- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dağılalım bence, en elitimiz limoncu![]()
Bakın benim annem iki üniversite mezunu bir kadın. Ve babamdan iyi kazandı her zaman. Eve yardımcı kadın da geldi, dışarıda da yemek yendi ama evimiz hep temizdi, annem de hiç yüksünmedi bunları yapmaktan. Şimdi benim amnem limoncudan değersiz mi ? Buna kargalar güler. Ayrıca bir kadının kocasından gizli zula yapmaması enayiliğine değil dürüst ve erdemli olmasına işarettir. Karısından para gizleyen erkek için de düşüncem değişmez.
Deger gordugunu düşünmüyorum. Eğer gercekten degerli olsaydı burda böyle bir konu açmazdi. Burda milleti aşağılayip küçük gorerek kendini tatmin ediyor...
Limoncu bunun kul köle olmayla alakası yok. Saraylarda büyümediysen kendi pisliğini toplamayı bilmen gerekiyor. Bekar da yaşasan, evli de olsan kendi pisliğin içinde oturamayacağına göre evini temizleyeceksin mecburen. Hiçbirimizin içinde bir Kakılmış yok, her sabah bugün de ev temizlesem diye uyanmıyoruz da ama evin belirli rutinleri var bunları yapmak durumundayız. Ev kendi kendini temizlemeyeceğine göre.
Ayrıca bunu yazdığım için yine ban yiyeceğim ama bu hepimizi aşağı gören kompleksli tavrın çok acınası. Kocan şu an kapıya koysa iş bulana dek aç kalırsın, baba evine gitsen sokağa çıkamaz kendi tabirinle "özgür kız" olamazsın.
Bildiğin en büyük aktivite Starbucks'a gitmek ki tatlım biz oranın kahvelerini beğenip içmiyoruz bile. Chemex bilir misin mesela ? Cold Brew falan desem sana ? Yada Colombia kahve çekirdeği desem sana ne ifade eder ?
Bak mesela ben kocama hizmet eden, evimi temizleyen bir kadınım senin beğenmediğin tipten ama senden kat kat kaliteli bir hayat yaşıyorum. Ama senin gibi prenses sendromuna da girmedim 36 senelik hayatımda.
Bize köle falan derken biraz ayakların yere bassın biraz. Sen koca parası yiyip, yediği kaba eden birisin benim gözümde ve bu bizleri aşağılayan tavırlarından ben çok sıkıldım.
Konunun bununla alakası nedir ki ?eee yalan mı söyliyim ırkcıyım kendi yöremin dısınsa pek insan istemem sevmem benim düsüncem bu saygı duy haaa baska yöre olur ama DİBİNE KADAR ATATÜRKCÜ OLUR O ZAMAN BASIMIN TACI
Konunun bununla alakası nedir ki ?
O zaman evlenirken gözleri kör müymüş ?Kocasini sevmemesi ailesinin kapali olmasi. Onlar limoncuya göre geri kalmis cahil falan filan. Yani cagdas açık insanlari seviyormuş. Kapalilardan hazetmiyomus. Kendisi demisti eski konularinda. Her seferinde de dolayli yoldan belirtiyor yani bu da o belirtmelerden biri aslinda![]()
Evlenince kör müymüş bilemiyorum ama su an ne oldugunu goremeyecek kadar kör oldugu belliO zaman evlenirken gözleri kör müymüş ?
Ayrıca kendisi oturan ve sadece harcamaya endeksli olmayı aydın olarak görüyorsa biz level mi atladık ki anlamadım :)
O biraz kendisini sevsin yeter.kimse onun sevfisini el açıp beklemiyoooKocasini sevmemesi ailesinin kapali olmasi. Onlar limoncuya göre geri kalmis cahil falan filan. Yani cagdas açık insanlari seviyormuş. Kapalilardan hazetmiyomus. Kendisi demisti eski konularinda. Her seferinde de dolayli yoldan belirtiyor yani bu da o belirtmelerden biri aslinda![]()
valla hic aptallık ettigimi düsünmüyorum keske herkez benim gibi gercekleri kendinden bile saklamayarak yazsaSem limoncusun aptallık etme![]()
valla hic aptallık ettigimi düsünmüyorum keske herkez benim gibi gercekleri kendinden bile saklamayarak yazsa
senin yorumun cnm bu acık ol ben senin edepsiz yazılarına edepli cevap veriyorım ayrıca ATATÜRKE DİL UZATMAGerçek bir egeli olarak diyorum bunu, İzmirlileri ve Atatürk'ü karalamak için yazsanız daha etkili olurdu. Tam bir Atatürk düşmanı sözleri olurdu sizin şu yazdıklarınız.
Atatürk asla ırkçı değildi. Ne demek ben ırkçıyım bir de marifet gibi yazmışsınız. Sizin gibi insanlara fikri yok zikri var denir.
Çok aydınsınız ama yanlız ve herkez yazıyorsunuz, bu okumuş kültürlü halinizse cahil haliniz nasıl olurdu acaba!
Zaten yazdıklarınızdan "çakma" egeli olduğunuz belli de. Bu kadar yüzeysel ve boş olunur cidden.
senin yorumun cnm bu acık ol ben senin edepsiz yazılarına edepli cevap veriyorım ayrıca ATATÜRKE DİL UZATMA
Para için bu kadar tahammül edemediğin bir adama dayandığına göre Mutlu değilsin. Bari zengin koca bulaydın,belki değerdieee bu senin görüsün cnm ben hep böyle oldum böyle olmaya da devam edicem para güctür estten gelmis yada babadan gelmis farketemz ben kullanırım ve mutlu olurum ayrıca anlattıgın kahve cekirdeklrini bilmemem gerek yok ben starbuks seviyorum ve iciyorum sana göre alt tabaka olabilir bana göre kalite
İsteme, sevme. Sanki insanlık çok büyük eksiklik duyuyor senin bu sevgisizliğin yüzünden. Kimsede sana bayılmıyor zaten. Bir de böyle oturduğu yerden ırkçılık yapmak da ahmak işi bilesin. Sen bi Hitler olmadığına göre, sıradan bir ev kadını olarak, böylesi bir ırkçılık çok komik.eee yalan mı söyliyim ırkcıyım kendi yöremin dısınsa pek insan istemem sevmem benim düsüncem bu saygı duy haaa baska yöre olur ama DİBİNE KADAR ATATÜRKCÜ OLUR O ZAMAN BASIMIN TACI