Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
noldu ha nolddddduuuuuuu gunlerdır adamı yerden yere vuruyodun ne davarlıgı kaldı ne öküzlüğü şimdimi kıymete geldı ha işte boyle yola gelırsın bıdaha duymayım adama davar okuz yazdıgını
burda çoğumuz lisans artı lisans üstü eğitime sahibiz ama elitiz yok vizyonumuz geniş yok üstünüz havalarına girmeyelim lütfen .limoncu ya yüzde yetmiş ben de karşıyım asla desteklemiyorum.Amaaaaa şu var ki kimse sizi zorla bu konuda tutmuyor saatlerce begenmıyorsanız kadını fikirlerini hatta yazdıklarından tiksiniyorsanız gidin bir kahve yapın sevdiğiniz bir kitabı okuyun belgesel kanalı forum kanalı açın izleyin .Siz neden hakarete maruz kalma pahasına burdasınız asıl onu açıklayın .Tuhaf bir ironi değil mi bu.Ben dürüstçe hoşlanıyorum bu seviye de eğlenmekten ara sıra da olsa stress attırıyor ondan burdayım diyorum siz bunu diyebiliyormusunuz acaba
noldu ha nolddddduuuuuuu gunlerdır adamı yerden yere vuruyodun ne davarlıgı kaldı ne öküzlüğü şimdimi kıymete geldı ha işte boyle yola gelırsın bıdaha duymayım adama davar okuz yazdıgını