Evlilik

işte ışid zihnyeti böyle yayılıyor. bu aşırılık kimseye anormal gelmiyor. aa ne güzel dininde imanında aman kötü bişey mi istiyor diye diye prim veriliyor sonra hoop bi bakmışsın islamcı teröristlere katılmış.
bir zamanın muhterem hocaefendisi nasıl bugün terörist olduysa aynı..

hele o subyan mektepleri
küçücük çocuklar kimlere emanet ediliyor yaa

Konu ne olursa olsun kimsenin seni degistirmesine sana dayatmalar yapmasina gelecegini cocuklarini gelecek yasantini sana sorma geregi bile duymadan hareketine kiyafetine varana kadar ipotek altina almasina izin veremezsin. Akli basinda kimse izin vermez.
Vermediğim için ayrıyız zaten ben sadece ona karşı yoğun şeyler hissettim ve fikir ortak bi yerde birleşebilir mi diye düşündüm ama birleşemez biliyorum

böyle tipler bir anda değişmez mutlaka böyleydi senden istemese de yaşantısı vs ufaktan çıtlatmıştır da. sen farketmemişsin. kapanmamı istedi kabul ettim diyorsun. neden kabul ettin?
Çünkü kapanmayi düşünüyordum kabul edebileceğim bişey ama subyan okulu tokalasma meselesi felan bana göre şeyler değil bende sapıklık ve aşırılık olarak görüyorum ben kuzenimi öperken yada sarılırken cinsellik düşünmüyorum

Dinine düşkün biriyle evlilik yolunda ilerliyordum onun sayesinde namaza başladim sonra kapanmami istedi kabul ettim sonra daha çok şey istemeye başladı parduse giymemi istedi bende kabul etmedim parduse giymedende hakkıyla kapanabilecegimi söyledim sonra akrabalarım dahil hiç bi erkekle tokalasmamami istedi bende cinsel arzu olmadan tokalasmanin haram olmadığını söyledim zaten akrabalarım dışında bi erkekle tokalasmiyorum daha sonra çocuğumuz olursa 4 yaşında subyan okuluna göndermek istediğini söyledi bendr o yaşta o derece ağır bi dini eğitimi doğru bulmadım çünkü çocukta soyut kavramlar oluşmuyor psikolojisi bozulabilir yada hayalet korkusu başlayabilir diye düşündüm bu yüzden 7 yaşına kadar biz örnek oluruz okulla beraber yaz kursuna gider dedim ama parduse giymediğim akrabalarımla tokalaştığım ve subyan okulunu desteklemedigim için benle evlenmek istemedi iliskimizi bitirdik ben mi hata yapıyorum benim onu cehenneme götüreceğimi düşünüyor bu sebepten kendisi mi haklı yoksa haksız olan ben miyim yani bunlar evliligin olmamasi için sebep midir bunu öğrenmek istiyorum yani sevdiğini söylüyordu hep kendi yoluma mi bakayım yoksa peşinden mi gideyim sizce
ne şanlıymışssın ki karşı taraf bitirmiş.
sadaka filan dağıt bence.
bunu soruyor olman bile çok şaşırtıcı.
ailen ne diyordu bütün bunlara.
hadi senin gözün kör oldu tartamadın.
hiç mi sevenin yok etrafında seni uyarmadılar.
yine de şanslıymışsın kurtulmuşssun.
geçmiş olsun

Herşeyi çok biliyoda sizinle neden sevgili olmuş o zaman oda haram dinimize göre sonuçta aranızda nikah yok.böyle dini işlerine geldiği gibi yorumlayanlara gıcık oluyorum.

Bize sormayın kendinize sorun deyin ki ben bunları kaldırabilir miyim? Cevap sizde.

Dinine düşkün biriyle evlilik yolunda ilerliyordum onun sayesinde namaza başladim sonra kapanmami istedi kabul ettim sonra daha çok şey istemeye başladı parduse giymemi istedi bende kabul etmedim parduse giymedende hakkıyla kapanabilecegimi söyledim sonra akrabalarım dahil hiç bi erkekle tokalasmamami istedi bende cinsel arzu olmadan tokalasmanin haram olmadığını söyledim zaten akrabalarım dışında bi erkekle tokalasmiyorum daha sonra çocuğumuz olursa 4 yaşında subyan okuluna göndermek istediğini söyledi bendr o yaşta o derece ağır bi dini eğitimi doğru bulmadım çünkü çocukta soyut kavramlar oluşmuyor psikolojisi bozulabilir yada hayalet korkusu başlayabilir diye düşündüm bu yüzden 7 yaşına kadar biz örnek oluruz okulla beraber yaz kursuna gider dedim ama parduse giymediğim akrabalarımla tokalaştığım ve subyan okulunu desteklemedigim için benle evlenmek istemedi iliskimizi bitirdik ben mi hata yapıyorum benim onu cehenneme götüreceğimi düşünüyor bu sebepten kendisi mi haklı yoksa haksız olan ben miyim yani bunlar evliligin olmamasi için sebep midir bunu öğrenmek istiyorum yani sevdiğini söylüyordu hep kendi yoluma mi bakayım yoksa peşinden mi gideyim sizce
Tabii ki yoluna bak, bu kadar net siyah beyazları olduğuna göre adam aklı başkasından alıyor.

Bir cemaat mensubu mu?

Beni cehenneme götüreceksin nasıl bir hakarettir ya?!!

Bırak cehenneme yalnız gitsin :KK62:

Çünkü kapanmayi düşünüyordum kabul edebileceğim bişey ama subyan okulu tokalasma meselesi felan bana göre şeyler değil bende sapıklık ve aşırılık olarak görüyorum ben kuzenimi öperken yada sarılırken cinsellik düşünmüyorum

kapanmayı düşünmüyordun bu herif sana bahsedince sırf sorun olmasın diye evet dedin. şimdi de ben zaten düşünüyordum diye kıvırıyorsun. herif azıtınca hepsi puff...

dinimizde kapanma yoktur. ziynet bölgelerinin kapatılması önerilir. onun dışında öyle bone tak kafayı eşarpla sar filan hangi ayette yazıyor? mezhepler yüzünden dinin özünden uzaklaştık resmen..

Böyle düşünen böyle bir evlilik hayal eden kadınlar var. Bu adamla öyle biri mutlu olabilir. Çatışma yok çünkü.

Aslında adamın kötü bir zihniyeti falan yok. Tabi senden bunları isteyip kendi içip sıçan bir tip değilse.. Burada onları da okuduk çünkü :)

Inanclari doğrultusunda yasayisina dikkat eden biri eşinden de bunları isteyebilir. Ama hali hazirda kendi gibi yaşayan birini seçmesi hayırlı olur sizi degistirmek için baskı yapması yanlış

Her neyse.. Ayrılmalısin hasta beyinli kötü biri olduğu için değil birbirinize bir ömür mutlu mesut uyum saglayamayacağınız için. .

ne şanlıymışssın ki karşı taraf bitirmiş.
sadaka filan dağıt bence.
bunu soruyor olman bile çok şaşırtıcı.
ailen ne diyordu bütün bunlara.
hadi senin gözün kör oldu tartamadın.
hiç mi sevenin yok etrafında seni uyarmadılar.
yine de şanslıymışsın kurtulmuşssun.
geçmiş olsun
Anlatmadım ablamda tanıyordu ama oda böyle olduğunu bilmiyordu anlatınca ablamda desteklemedi istemedi yani çünkü ailemde kaldıramaz bunu biz 3 kız kardeşiz bitek annem türbanlı dinine yatkın yani bide kaç kuzenim o şekilde ben erkek kuzenimin elini sıkmasam opmesem onlarda bana karşı gelir bu düşünce zaten sapıklık

Anlatmadım ablamda tanıyordu ama oda böyle olduğunu bilmiyordu anlatınca ablamda desteklemedi istemedi yani çünkü ailemde kaldıramaz bunu biz 3 kız kardeşiz bitek annem türbanlı dinine yatkın yani bide kaç kuzenim o şekilde ben erkek kuzenimin elini sıkmasam opmesem onlarda bana karşı gelir bu düşünce zaten sapıklık
niyetiniz evliliğe kadar gelmiş.
ailenin nasıl haberi olmadı bu süreçte.
sapıklık diye nitelendirecek kadar uç noktaya gelmiş görüşün.
kapat bu defteri .
cidden uçurumdan dönmüşssün.
inan bu tür büyük uyuşmazlıklar yaşayıp ta hala sevgi nasıl beslenir karşı tarafa anlayamıyorum ben.
bu adam ileride sana yaşatacağı hayatla ilgili kısa bir demo sunmuş sana.
cidden şanslısın ki niyetini açık etmiş.

Böyle düşünen böyle bir evlilik hayal eden kadınlar var. Bu adamla öyle biri mutlu olabilir. Çatışma yok çünkü.

Aslında adamın kötü bir zihniyeti falan yok. Tabi senden bunları isteyip kendi içip sıçan bir tip değilse.. Burada onları da okuduk çünkü :)

Inanclari doğrultusunda yasayisina dikkat eden biri eşinden de bunları isteyebilir. Ama hali hazirda kendi gibi yaşayan birini seçmesi hayırlı olur sizi degistirmek için baskı yapması yanlış

Her neyse.. Ayrılmalısin hasta beyinli kötü biri olduğu için değil birbirinize bir ömür mutlu mesut uyum saglayamayacağınız için. .
Hayır öyle biri değil aksine çok iyi biri istediği sadece dine göre yaşamak cemaatle felan da alakası yok fikirler uyuşmuyor onun gibi düşünen biriyle mutlu olabilir anca

Tabii ki yoluna bak, bu kadar net siyah beyazları olduğuna göre adam aklı başkasından alıyor.

Bir cemaat mensubu mu?

Beni cehenneme götüreceksin nasıl bir hakarettir ya?!!
Cemaat mensubu değil ama abisi değiştirdi onu abisi dine yaklaşınca onuda çekti okudugu şeyleri doğru olarak görüyor bende okuyorum ama yorumluyorum hani dinde tokalasmanin haram olması için cinsel haz duymak gerek duymadıkca haram değil bunu biliyorum ona göre davranıyorum zaten eşler birbirinden sorumludur ya oda öyle bişey düşünmüş herhalde cehennem konusunda

kendımden örnek vereyim. evlenmden once acık ve özgür bir bayandım.Nişanlandıktan sonra kendi isteğimle eşiminde yönlendirmesiyle bir anlık hevesle kapandım ama hala içimde uktedir. ve herkeze söylerim eş için değil ALLAH için kapanın. Hele ki serbest yetiştikten sonra tutucu kocaya sabretmek inan ki cok buyık sabır. cok ıyı dusunun.

Hayır öyle biri değil aksine çok iyi biri istediği sadece dine göre yaşamak cemaatle felan da alakası yok fikirler uyuşmuyor onun gibi düşünen biriyle mutlu olabilir anca

Öyleyse neden sırf size uymuyor diye bu adama sapıklık hastalıkli beyin gibi etiketlemelerin yapılmasına izin veriyorsunuz ve kendiniz de böyle deme hakkını kendinizde görüyorsunuz.

Ben de tokalaşiyorum karşı cinsle ve biri yapma istemiyorum dese uyamam. Ama o kişiyi gözümde sapık falan yapmaz bu durum.

Uyum saglayamiyoruz farklı bakiyoruz der geçerim.

Sizin gibi yaşamayan ya da düşünmeyen insanları sapık hasta olarak göremezsiniz.

Back
X