Evlilik

Siz bunları düşünmek yerine boşanarak neler kazandığınızı düşünün bence.Kendinizi düşünün boş vaktiniz olduğu için ilk zamanlar olduğu için bunları düşünüyordunuz.Eski eşiniz zaten sıkılmanızı beklemiş daha da boşanmasaydınız karşınıza çocukla çıkacaktı emin olun.En azından evli değilsiniz ve artık kendi hayatınıza bakmalısınız.Her şerde bir hayır her hayırda da bir şer vardır derler...Siz bu insanları düşünmek yerine birazcık kendinizi düşünseniz olumlu şeyler düşünseniz hayatınız da olumlu şeyler yaşarsınız.Güzel düşün güzel yaşa...Herşey sizin elinizde.

Artık unutun aldatıldığınızı.Yanlış anlamayın ama bu durumdan dolayı boşanarak kendinize iyilik yaptınız farkındaysanız hala eski eşinizle uğraşıyorsunuz.Bilinçaltınıza müdahale edemeyiz ama bilinçli halinize müdahale edip onu düşünmemenizi sağlayabiliriz değil mi? :KK52:

arkadaş ortak oldğna göre onlarında kulağna gider sorduğn.. en iyisi boşver zor eminm ama sana yaptğnı onada yapar..yeni insanlara şans ver tanış biraz toparlan ve kafandan at bu adamı..

Müge onlar zaten iğrenç bi evlilik yapıyor.
Evlilik zaten zor bide onların mutsuzluk üstüne kurduğu yuva ne kadar sağlam olabilir ki?
Boşver hamileyse ne değilse ne?
Bence özgürlüğünün tadını çıkar ve Allaha havale et.

Canım sakın öyle bir hata yapma.öğrensen ne değişsecek daha fazla gerilceksin.hem hamile değilse de sonuçta evleniyormuş yani şimdi olmazsa ilerde olacak.zor biliyorum ama başka uğraşlar bulsan.Allah şu zor süreçte yardımcın olsun.lütfen kendine hakim ol.öfke ile kalkan zararla oturur.

Aldattı, boşandık. Ve şimdi o kızla evleniyor.
Dün gece rüya gördüm. İkisiyle yolda karşılaşıyorum ve yanlarında kızları vardı. (galiba kızları olucak çünkü ben kızın hamile olduğunu düşünüyorum) İkisi de beni görünce bozuldu ama bir şey söylemeden yanımdan geçip gittiler. Öyle çok ağladım ki rüyamda, gerçekte de ağlamışım :)
Biliyorum bilinçaltım bana oyun oynuyor bütün bunların hiç bir önemi yok.
Fakat işte öyle görmek bile öyle canımı acıttı ki anlatamam.

Çok merak ediyorum gerçekten hamile mi diye. Bir ortak arkadaş vardı (hani şu onuda hemen facebookta tebrik edenlerden) ona sorsam mı acaba? Saçma biliyorum. Saçmaladığımın farkındayım.
Belki de silkelenmem lazım bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var kısacası :KK43:
Öğrensem elime ne geçecek onu da bilmiyorum.
Ama içim içimi yiyor.
Onu arayıp sövmek istiyorum.
Napayım sizce?
Kuzum yaa bu kadar kısa zaman diliminde nasıl bi hayat hikayen varmiş senin öyle ?? Allah yardımcın olsun nasil bir eşti bilemem ama alışmışlıkların etkisi hala üzerinde.. Sana yalnız kalmamayı ve bu bir an evvel çalışmaya baslamanı tavsiue ederim. Senin tek ilacın zaman..belki bir.. Belki birkaç sene.. Hemencecik yeni aşklara yelken acma bu hiç saglıklı olmaz belki tanısabilirsin ama baslamamanı tavsiye ederim :KK14::KK14:

Önceki konularına bakarak yorum yaptım.. Bütün resimleri yırt at... Ondan kalan hiçbşrseye bakma.. Hatta sen eline bile alma baskalarınjçhalleysin ..:işsiz:

Enerjinin gucünün farkina var .bosver.cok zor bi surec ama kendinle celisen hatalar yapma lutfen.allah yardimcin olsun..kafani dagitacak hobilere yonelsen?

Ya nasıl adi bir herif bu ya ulan bekle bari yıl olsun !!! Bütün konularınızı biliyorum karanlık olmadan aydınlık olmazmış hiç kimseye o pislik hakkında bişey sormamalısınız. Siz telefonu kapattığınız anda ona haber uçar müge seni merak ediyor diye. Güzel günler yakın sizin için inşallah:KK36:

Bu kadar çabuk evlendikleri için ben hamile olduğunu düşünüyorum kızın. Ay olmadı ne yılı :)
Haklısın biliyorum gider illa ki haberi ama öyle merak ediyorum ki :(

hamıle olsa ne oluuur olmasa ne olur?
senı o kadınla aldatması yetmez mı?
ne bu merak?

Yetti. Yettiği için boşandım zaten. Fakat her şey çok ani oldu. Elimde değil ediyorum merak. İnsanım ben ya.. Öyle bıçak ibi kesip attım hop bitti olmuyor ki. Yedi yılımı verdim ben bu adama.

Neredesin Müge?
İzmir'deysen öğlen buralara bir gel de kahve içelim...

Canımm İzmir'e uzağım ama o taraflara tatile gelme niyetim var :) Gelirsem kapını çalarım :)

Bunları geç panpa görücü ne oldu:KK200: banlıydım yazamadım çatladım

Haha :) Panpacım görüştük adamla, çok sempatik ve geyik bir adamdı ama evlenmek istemediğimi söyledim ben o da istemiyormuş zaten, öylece kapandı konu :)

mugehatun mugehatun cim, evlilik öncesinde flört döneminiz kaç yıl olmuştu,
bu adamın duygularının limiti var sanki, limit dolunca başka dallara gibi bir izlenim verdı bana

Canım üç sene olmuştu evlilik öncesi. Bilmiyorum ki öyle mi..

çok isterdim yurtdışında bir akrabanın yanına gitmeni tatil yapıp kafanı boşaltmanı,vaziyetini hiç beğenmiyorum arkadaş
spora başlamayı düşünür müsün?

Spora başladım zaten
Tatile de gittim kısacık süreliğine. Fakat asıl mesele içimde :)

Mügecim niye öğrenmek istiyorsun? Bu adamla bütün bağlarını kes. Ortak tanıdıklarınızı hayatından çıkar. Başka türlü olmaz bu iş.

Canım bilmiyorum neden... Ya her şey çok hızlı oldu ve ben inanamıyorum bazen hala.
Sabahları annemde uyanınca kendi evimde olmadığımı görünce öyle garipsiyorum ki. Sonra aldatıldığım ve evleniyor oluşları geliyor aklıma.
Çok acı çekiyorum. Toparlıyorum sonra tekrar dibe batıyorum.
Karma karışığım.

Evet kötü bişey
bende aldatıldım ve bosandık.
Tek fark benimkiler evlenemedi. Çünkü ben gayet ilişkilerini sömürdüm eğer duysaydım bişey yaparmıydım ama gene karıştırırdım bir ortalığı.

Sorun ne olurdu benimde bir çok şikayetim olan kocamı elimden alması değilde , kendime bunu yediremezdim.

Neyse senin olayına gelince henüz yenimi olaylar bilmiyorum elbette ne kadardır ayrıldınız, ne durumdasın, sosyal hayatın nasıl
Eger hersey cok taze ve henuz kırgınsan bosanmaya karsı dava ac ve davayı yargıtay gorsun
o zaman görürüz bakalım evlenebiliyolarmı evlenemiyolar mı?
Cocuga gelınce bunuda kafana takma cok ıyı bı ılıskının meyvesı gıbı durmuyor

Kırgınım, hem çok üzgünüm o yüzden dava filan uğraşmam. Yüzünü görmeye dayanamam çünkü. Boşanırken bile öyle kötüydüm ki. Çocuğa nasıl takılmayım. Tam dört sene çocuk yapmaya çalıştım ben. Kaç kez doktor kapılarında dolandım.
Düşük yaptım. Nasıl takılmayım :(

Kız hemen hamile olmasın istiyorsun galiba.
Mutluluk üstüne mutluluk. Oh ne ala

Evet istemiyorum, komik mi? :(

Şems-i Tebrizi'nin çok sevdiğim yazısını paylaşmak istiyorum seninle. Ne zaman yüreğim daralsa okurum. Umarım sana da iyi gelir...

Sus gönlüm…

Çok dile getirme. Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor.

Sus gönlüm…

Çok laf etme. Az söyle ki işimiz olgunlaşsın. Az söyle ki Hakk’a karşı yanlış kelâm çıkmasın.

Sus gönlüm…

Bir elif miktarı sus… Az kaldı bahara.

Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım…

İnan bana…

Ama yok. Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz…

Sus gönlüm…

Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus…

Sus gönlüm…

Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk’u buluncaya kadar.

Sus gönlüm. Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.

Sus gönlüm…

Her susuşun bir cevap olsun.

Her susuşun, sabrın olsun.

Her susuşun, duan olsun.

İçten yakarışının adı olsun susuşun; bekleyişinin, umut edişinin, inancının…

Özlediğin şeylerin vurgusu olsun, susuşun…

Sükûta ses, bîçâreliğe çare olsun…

Sus gönlüm…

Yaa çok tşk ederim gerçekten tüm güzel duaların dileklerin ve bu yazı için. Başucu yazılarımdan olucak gerçekten.

Kesinlikle arama hele ki iliskisini face te duyurdugunda tebrik edebilicek bi kisiyi asla arama gecenledde konu acmistin biriyle tanisicaktin ne oldu merak ettim canim

Tanıştım ama bir şey çıkmayacak tabiyki canım :)

Mügişim,bebeğim,
Senin derdin üzüm çalmak değil ki bağcıyı dövmek.
Ara o bağcıyı ya da çık karşısına döv gitsin.

Ya öyle mi dersin kuzu.
Çıkıp döveyim dimi :)

Müge bu adamın çocukla ilgili problemi yok muydu ? Doktora bile gitmiyodu

Bu kız nasıl hamile kalmış

Başkasındandır kandırıyodur eski kocanı böyle düşün mutlu ol

Bilmiyorum hiç fakat sorun olmayabilir de. Çünkü bende bir kere düşük yaptım. Doktorlar genel olarak ona sıkıntı var ama gebeliğe engel olmaz diyolardı.Bizede sebepsizsiniz diyerek gönderiyorlardı.

Yani dört sene çocuk için beni yalvartan adam iki üç yiyişmeyle hamile bırakmış kadını.

Bilmiyorum hiç fakat sorun olmayabilir de. Çünkü bende bir kere düşük yaptım. Doktorlar genel olarak ona sıkıntı var ama gebeliğe engel olmaz diyolardı.Bizede sebepsizsiniz diyerek gönderiyorlardı.

Yani dört sene çocuk için beni yalvartan adam iki üç yiyişmeyle hamile bırakmış kadını.

Öyle düşünme, Allah senin daha çok üzülmemen için o p*çten çocuğun olmasına izin vermedi.
Sonuçta şuan çocuğunuz var olsaydı ömür boyu o adamla iletişim halinde kalmanız gerekeçekti çocuk için. Öylesi daha zor olurdu.
İleride adam gibi adamdan hoşlanırsın da, evlenirsin de, çocuk da yaparsın.
Keser döner, sap döner gün gelir hesap döner diye boşuna söylememişler şuan sana ulaşan o mutluluk pozları inan geçici tıpkı senin şuan umutsuzluğun dibine varmış olman gibi.

Sen de kendine mutlu bi yuva kır biliyorum zor ama mükemmel adamlar da var inan. Senin mutlu olduğun onun kulağına gider zaten en büyük intikam da bu. Mutlu olcaklarını da sanma Allahım senin gözyaşlarını görüyor

Varmış işte bi hayır...

belki de iki üçten fazladır?

Niye istemedin kizim doktoru canim benim ne sekermis....hemen zaten al nikahina demedik, madem sempatik ve tatli zaman gecir, asik ol, elini tut, daha sonra evlenirsin evlenmezsin sen bilirsin.

Erkekler cidden garip düzgün edepli, güzelce kadınlara değer vermeyip edepsiz, çaçaron, metres kafalı tiplere kıymet biçen çok...garip bir kafa gerçekten.
Sanirim bunun şöyle bir açıklaması var. Zayıf olan erkekler güçlü kadınlar ile birlikteyken kendilerini ezik hissediyolar ve egolari zedeleniyor. O yüzden kendilerini güçlü hissettirecek, alt seviyede kadınlar ile birlikte oluyorlar.

Back
X