- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi Selinmelis
-
Tamam süper, kuzeninizle mi evlisiniz ?Ben annemin tarafindan kuzenlerimle hic de kardes gibi büyümedim hatta ilk tanistigimizda 14-15 yaslarindaydim ve hicbir zaman öyle kardes gibi iliskimizde olmadi 2-3 yilda bir görürdüm suan halada öyle pekte yakin bir iliskilerimiz yok.
cuk olmuşMesela insan amcasının oğlu olan kuzenini ne diye sınıflandırmalı?
Bize daha ilkokuldan itibaren aile ağacı çıkarılırken,kuzen=akraba olarak öğretildiği için soruyorum.
benim annem babam özamca çocukları.
tabi bundan 30 yıl öncesinden bahsediyorum.
şimdi böyle bir söz konusu olamaz. aileler istese bile biz istemeyiz. hep beraber büyüdük, kardeş gibi..
akraba demek sadece kuzen değil ki. dıdısının dıdısıda akrabamdır
ahahah geeky,
seninle en son aynı konuda yazıştığımızda sen ban yemiştin bak :)))
1 hafta da gelemedin. Almancam yarım kaldı. Dikkat et topa girme yine :)))
o yüzden akraba deyince benim aklıma sadece kuzenler gelmiyor..Dıdısının dıdısını bende saymıyorum..Kardeş gibi büyüyenler için korkunç birşey bence..Benimde rahmetli dedemle babanem amca çocuğuydu ,onlarda birbirlerini görmeden büyümüşler..
o yüzden akraba deyince benim aklıma sadece kuzenler gelmiyor..
ben mesela dayımın, amcamın teyzemin çocuklarıyla kardeş gibi büyüdüm. evlerimiz yan yanaydı, her zaman yanyanaydık.. ama halamın çocuklarını yolda görsem tanımamevlilik amacıyla demiyorum ama halamın çocuklarına da kardeşim diyemiyorum
Akraba evliligi yapip mutlu ve ya mutsuz olanlar var mi?
İnanın yeter artık her konunuza üyelik alıyorsunuz.
Tamam süper, kuzeninizle mi evlisiniz ?
kim kim kim?İnanın yeter artık her konunuza üyelik alıyorsunuz.
kim kim kim?
ilginç.daha yeni 7 tane üyeliğini birleştirdik şimdi 3 tane üyeliği var. Mesaj attım cevap gelmezse deşifre edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?