Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uslubu çirkin olabilir ama burda bazı okumuş maaşı olan ama buna rağmen kocasından yalvar yakan harçlık alan kadınlardan kat kat üstün kat kat akıllı benceyine banlanmış limoncu, her konu açtığında hep banlanıyo zaten çirkin üslubuyla![]()
Istedigi gibi bulsa insan ah.Bir de sinema zevkimiz farkli demis kadin ve erkeklerbu konuda heer zaman farklidir onu gec.Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak varOrtalik rezil .Boyle sorunlarla gelmeyin buralara uzulursunuz..Valla bence sen bosan ozgur sosyal cagdas gorgulu hayati yasamayi seven kadinsin kendine gore birini bul evlen begenmedigin esyayi bile cope atiosun kullanmiosun anladigim kadariyla sen esini begenmiosun
Yazdiklarina tek yorum bu yapilacak
Ne safımKaseden direk hüp hüp içiyorlar![]()
KK nin başka derya versiyonuAy çok güldüm ya lümoncu'suz bir kk düşünemiyorum!
Isine gelince kiz alinir verilir, altin takilir, kadin calismaz vs vs gayet ataerkil, geleneksel kafadasin, konu kahve icip sehir gezme olunca mi modern oluyorsun?
Önce bir kimligini bul, oturt, ne oldugunu kesfet, sonra eşinden beklentilerde bulun.
Sahsen kaynanasiyla kiran kirana altin pazarligi yapip, koluna gecirdigi burmalarla önce bir fransiz restoraninda yemek yiyen sonra operaya giden, geceyi butik bir kahvecide tamamlayan bir kadin hayal edemedim. Ya osundur ya busundur, eger ikisi de benim diyorsan valla bravo, boyle muhtesem bir dogu bati sentezini kolay kolay kimse yapamaz.
Bi de allah rizasi icin şu nezih zevklerine kitap okumayi da ekle olur mu? Biraz yazim kurallarini, biraz cumle kurmayi ogren. Yazdiklarinin yarisini şifre cozer gibi kafa patlatarak anlayabiliyoruz![]()
Malesef ki okumayan araştırmayan üretmeyen sadece tv izleyen oradaki gereksiz lükse ozenen insanlar aramızda ve en kotusu bunun bilincinde değiller ve kendilerini üst düzey zannediyorlarBu ne kibir böyle !!
İşte senin gibi insanlar hep bu tv programlarından sonra ürediler. Modernliği bilimle değil de modayla bağdaştıran bi zihniyet. Kapitalizm çarkı hunharca dönmeye devam ediyor.
Sen kocandan daha çağdaş falan değilsin. Sen çağdaş bile değilsin.
Daha nokta, virgülle yazı yazmaktan, kendini ifade etmekten, cümle kurmaktan bi habersin. Gezip tozarak, starbuck'da kahve içerek, altın kaplama yemek takımıyla modern olduğunu zannediyosun...
O kadar ucuz değerleriniz var ki sizin adınıza üzüldüm.
Canım sen 7 yılını geçirdigin ve boşanmayı da düşünmedigin adam hakkında bu şekilde konuşup bi de kendinden lady gibi bahsetmezsin. İstedigin çatal bıçak takımını kullan, istedigin kadar da gezmeyi sev bunlar hiç bi şeyi degiştirmez. sorununa da herhangi bi çözüm bulmaya çalıştıgını da düşünmüyorum. çoğu kişinin de dedigi gibi tek yaptıgın kendini göge çıkarıp kocanı yerden yere vurmak.
Acıma performansı değil de acıma duygusu oluyor o hanımefendiev islerinin hic bir zaman kadının görevi olmadıgını her daim savunmusumdur kadın dısarda calısmıyor diye evde tüm isleri o yapıcak diye bisey mi var bana göre degil bu isler yapıyomuyum evet ama mesela burda görüyorum kız kendi calısıyo genede temizlikci tutmuyo hic ugrasamam valla esim isinde biraz yükselme cabası var belki 1 sene icinden olur ütüden nefret ederim mesela esim eger sef olursa haftalık 4 saatlik bi kadın tutucam tüm gömlek pantolon ütülesin meselaa ben bu islere layık görmüyorum kendimi ellerimi neden yıpratıyım belki burdakilere garip gelicek ama öyle annelerimiz kocalarına yapıyoda noluyoo yada burdaki calısan kadınlarımız 7 24 yapıyosunuzda 1 kere yapmıyosunuz adam ne yapıyon ki diyo erkeklere pek acıma performansım yok benim sanırım
Profoser değildir o ya..profosör olmasın.?Himm birde kadın mis Ba Ba Ba. .birde donanımlı Ufff çok cahilim keşke. .. neyse kendime etmiyim bu lafi))
Sen geçen gün Fransa'ya gidiyodun bu çok beğenmediğin esinle. O yüzden konularına inanmıyorum Üzgünüm![]()