Dinine düşkün biriyle evlilik yolunda ilerliyordum onun sayesinde namaza başladim sonra kapanmami istedi kabul ettim sonra daha çok şey istemeye başladı parduse giymemi istedi bende kabul etmedim parduse giymedende hakkıyla kapanabilecegimi söyledim sonra akrabalarım dahil hiç bi erkekle tokalasmamami istedi bende cinsel arzu olmadan tokalasmanin haram olmadığını söyledim zaten akrabalarım dışında bi erkekle tokalasmiyorum daha sonra çocuğumuz olursa 4 yaşında subyan okuluna göndermek istediğini söyledi bendr o yaşta o derece ağır bi dini eğitimi doğru bulmadım çünkü çocukta soyut kavramlar oluşmuyor psikolojisi bozulabilir yada hayalet korkusu başlayabilir diye düşündüm bu yüzden 7 yaşına kadar biz örnek oluruz okulla beraber yaz kursuna gider dedim ama parduse giymediğim akrabalarımla tokalaştığım ve subyan okulunu desteklemedigim için benle evlenmek istemedi iliskimizi bitirdik ben mi hata yapıyorum benim onu cehenneme götüreceğimi düşünüyor bu sebepten kendisi mi haklı yoksa haksız olan ben miyim yani bunlar evliligin olmamasi için sebep midir bunu öğrenmek istiyorum yani sevdiğini söylüyordu hep kendi yoluma mi bakayım yoksa peşinden mi gideyim sizce