Evlilik

Aleyynnna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
25
4
1
31
Dinine düşkün biriyle evlilik yolunda ilerliyordum onun sayesinde namaza başladim sonra kapanmami istedi kabul ettim sonra daha çok şey istemeye başladı parduse giymemi istedi bende kabul etmedim parduse giymedende hakkıyla kapanabilecegimi söyledim sonra akrabalarım dahil hiç bi erkekle tokalasmamami istedi bende cinsel arzu olmadan tokalasmanin haram olmadığını söyledim zaten akrabalarım dışında bi erkekle tokalasmiyorum daha sonra çocuğumuz olursa 4 yaşında subyan okuluna göndermek istediğini söyledi bendr o yaşta o derece ağır bi dini eğitimi doğru bulmadım çünkü çocukta soyut kavramlar oluşmuyor psikolojisi bozulabilir yada hayalet korkusu başlayabilir diye düşündüm bu yüzden 7 yaşına kadar biz örnek oluruz okulla beraber yaz kursuna gider dedim ama parduse giymediğim akrabalarımla tokalaştığım ve subyan okulunu desteklemedigim için benle evlenmek istemedi iliskimizi bitirdik ben mi hata yapıyorum benim onu cehenneme götüreceğimi düşünüyor bu sebepten kendisi mi haklı yoksa haksız olan ben miyim yani bunlar evliligin olmamasi için sebep midir bunu öğrenmek istiyorum yani sevdiğini söylüyordu hep kendi yoluma mi bakayım yoksa peşinden mi gideyim sizce

Saçmala ya seni olduğun gibi kabul etmeyecekse yol ver gitsin dini kendine göre çevrelerden uzak dur Can'ım Elhamdulillah hepsimiz müslümanız ve herkes istediği gibi yaşıyor orası ayrı her milletten insan var içimizde herkesin dinide inancıda kendine baskıyla olacak işler değil bunlar

O istedi diye namaz kılmak, kapanmak vs zaten dini açılardan onun yönetimi altına girmeyi kabul ettiğiniz anlamına gelir.Arkasının geleceğini ve söylediklerine uymak zorunda kalacağınızı bilmeliydiniz.

Bu sizin hayata bakış açınızla alakalı bir konu.
Şahsen bana eş adayım başını ört deseydi anında terk ederdim.Sonuçta bu gibi dini durumlar biri istedi diye değil Allah için yapılır.
Akrabalarla tokalaşmayı yasaklama ise içindeki sapkın zihniyeti gösteriyor,bizler akrabalarımızı aileden görürüz ve ona göre saygı duyarız. aklımıza da elini sıktığımızda tahrik oluyor mudur sorusu asla gelmez,sizin eş adayının akrabalarına bakış açısı sıkıntılı biraz demek ki...
Sıbyan mektepleri ise benim asla tasvip etmediğim yerler,o tip yerlere ufacık çocuk emanet edilir mi yahu ?
sonra taciz tecavüz vakalarından geçilmiyor ortalık.

Bence bitirmekle en iyi karari almisin herseyin abartilisi zarardir .. ilerde daha pisman olabilirdin canim

Bende böyle düşündüm ama başlarda böyle değildi herşey çok güzeldi beni açık sevdi açık kabul etti annesiyle açık tanıştırdı yani herşey yolundayken birden böyle bişey içine girdi e bu zamana kadarda güçlü duygular hissettim ona karşı bu yüzden tereddütte kaldım seviyorum çünkü ama bu kadar ağır bişey de yaşayamam

Şakamısınız ne.
Adama en kücük hay
r cevabında çekmiş gitmiş.Neyine üzülüp peşinden gitsemmi diyosunuz.
Kendinizi ileriki yaşamanızda köle olarak görmek istiyosanız. Düşün peşine. Kabul herseyde.
Ondan sonra gör filmi

sanki daha önce dinsizmişsin gibi elin yobazının her dediğine he he dersen olacağı. nereden buluyorsunuz bu tipleri merak ediyorum neden bizim karşımıza çıkmıyor acaba?
dik duran, karakteri sağlan bayanlara yanaşamıyorlar. böyle senin gibi hafif saf kızları kandırabileceklerini düşünüyorlar.

dinimizde namaz vardır ama kapanma vs yoktur. bunlar hep mezhepsel şeyler. kuran mezhepleri reddeder. elin yobazının lafına uyup da hayatını mahvetmişsin. o kadar dinine düşkünse neden senle sevgili oldu peki?
sevgili olmak da günah değil mi ona göre?

böyle dini kendi tekelinde gören tiplere neden prim verirsiniz acaba?
ucuz kurtulmuşsun.
açıl, istediğin gibi giyin. istediğin gibi yaşa. din böyle bir şey değil.

Çocuk falan sevindir bence. Bu ne ya tokalaşmaya izin yok, çocuk subyan mektebine gidecek falan. Nerden bulunur bu tipler bilmem ki. Kişi kendinden bilir işi misali kadınlarla tokalaşırken hemen ereksiyona geçiyor olmalı arkadaş. Allahım korusun böyle sapıklardan. Siz de kurtulduğunuz için şükredin bence.

iyi de bu sorular cok sacma ve anlamsiz. adamin istedigi insan tipi belli ve size bunu ifade etmis . sende oyle biri degilsen ayrilirsin olur biter. adam zaten seni istememis birakmis. ilk basta bilmiyodum diyosun. annesi gormussun az cok anlar insan. kaldi ki hala gelip burda hata mi yaptim diye soruyorsun. biraz kitap okuyup ufkunu genisletsen senin icin sanki daha iyi olur

Ay yeni atandığım okul müdürü de bu kafadandı. Elimi uzattım adam elini arkasına saklıyor resmen sanki ben iğfal edeceğim arkadaşı. Neyse ben de çekmedim elini uzatana kadar. Hemen gidip abdest almıştır eminim.

Dini eğitimin yeri eğitim kurumları değildir, ailedir. Kaldı ki 4 yaşındaki bebenin sübyan okulunda ne işi var?

Bir de merak ediyorum, kocası istedi diye kapananla Allah rızası için içinden gelerek kapanan kadının sevabı aynı mıdır? Bence aynıysa haksızlık.

Adam hızını alamayıp ben cihad yapacağım diye sokağa fırlayacakmış az daha peşinden mi gideyim diyorsun. Gitme arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…