yardıma ihtiyacım var,yaşlarımız 29 5 aylık bebeğimiz var ,2 yıllık evliliğimiz var .evliliğin 3. Ayından beridir kocamda borçların vermiş olduğu stres var kendi işi dışında ek ise de başladı ne gecesi var ne gündüzü aşırı yoğun özel hayatımız yok denecek kadar az gebelikte çok çok azdı zaten bebekten sonra da 2-3 anca o da benim yanaşmamla ,ben talep edince oluyor ama o da yorgun değilse bana birkaç defa salak aptal demişti birkaç kavgada sesini yükseltti ,bir kaç defa acillik oldum kaygılanmadı küçümsedi geçer dedi ,beni zorla ikna etti evliliğe çok aşıktı ,konuştum dedim erkek adamsın hiç mi ihtiyacın yok bazı durumlara hayattan zevk alamadığını hiç bir şeyin mutlu etmediğini söyledi ama inanmıyorum ona işleri güzel gidince veya arkadaşlarıyla buluşunca gayet de keyifli ,ailesine de konuuu açtım ama detay vermeden konuştular onunla yaptığı tek şey gülmek oldu ,bu zamanda kolay mo para kazanmak kumar mı oynuyorum içki mi içiyorum ailem için çalışıyorum diyor başka bisi demiyor şu an küsüm ben adım atmasam o konuşmaz konuşursa bile farklı bir konudan başlar her şeyin üstünü örter yapay zekayla konuştum sessiz dur kendi köşene çekil dedi öyle yapıyorum ama nereye kadar uffff
Ailesine konu açmanızı anlamadım kocanızın kulağını mı çekecekler. İçinden gelmiyorsa kimsenin zoruyla yapmaz. Arkadaşlarıyla eğleniyorsa sizin yanınızda stresli ve ilgisiz, yorgunsa evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş. Para sorunları olunca ve kişi bunları kafaya takınca canı hiçbir şeyi istemeyebilir. Bebeği planlı mı yaptınız, ikiniz de istiyor muydunuz?

Ailesine konu açmanızı anlamadım kocanızın kulağını mı çekecekler. İçinden gelmiyorsa kimsenin zoruyla yapmaz. Arkadaşlarıyla eğleniyorsa sizin yanınızda stresli ve ilgisiz, yorgunsa evliliğin sorumluluğu ağır gelmiş. Para sorunları olunca ve kişi bunları kafaya takınca canı hiçbir şeyi istemeyebilir. Bebeği planlı mı yaptınız, ikiniz de istiyor muydunuz?
Ailesine özel konuları açmadım sadece bana bağırdığını yoğun işten dolayı değiştiğini bu borç yükünden biraz bizi kurtarmaları için anlattım ,bebek planlı oldu biz istedik

Ailesine özel konuları açmadım sadece bana bağırdığını yoğun işten dolayı değiştiğini bu borç yükünden biraz bizi kurtarmaları için anlattım ,bebek planlı oldu biz istedik
Bu tarz aileye anlatımlar bazı kişilerde ters tepebiliyor. Eşinize ilgisiz davrandığınızda ne oluyor, hiç denediniz mi? Size bağırdığı kötü davrandığı için özür diledi mi? Bazı erkeklerin ilgisi evlenene kadar sürüyor sonra zaten bir yere gidemez deyip ilgiyi alakayı kesiyor. Okuduğum kadarıyla ayrılmak istemiyorsunuz o zaman sizin ona muhtaç olmadığınızı ve her an gidebileceğinizi göstermeniz lazım. Ama bu blöflerle olmaz. Konuşmaya çalışmışsınız onunla da anlamamış. Ben olsam onun üzerine düşmeyi bırakırım, kendime hiç yapmadığım kadar ilgi ve alaka, bakım gösteririm. ( Onun için değil kendi mental sağlığım ve değerlilik duygum için.) En kısa sürede de işe devam ederim. Çünkü bunun sonucu ben buyum ya bu şekilde devam edecek ya da yoluna bakabilirsine dönebilir.

Bu tarz aileye anlatımlar bazı kişilerde ters tepebiliyor. Eşinize ilgisiz davrandığınızda ne oluyor, hiç denediniz mi? Size bağırdığı kötü davrandığı için özür diledi mi? Bazı erkeklerin ilgisi evlenene kadar sürüyor sonra zaten bir yere gidemez deyip ilgiyi alakayı kesiyor. Okuduğum kadarıyla ayrılmak istemiyorsunuz o zaman sizin ona muhtaç olmadığınızı ve her an gidebileceğinizi göstermeniz lazım. Ama bu blöflerle olmaz. Konuşmaya çalışmışsınız onunla da anlamamış. Ben olsam onun üzerine düşmeyi bırakırım, kendime hiç yapmadığım kadar ilgi ve alaka, bakım gösteririm. ( Onun için değil kendi mental sağlığım ve değerlilik duygum için.) En kısa sürede de işe devam ederim. Çünkü bunun sonucu ben buyum ya bu şekilde devam edecek ya da yoluna bakabilirsine dönebilir.
Çok haklısınız bebek biraz daha büyüsün işe dönecem ,bağırdığı zaman falan sonrasında hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bu onun problem çözme biçimi ,kendime zaman ayırmaya çalışıyorum ama küçük bebekle ve uykusuzla çok zor Ve aklım böyle konularla dolu olduğu için kolumu bile kaldırmak istemiyorum

Sizin durumunuzun bebeğiniz olmasıyla ilgili yok, öncesinde de yürüyen libido değilmiş zaten adam.

Sizinle cinselliği sevmiyor çok üzgünüm (bir dolu sebebi olabilir )
Çocuktan sonra, hepten boşlamasının , sebebi de topluma kendini aklınca kanıtlaması(!)

Hadi cinselliği geçelim , size aptal salak demesinin , acillik olduğunuzda kaygılanmamasının küçümsemesinin , bağımasının sebebi iş borç falan olamaz yani stres topu musunuz siz?

Boşanma ihtimalinizi göze alabiliyorsanız ailelere söyleyin ,bence düzelmez çünkü.

Sizin durumunuzun bebeğiniz olmasıyla ilgili yok, öncesinde de yürüyen libido değilmiş zaten adam.

Sizinle cinselliği sevmiyor çok üzgünüm (bir dolu sebebi olabilir )
Çocuktan sonra, hepten boşlamasının , sebebi de topluma kendini aklınca kanıtlaması(!)

Hadi cinselliği geçelim , size aptal salak demesinin , acillik olduğunuzda kaygılanmamasının küçümsemesinin , bağımasının sebebi iş borç falan olamaz yani stres topu musunuz siz?

Boşanma ihtimalinizi göze alabiliyorsanız ailelere söyleyin ,bence düzelmez çünkü.
Libido sıfır zaten ,bende de aman aman değil ama en azından ondan iyidir ben stres topu değilim işte kendime haksızlık ettiğimi düşünüyorum kendi değerimi düşürüyorum yanında ama bir yandan da boşanmayı göze alamıyorum

Back
X