ben kadınlarımızın rahat etmelerini isteklerinin hic kimse icin nisanlıları dahil susmasınlar isterim cünkü sonrada okuyoruz kac kisi ay keske yaptırsaydım der benim bile evi 0 anahtar verdiler icimde bazı seyler kaldı ki evin tüm icini dısına ben sectim yani altın istesinler neden diyorum yarın borcu olur bozar borctan kurtulur yada 5 yapıcagına 10 yapsınlar bide söyle bisey var bizim taraf hep yapmak ister yani yoktur öyle aman gelin aldım deyıp 30 bine dügün yapabilicek o yüzde kızlarımızın istekleri benim icin cok öenmli iclerinde bisey kalmasınlar bu günler bi daha gelmez
mesela benim zamanımda o kadar dıs cekim yoktu simdi herkez yapıyo oglum olsun hemen dügün yapıcam dıs cekim yaptırcam kendime bide beyaz bi tuvalet:)))
ayrıca gelin arabam siyah jeeppti hic istemedim hep o pembe kuruklu arabadan istedim ama ben kacarak evlebdigim icin o tarıhlerde tutulmustu baskada cevrede bulamadık mesela balayına hemen gidemedim ben 2 gün sonra degil o gece gelinlıkle ucaga binmek isterdim yanii benimkide bunlar