Evlilik

ilgilenmiyorlar orda ayıp etmişler
nişanlın bu durumda ne diyor
evlenince eşin senin tarafına dönecektir
kör değilse değerini anlar

Karışmasınlar sormasınlar en güzeli vallahi düğün zamanı erkek ailelerinin genelinde vardır bu bizde de olmuştu benim işime gelmişti ama ailem sizin aileniz gibi alındı kırıldı laf söylediler ama umursamadım sonuçta insanları değiştiremiyoruz en azından çok laf söz olmadan eşimle hallettim geçtim çok söz hakkı verilirse ailelere bu sefer işler karışıyor

Benim düğünüme 20 gün kalmıştı ne nikah işlemleri ne ev ne gelinlik ne de eşyalar hiç bişey ortada yoktu, bayramda dahi aramadılar. Babam çileden çıktı tabi.Bende nişanlımla konuştum senin yüzünden babamla aramı bozamam diye. Sonra ne olup bitti gözümü kapatıp açmamla bütün işler halloldu. Ama sonuç; her işe babam koşturdu onlara da gerilip böbürlenmek düştü, sağolsunlar ne beni ararlar nede evime gelip giderler o konuda şanslıyımsize bi tavsiyem olamaz çünkü belirsizlik çok zor bi durum ve kimseye güvenip borç altına girmeyin, onlardan da bi beklentiniz olmasın. Bide benim kv düğün videosunu en az 20 defa izlemiştir sanki bi katkıda bulundularda

seninle ve ailenle ilgilenmemesi guzel degil ama bosver, karismiyosa en guzeli. bise söyle dusun ; gelinligine kinaligina tutacagin salona giydigin iç çamasirina makyajinin tonuna kadar karissaydi o zaman mutlu olurmuydun ? hiç guzel olmazdi bence.

hemen istememe deme, belki huylarıdır :) bizimkiler hiç ama hiçbir şeye karışmadılar, hatta öyle ki gelinliğimi salonda herkesle birlikte gördüler, bu kadar karışmadılar yani :) Hala öyle gideriz.küslük dargınlık yok aşırı mesafe var. Nişanlınla hallet isteklerini.

aileleri hiç bir konuya çok fazla dahil etmeyin derim. ne kendi aileniz (babanız) koşturmaktan, uğraşmaktan helak olsun ne nişanlınızın ailesi.
sonuçta evlenmeyi düşünecek olgunluktaysanız babanız da nişanlınızın ailesi de bu işler için koşturmak mecburiyetinde değil. nişanlınız ve siz halletmelisiniz tüm işlerinizi.

erkek tarafı gün belli olduktan sonra masrafların çoğalcağını biliyor her gelip gitmede
2 tane eltin var onlar tecrübeli o yüzden geride duruyorlar

şekerim benim kv daha evimizi görmedi evleneli 2 ay oluyor bir kere gelmedi düşün ama bu çok iyi birşeymiş ben bunu sonradan anladım ne kadar konuşmasanız görüşmeseniz o kadar iyi bu kötü değil harika birşey yani hiç sıkma canını

Benim de yaz sonunda düğünüm var. Öyle bir kv var ki bütün gün kocasıyla yatıp TV izliyor. Maddi anlamda eşime hiçbir destekleri yok. Düğünle ilgili de hiçbir şey sordukları, ailemle konuştukları yok. Bizim yaptığımız hazırlıkları görünce "aman, bunlar boş şeyler" diyip geçiyorlar. Bugüne kadar ne bir düğüne, ne bir kınaya katılmışlar. Keza eşim de öyle ve bilmesi gereken hiçbir şeyi bilmiyor. Nişanda takılan tek bir takı'm var, o da kv'nin eskisi. Geleneğimizde yok, bunlar boş diyip işin içinden çok güzel çıkıyorlar. Ayrıca, nişanlım da cimri, kendine alınacak şeylerde cimri davranmaz ama bana bişey alınması gerekiyorsa kaç kere gerekliliğini sorgular. KV karışmıyor, varlığı ile yokluğu bile diyemiyorum, çünkü yattığı yerden olayları dolaylı da olsa bir güzel idare eder. Nişanlım, anası ile telefonda görüştüğünde anası bir konuda laf soksa, bütün gün o lafı kendine dert edip, susar ve içimizi sıkar. Çok içim sıkılıyor, çok...

şöyle söyleyeyim eşimin ailesi salona gelince gördüler gelinliğimi, o kadar ilgiliydiler. Hiç bir şeyime karışmadılar, aramadılar sormadılar. Evlendik hala öyle. Ben memnunum bu durumdan ama.Sevmezdim zaten öyle vıcık vıcık ilişkiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…