evlilik ....

Bende Vakko'nun outlet fabrika satış mağazasından 159 liraya aldım geçen hafta gömlek, Altıntıldız zaten bu saydıklarımın yanında uygun kalıyor fiyat anlamında. Diğerlerinde dönem dönem kampanyalar oluyor muhakkak ama nihayetinde Altınyıldız vb markalara nazaran pahalılar. Ben hiç denk gelemedim mağazalarında öyle fiyatlara.
belkıde defolu veya cakma alıyordur
bellı markaların defolu urunlerıde cok uygun oluyor

belkıde defolu veya cakma alıyordur
bellı markaların defolu urunlerıde cok uygun oluyor
Olabilir muhakkak tabi. Bizim burada sosyete pazarı var,herşeyin çakması var ama çakması bile pahalı. Ray Ban gözlük çakmasına 150 lira diyordu düşün satıcı. En iyi replikadır kimse anlamaz vs diyede anlatiyordu

Olabilir muhakkak tabi. Bizim burada sosyete pazarı var,herşeyin çakması var ama çakması bile pahalı. Ray Ban gözlük çakmasına 150 lira diyordu düşün satıcı. En iyi replikadır kimse anlamaz vs diyede anlatiyordu

valla bence lımoncunun esı 3000 tl maas alıyorsa lımoncuya 2000 alıyorum demelı
hortumun onune bı nebze boyle gecılebılır :)
hos esının maas kartıda kendısındeydı sadece esıne harclık verıyordu oyle demıstı daha once yazık adama

İyide markadan kastı ne bilmiyoruz ki. Gidipte Damat,Vakko,Beymen,Network'ten gömlek almıyordur herhalde eşine. (Zaten 100liraya gömlek zor bulunur bu markalarda)Kendide yine Vakko,Network, Zara vs takılmıyordur diye düşünüyorum.
Herkesin markadan anladığı başka,ben Vakko'dan bahsederim marka derken atıyorum,bir başkası için Lcw'yi aynı kefeye koyar.Bir başkasi pazardan almayıp no name dahi olsa mağazadan alınca markalı der.
Kime göre,neye göre marka yani. Anlatabiliyormuyum.
Tamam işte bende diyorum ki aylık kıyafete verdiği parayı, sosyal hayatına ayırdığı bütçeyi keşke paylaşsa da bizde standartlarını anlayabilsek

Tamam işte bende diyorum ki aylık kıyafete verdiği parayı, sosyal hayatına ayırdığı bütçeyi keşke paylaşsa da bizde standartlarını anlayabilsek
Aynen limoncu28 limoncu28 bizimle butceni paylasirmisin dalga gecmiyorum gercekten merak ediyorum.belki bizim goremedigimiz bir birikim teknigin vardir ornek aliriz.gelir gider nedir anlatirmisn

valla bence lımoncunun esı 3000 tl maas alıyorsa lımoncuya 2000 alıyorum demelı
hortumun onune bı nebze boyle gecılebılır :)
hos esının maas kartıda kendısındeydı sadece esıne harclık verıyordu oyle demıstı daha once yazık adama
Limoncunun gozunden kacmaz:KK53:

Limoncunun gozunden kacmaz:KK53:
Bence kaçar, valla limoncu değil miydi kocasına saf bu budala bu diyen? Ben bugüne kadar kimse saf dediysem, altından şeytan kılıklı üç kağıtçı çıktı valla. Kefen parası dilenen bazı neneler gibi, adamın da milyonları olmasın bankada?

Bence kaçar, valla limoncu değil miydi kocasına saf bu budala bu diyen? Ben bugüne kadar kimse saf dediysem, altından şeytan kılıklı üç kağıtçı çıktı valla. Kefen parası dilenen bazı neneler gibi, adamın da milyonları olmasın bankada?
sen hangı uyesın :)
bugun uye olmussun ama herseyden haberın var ıkıncı uyelık falan mı :)

kızlar sizden bi akıl istiyorum evlilik hayat arkadası 7 senedir evliyim biliyosunuz ama mutlaka esimle ikimizde degistik vee artık esimin bana yetmedigini hissediyorum hatta bunu bazen dile getirdigimde sen gercekten bana 10 numara fazlasın der

simdi söyle yazıyım 7 senelik esimi tanıdıgım icin esime uygun es

böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni

siz anlayın bense zaten erken evlendim icin 2 yıllık üni mezunu hayatı yasamayı deven plan program yapan sinema tiyatroya bayılan hani nasıl diyim ben daha yeni jenerasyon esim daha eski kafalı tamam kücükken köyde yasadın diye hep eski kafalı kalıcak halin yok 20 senedir baska sehirdesin insanlar degisir yani zevkleri güzellesir offf bilemiyorum sanki esime katlanamıyorum gibi yetmiyo gibi sürekli evin erkegı benmisim gibi tüm programları yapmak yada esimi götürdügüm zaman sorun cıkardıgı icin zevklı egelenceli yerlere tek basıma gitmek evliyken bekar hayatı yasamak sıkılmıyorum ama sinir oluyorum ben tek basımada eglenirim ama neden esim olmasın yani yaslı degilsin ki genc gibi ol genc gibi yasa diyorum ama yok

söylede yazıyım simdi calısıp tek basıma tek tabancamı takılım diyorum bu zamanda esim cocuk istiyo ben yarı yarıyayım hem istiyom gibi hemde istemiyom gibi

ee diyorum bosan baba evine gec onu hic yapamam cünkü ailem de despot bosanıs kız kafasında tamam belki calısırken o kadar yapamazlar ama genede sacma sacma düsünceleri var annemde dahill

siz olsanız napardınız kızlar güzell bi dertleselim sizle ....

Çocuk yapma. Kendine hayat kur kocayi boşa. Gez toz Eğlen o arada kafa dengi birini bul evlendim ve çocuğu bu yeni kocadan yap canım. Sonra ver elini mutluluk ;)

Limoncu sen iyi misin? Senı nerden eleştirmeye başlayacagımı bılemedım. Biraz onurlu ol lütfen.. madem kültürlü görgülü birisin o zaman burda eşinin arkasından vır vır konusacagına küçümseyecegine cık karşısına onu ıstemedıgını söyle. İçinden bu kadar bu kdar planlar yapıyorsunya allah senı öyle bır ters düz ederki o planlar başında paralanır.. sinema gezmek tozmak insanı evet kültürlü sosyal yapar ama kımseyı küçümseme hakkı vermez. O insanla şu zamana kadar bır hayat paylaşmışsın şimdi böyle konuşmak yakışıyor mu? Sen cocuk falan düşünme. Çünkü annelik fedakarlıktır... kendıne gel limoncu.. alalh senı fena imtihan etmeden kendıne gel..

Kaç gündür limoncu28 limoncu28 aklıma gelip duruyordu hiç konu açmıyor ne oldu boşandı mı yoksa başına bi iş mi geldi belki de bebeği oldu diye düşünüyordum... :D
Allaha şükür iyi ve formundaymış neyse ki...
Erkekler biz gibi değil çok daha düzdür, bizim gibi takılmazlar, eğitimli entelektüel seviyesi yüksek erkekler bile böyle yani sinema tiyatro peşinde koşup durmaz. Hem de evli barklı yuva kurmuş bir adam pek öyle gezmede tozmada olmaz. En azından çoğu böyledir...

Ayrıca sevgili limoncu28 limoncu28 nun anlatmadığı şeyler var bence...dikkatli bir şekilde satır aralarını okuyan için çok ipucu var.
Olayları ve durumları makaslayarak anlattığını düşünüyorum o yüzden abes geliyor...

kızlar sizden bi akıl istiyorum evlilik hayat arkadası 7 senedir evliyim biliyosunuz ama mutlaka esimle ikimizde degistik vee artık esimin bana yetmedigini hissediyorum hatta bunu bazen dile getirdigimde sen gercekten bana 10 numara fazlasın der

simdi söyle yazıyım 7 senelik esimi tanıdıgım icin esime uygun es

böyle susan hic bisey bilmeyen fikri olmayan yemek ütü temizlik ve ev isleri hatta gece esine ne isterse yaptırcak bi kadın tatil bilmeyen bayram seyran her 1 günlük izinde bile kaynanasına giden vs vs vs yani izmirli degilim ama tipik izmirli gibiyim beni

siz anlayın bense zaten erken evlendim icin 2 yıllık üni mezunu hayatı yasamayı deven plan program yapan sinema tiyatroya bayılan hani nasıl diyim ben daha yeni jenerasyon esim daha eski kafalı tamam kücükken köyde yasadın diye hep eski kafalı kalıcak halin yok 20 senedir baska sehirdesin insanlar degisir yani zevkleri güzellesir offf bilemiyorum sanki esime katlanamıyorum gibi yetmiyo gibi sürekli evin erkegı benmisim gibi tüm programları yapmak yada esimi götürdügüm zaman sorun cıkardıgı icin zevklı egelenceli yerlere tek basıma gitmek evliyken bekar hayatı yasamak sıkılmıyorum ama sinir oluyorum ben tek basımada eglenirim ama neden esim olmasın yani yaslı degilsin ki genc gibi ol genc gibi yasa diyorum ama yok

söylede yazıyım simdi calısıp tek basıma tek tabancamı takılım diyorum bu zamanda esim cocuk istiyo ben yarı yarıyayım hem istiyom gibi hemde istemiyom gibi

ee diyorum bosan baba evine gec onu hic yapamam cünkü ailem de despot bosanıs kız kafasında tamam belki calısırken o kadar yapamazlar ama genede sacma sacma düsünceleri var annemde dahill

siz olsanız napardınız kızlar güzell bi dertleselim sizle ....

bence sen çok şey istiyorsun evi dişi kuş yapar çocukda evin neşesi gezmeler tozmalar zaten yaşamışsın yaşayacağını evinde eşinde daha güzel vakit geçirebilirsin ayrıca boşanma kelimesini kullanman çok yalnış...

ıste orta yol bulunmuyo mesela aska korku filmi romantık komedi yada gizem vs vs aksiyon dısınsa asla bi filme gitmez hani yanlız takılıyorum zaten artık kendi basına gidiyorum sinemaya ama banada yazık yani gencecik kız tek basına takılsın ya bi insanın yemek yeyisi bile insanı delirtirmi 7 senedir kullansın kullanmasın catal bıcak mesela her zaman koyarım ve et dısınsa kullanmaz buda beni deli ediyo yani bıcak kahvaltıda her zama kullanılır özenlik titizlik yok adam bulsa kac liraya aldıgım takımların altına gazte kagıdı koyucak o kafada yanii
Tabi canım bıçak her zaman kahvaltıda kullanılır çünkü senin gibi bir kraliçe ile evli adam eliyle yiyor sanki çatal kullanır bıçak kullanmaz sanane abartıyorsun :110:

2-3 bin maaşa okadar lüks yaşanmaz bence gezme olayini biraz abartarak soyluyor. Bir konusunda yazmisti haftanin 3 gunu disardan yemek soyluyoruz filan diye "bizim aklimiza gelende pahali seyler" cunku biz pizza bile soylesek disardann birgun 50 tl para oduyoruz mesela ama limoncu kendi dedi yedigim sey 10-12 tlik. :) Herşeyin en iyisi, en kalitelisi dedigide kimbilir hangi markadir ve yine bizim aklimiza o "marka" dedi diye cok pahali seyler geliyor. Misal elit yerlerden bahsediyor ama elit dedigi şeyde meğer starbucks mış.
Yani limoncunun lüks, en iyi, elit kavramlari bizimkilerle örtüşmüyor olabilir.:KK70: bunun gibi yani. Konu acarsa ben bakarim 2-3 liraya altinlar, turlar, kiyafetler, disardan yemeler lüks bir bicimde nasil oluyor ama anlattigi kadar luks oldugunu sanmiyorum. Bicogumuzun evine 3-4 lira giriyordur en azindan ama kaç kişi asiri luks yasiyor ?

Back
X