evlilik ....

bu kadar boşanma planı yaptıkları adamlara nasıl gülümsüyorlar aklım almıyor :skandal::skandal:
eee para yok ver parada bosanalım o zaman sekerim baba evinde benim gibi özgür bi kız barınamaz calısrsın ayrı eve cıkamazsın vs vs vs yani calısır ama ev arkadası gibi kalmayı düsünüyorum cnm haftada ayda birde keyfini bastırırısn tamam helalin le bari anlasamamak baska sey bosan demek baska sey ben burda cok kisiye bosan diyemem koularına bakarım eger ailesi arkasındaysa yasa garanti isi varsa bosan derim öyle 1500 maasla bosanmak olmuyo hele benim gibi ailesi olan .% 50 türkiye icin

eee para yok ver parada bosanalım o zaman sekerim baba evinde benim gibi özgür bi kız barınamaz calısrsın ayrı eve cıkamazsın vs vs vs yani calısır ama ev arkadası gibi kalmayı düsünüyorum cnm haftada ayda birde keyfini bastırırısn tamam helalin le bari anlasamamak baska sey bosan demek baska sey ben burda cok kisiye bosan diyemem koularına bakarım eger ailesi arkasındaysa yasa garanti isi varsa bosan derim öyle 1500 maasla bosanmak olmuyo hele benim gibi ailesi olan .% 50 türkiye icin
adamı kandırmaya devam diyorsun yani?
eşin biliyormu bu düşündüklerini?

bak bak bak neden yetmesin amac olursa 30 binde verilir 50 binden sen merak etme istedigim bisey olursa her zaman almısımdır sıkıntı yapma

bu ıkısınıde dıyen aynı kısı hanımlar

Kızımız çok özgür,entel filan,lüksü seviyo,bağımsızlığını kanıtlamış bir kişilik ancak koca evi,baba evi diyor,kocam para getirsin ben yiyeyim diyor çünkü farkında olmadan kendini cinsiyetinden dolayı erkekten aşağı görüyor ,hayatını devam ettirebilmek bi erkeğe ihtiyaç duyuyor,kendine ait birşey olmadığını düşünüyor,evi bile kendinin değil,kocasının evi,babasının evi..çünkü neden aslında o eziklik ruhunda var; bunu ben şöyleyim böyleyim diye bastırmaya çalışıyor ama insanın üstüne biseyler oturmayınca bi yerden patlak veriyo yahu..

Ne olursa olsun insan kendi olacak arkadaş.Ergenler gibi özenti gençlik modunda olmayacak..

Limoncu ben seni, eşini, evini çok merak ediyorum ya valla bak. Çok ilginç birisin.Keşke bi foto atsan buraya.

Konuya yorumuma gelirsek, bence sen ne eşinden ayrılırsın nede işe girersin.

Yalni su var limoncu gercekten merak edilen biri evlilikle ilgili onlarca konu cildi kac tsnesi bu kdar ilgi gordu olumlu ya da olumsuz.
Limoncunun butun konulari fenomen bence birikimle ilgili konu acmali ben merakla bekliyorum:işsiz:

Yalni su var limoncu gercekten merak edilen biri evlilikle ilgili onlarca konu cildi kac tsnesi bu kdar ilgi gordu olumlu ya da olumsuz.
Limoncunun butun konulari fenomen bence birikimle ilgili konu acmali ben merakla bekliyorum:işsiz:
Yanlış anlamayin ama her konusunda söyluyor zaten nasıl biriktirdiğini. 100 lira tutan şeye 150 lira deyip 50 lirayı cebe atıyor,birikimi böyle yapıyor. Böyle birikim yapmak istermisiniz? Şahsen istemem.

Konu sahibinin sorunu, fazla boş zamanı olmasından dolayı eşine sarması. Evleneli 7 sene olmuş. Eee evin de var. Gezip tozmuşsun. Artık anne olmanın vakti, zaman gelmiş.. Bir çocuk yap, eşin fazla gözüne batmaz..
Çocuk yapamam, o sorumluluğu üstlenmek istemiyorum diyorsan, çalışacaksın güzelim.. İş bulacaksın.. Sabahtan akşama kadar, boş boş tabiki de eşine takarsın.. Hiç belediye yi bekleme. İstanbul da yaşıyordun, özel sektör de kendine uygun iş bul, çalış. Kendini geliştirmeye bak.. İlk iş olarak da; bir türk dili, edebiyatı kursuna başlayabilirsin..

Yanlış anlamayin ama her konusunda söyluyor zaten nasıl biriktirdiğini. 100 lira tutan şeye 150 lira deyip 50 lirayı cebe atıyor,birikimi böyle yapıyor. Böyle birikim yapmak istermisiniz? Şahsen istemem.
Ama oyle birikmezki arsa parasi baska teknikleride olmali:KK66:
Ve tutumlu bence yoksa altin almak yerine baska seye harcardi.oyle olmak istermiydim sorusuna gelince limincu sahsina munhasir biri oyle olmayizki.ben yinede seviyorum.limoncuyu ici disi bir bence.

Benimde merak ettiğim temizlik konuları değilde bu genç anneler erkek çocuğunu nasıl yetiştirdikleri

Back
X