Yazdiklarini yasarsar evet kotu evlenme derim.Evlilik sizce nasıl tüm yük kadınların üzerindemi benim dizde sakatlık var malesef ev işi falan yapamam bi sokakda bile yüremiyorum ev hapsindeyim yemek zamanla öğrenebilirim yani annem böyle olursa iki güne kocan seni boşar diyor evlilikte çocukda bi sorun bak büyüt doyur gezdir hayat bitiyor evlilik bu kadar kötü mü ya
evine temzilikci tutabilrisin. esinle iş bölümü yapabilrisin.Evlilik sizce nasıl tüm yük kadınların üzerindemi benim dizde sakatlık var malesef ev işi falan yapamam bi sokakda bile yüremiyorum ev hapsindeyim yemek zamanla öğrenebilirim yani annem böyle olursa iki güne kocan seni boşar diyor evlilikte çocukda bi sorun bak büyüt doyur gezdir hayat bitiyor evlilik bu kadar kötü mü ya
Hayat şartları okul falan yok açıkçası okulunda olmasını istemiyorum çünkü beynim bomboş teneke gibi hayatımda yeterince ağır olay var okuldan da nefret ediyorum benim gittiğin okul denilemeyecek yerlere gitseniz bi nebze olsun anlardınızDaha yaşın 20 imiş bu yaşta ne evliliği okul ne alemde bitti mi
Hayat şartları okul falan yok açıkçası okulunda olmasını istemiyorum çünkü beynim bomboş teneke gibi hayatımda yeterince ağır olay var okuldan da nefret ediyorum benim gittiğin okul denilemeyecek yerlere gitseniz bi nebze olsun anlardınız
Mecburiyet onunda benim aksime çok iyi okul dönemi varmış babası hakkımı helal etmem evleneceksin demiş bizim de hayatımızı kararttı baba denilen ..şey zebani den beter annemde bi yönden haklı bi dakka kavgasız zamanları yok gerçekten bu adam insanı hayattan soğuturAnnene sor o kadar kötüyse ne diye evlenmiş?
Yok ama ya mezun olalı baya oldu sokağından geçmem okul denilen yerin o kadar soğudumki biliyorum hiç iyi değil ama nerden başlıcağını bilmemek var dersleri anlamamak var biçok ders var kafam gerçekten boş teneke bölme işlemi bile yapamam belki çünkü okul denilen yerler öyle böyle değildine diyosun sen ya? bu kadar küçümseme kendini.
Hayat şartları okul falan yok açıkçası okulunda olmasını istemiyorum çünkü beynim bomboş teneke gibi hayatımda yeterince ağır olay var okuldan da nefret ediyorum benim gittiğin okul denilemeyecek yerlere gitseniz bi nebze olsun anlardınız
Yok ama ya mezun olalı baya oldu sokağından geçmem okul denilen yerin o kadar soğudumki biliyorum hiç iyi değil ama nerden başlıcağını bilmemek var dersleri anlamamak var biçok ders var kafam gerçekten boş teneke bölme işlemi bile yapamam belki çünkü okul denilen yerler öyle böyle değildi
Okul degil de sanki timarhaneden bahsediyorsun.Noldu anlat okulda dayak mi yedin ,tacize mi ugradin ,senle dalga mi gectiler.Dizlerim sakat derken tekerlekli sandalyede misin ?Yok ama ya mezun olalı baya oldu sokağından geçmem okul denilen yerin o kadar soğudumki biliyorum hiç iyi değil ama nerden başlıcağını bilmemek var dersleri anlamamak var biçok ders var kafam gerçekten boş teneke bölme işlemi bile yapamam belki çünkü okul denilen yerler öyle böyle değildi
Ona göre biriyle evlenirseniz hiç de kötü olmaz evlilik. Benim evime kadın geliyor temizliğe. Yemeği canım isteyince yapıyorum. Bulaşığı yemek yapacaksam onu hazırlamadan hemen önce yerleştiririm makinaya hep. Öyle yapmadan yatamam falan gibi dertlerim yok. Dün gece dağınıktı mesela eşim sabah topluyordu onun sesine uyandım, çocuk uyanalı bir-iki saat olmuştu ben kalkana kadar. Hep benden erken kalkar. Gün içinde düzenli yaptığım iş pek yok. Yatağı topluyorum. Kedim kumunu dağıttıysa bir süpürüyorum, sadece onun dağıttığı yerleri şarjlı süpürgeyle. Canım isterse yemek yapıyorum, akşam yemeği. Eşim benden önce kalkıp işe gider zaten, kendim bazen işe gitmeden öyle kahvaltılık gevrekle falan kahvaltı yaparım. 2-3 haftada bir falan çamaşır, çünkü iki kişi pek birikmiyor. Onu da eşimle birlikte asarız toplarız bazen. Ben uzun süre toplamamışsam o mesela kendininkileri toplamış olur çoğu zaman.Evlilik sizce nasıl tüm yük kadınların üzerindemi benim dizde sakatlık var malesef ev işi falan yapamam bi sokakda bile yüremiyorum ev hapsindeyim yemek zamanla öğrenebilirim yani annem böyle olursa iki güne kocan seni boşar diyor evlilikte çocukda bi sorun bak büyüt doyur gezdir hayat bitiyor evlilik bu kadar kötü mü ya
Ben babamın işinden dolayı doğunun en ücra köşelerinde 50-60 kişilik sınıflarda d okudum, oraya alışır alışmaz yeniden yer değiştirip bu sefer iç anadolunun en küçük ilçesinde eğitimin doğudan daha da kötü olduğu yerlerde de okudum. Üniversiteye gelene kadar 11 okul değiştirmiştim ki zaten 12 seneydi okul. Bunlar bahane değil. Madem topluma yararınız olmayacak, ne okuyacaksınız ne çalışacaksınız, o zaman ev işi yapıp çocuk büyütün bari ne diyelim. Önceki yazdığımı geri alıyorum.Hayat şartları okul falan yok açıkçası okulunda olmasını istemiyorum çünkü beynim bomboş teneke gibi hayatımda yeterince ağır olay var okuldan da nefret ediyorum benim gittiğin okul denilemeyecek yerlere gitseniz bi nebze olsun anlardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?