Evlilik

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba. Bugun artik 2ci konum oldu bu. Neyse kizlar konuya geceyim. 23 temmuz dugunum var. Gelinlik sac salonlari buldum internetden fiyatlarini ogrendim. Gidip almak kaliyor. Simdi asil canimi sikan su. Kayinvalidem hic sormuyor ne yaptin ne lazim diye. Onceleri hep gelip giderlerdi annemlerle konusurlardi. Dugun tarihi belli oldugundan beri 3 ay falan var hic gelmediler. Birkez dugun salonuna gidip baktik o kadar. Salonla ilgili islerle babam ilgileniyor. Kayinpederim ben cok anlamam siz konusun dedi. Nisanlimla konusuyoruz ama onlar taraftan da ilgi bekliyorum. Bazen oyle geliyor ki sanki bu dugunu bir tek ben istiyorum. Bugun babam da soyledi hic arayip sormuyorlar sanki kizi zorla veriyoruz. Iyice bozuldum. Ya kayinvalide hic sormazmi kizim birseyler baktinmi ne yapacaksin. Bir sey lazim mi diye. Bi sogukluk var arada. 2 eltim var inanin onlar daha cok soruyorlar hazirliklar nasil gidiyor diye. Belki ben yanlis dusunuyorum bi akil verin lutfen. Son zamanlar herseys bozulur oldum

Ayıp etmişler milletin ağzına öyle laf verilmez ailenize de istenmeyen gelin gibi. Nezaketen bi aranır sorulur. Evlenince sende onlara soğuk davranırsın.

Aman boşver ya ne takıyorsun.
Birşey halledilecekse nişanlına söyle.
Şimdi karışmıyorsa ilerde de karışmaz işte kafan rahat olur.
Birşeyde söz sahibi olamaz herşeyle ben ilgilendim dersin.
Heyecanlı olacağın günleri kendine zehir etme.

Ayıp etmişler milletin ağzına öyle laf verilmez ailenize de istenmeyen gelin gibi. Nezaketen bi aranır sorulur. Evlenince sende onlara soğuk davranırsın.
Annemlerle arada sirada konusuyorlar ama iste havadan sudan. En son cehize falan cok para harcamayin dediler bu konusma oldu. Baska bisey yok

Benim kayınvalidem de öyleydi, onun yüzünden çok laf yemişimdir babamdan.
Düğüne az kalmış zaten, bunları sorun etme, babanı da geçiştir. Gerginlik çıkmasın durup dururken.

Ben anlamıyorum ne güzel işte kayınvalideler karışmasın, rahatınıza bakın umursamayın.. ''Evlenince sen de ona soğuk davran'' tavsiyelerine de düşmeyin bence, eşinizin pek hoşlanacağını sanmam.

Her şeyinize karışmaması iyi değil mi. Millet bundan yakınıyor kayınvalidem her şeyime karışıyor diye. Keyfinize bakın karışan yok laf yapan yok.

Karismak degilde en azindan soramaz mi. Bazen diyorum keske benide ilgiden bogsaydilar da sikayetci olsaydim ama yok iste.

Ohoo cnm benm daha dur vala moral bozmak gbi olmasın ne 2 gorumcem ne kv bi kere arayıp bi ihtycn var mı demedi koca evi temzledk esya yerleştrdk bi kere arayıp nabtnz demediler annemle ikimz inşaat temzlği yaptk resmen kv belm agryo hastym gorumceler desen oyle ha su da var ben gelin demem tabi kmse mecbur değil ama en azından bi kere arayablrlerdi aman bosver o yuzden takma

Karışsa da karışıyo derdin. Daha iyi işte ne güzel. Kafana göre takıl. Kv senin gelinliğini saçını napsın?

Benim ailem ve eşimin ailesi düğünümüze misafir gibi geldiler.
Çünkü her şeyi eşimle ben hallettik.
Hiç arayıp sormalarını da beklemedim, biz çift olarak ailemizi yaptığımız işlerden haberdar ettik.
Kimsenin bana 'şunu yapın, bunu edin' demesine gerek yok, keza size de.
Evlenebilecek olgunluktaysanız, zaten işleri kendinizin ele alması gerekiyor.
Böyle küçük ayrıntılara hiç takılmayın.

benim söz nişan dönemimde kaynanam hiç aramadı beni. hep eşimle hakllettik çok ta umrumda olmadı açıkçası çünkü bu konulara takılmıyorum. arada eşimi sinir etmek için derdim sanki kız tarafı sensin ailen baya naza çekiyor kendini diye. sonra noldu evlendik bi anda 180 derece dönüldü. hergün kaynanam iki kere aramaya görümcem aramaya başladı. hergün yemeğe çağırmalar. daraldım sonunda açmadım tlfları çağırdıklarında da gitmedim mesafeyi koydum. yani anlayacağın evlenince belli olmuyor ne olacağı.

Çok ilgilenip her işe burunlarını sokmalarından iyidir. Nişanlınla baş başa git bak gez kafana göre hallet her işini. Onların gelmemesi bana maddi bir manevra gibi göründü.

inşallah o karışmayan tavırları evlenince de devam eder...

Benim kaynanam ve görümcem de hiç sormadı ne nişanımda ne düğünümde..Hatta düğün sabahı kuaförüme gittim bi baktım ordalar, saçlarını makyajlarını yaptırıp gittiler, benimle hiç konuşmadılar bile, kuaför bile şaşırarak baktı. Düğün salonuna da gelip oturup gittiler, dekor gibiydiler yani. Evime de elini kolunu sallaya sallaya geldiler, bir çöp hediyeleri bile yoktur. Hamileyim hiç sormazlar nasılsın, bir şeye ihtiyacın var mı diye? Kendi kendimize evlendik yani. Aynı soğukluk evlenince devam eder, sende ona göre davranırsın.

Nişanlınla plan yap onunla git nereye gidiyosan randevu almaya provalara vs.
Olması gereken de bu
İhtiyacın olanları nişanlına söyle
Ben öyle yaptım eşim de ailesine para yönünden bağlı olmadığından sormadı bile kendimiz aldık ettik herşeyi
Kayınvalideme aldıklarımı göstermek kaldı zırt pırt kimse aramaz zaten nişanlınla yakınlığından dolayı bütün aile duyar alınanı bakılanı

Ne guzel karismiyor, bence sizin icin daha olumlu...
Aileden negatif yorum gelince de biz ayarliyoruz sorun yok deyiverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…