- 19 Aralık 2020
- 138
- 53
- 48
- Konu Sahibi Herseyolunda
-
Ara verirsem tamamen eşimle uzaklaşacağımAllahh nasipp etsin inşallahh kucağına almayı :) hamileyken ilişki konusunda idare edin
alışıcaksın artık alışmayı bırak zaten hamilesin bide daha fazla zorlamayın
Öyle yapıyoruz zaten ama daha tam alışamadımbol kayganlastirici kullanın, nazikçe yapmaya devam edin. bir de bence çok ara vermeyin, çünkü ara verdikçe yapmak psikolojik olarak daha ağır gelebilir.
Ama hamileyken biraz tehlikeli cunku oyuzden dedim ben korkarim boyle islerden hamileyken iliskiye girmeye cogu duydugum cevremden iliskiye girerken dusuk yasadilar aman aman diyim nediyimAra verirsem tamamen eşimle uzaklaşacağım
bu doğru değil, herkes gönül rahatlığıyla sevissin eğer doktorları aksini söylemezseAma hamileyken biraz tehlikeli cunku oyuzden dedim ben korkarim boyle islerden hamileyken iliskiye girmeye cogu duydugum cevremden iliskiye girerken dusuk yasadilar aman aman diyim nediyim
Bilmiyorumm benim arkadasim 9 ay yapmadi vallaa kocasida sabirli allah razi olsun duydugum kisiler de dusuk oldu suan bi arkadas igne vuruluyobu doğru değil, herkes gönül rahatlığıyla sevissin eğer doktorları aksini söylemezse
ayrıca ben bu kocalari anlamıyorum. bi benim kocam tuhaf galiba...........Bilmiyorumm benim arkadasim 9 ay yapmadi vallaa kocasida sabirli allah razi olsun duydugum kisiler de dusuk oldu suan bi arkadas igne vuruluyo
Kizz kocadan kocaga degisiyoo bazi huylari iyi bazi huylari iyi olmazzz benim mesela cok samimi arkadsim var sabah aksam ediyolardii adam hoc durmuyo tovbeler olsun yarabbimm nesekii sonra dusuk olduu bebisi dustuu maalesefff yanii bazen ondan yana oldugunu dusunmeye basladim artik etraftada cok duyuyorumayrıca ben bu kocalari anlamıyorum. bi benim kocam tuhaf galiba...........
siz yine de öyle düşünmeyin, riskli gebelik değilse sorun yokKizz kocadan kocaga degisiyoo bazi huylari iyi bazi huylari iyi olmazzz benim mesela cok samimi arkadsim var sabah aksam ediyolardii adam hoc durmuyo tovbeler olsun yarabbimm nesekii sonra dusuk olduu bebisi dustuu maalesefff yanii bazen ondan yana oldugunu dusunmeye basladim artik etraftada cok duyuyorum
Düsuk riski olanlar icin tehlikeli evet. Ama hersey yolunda olan gebeliklerde cinselligi kesmiyolar hatta son aylarda normal dogumu kolaylastirdigi da bi gercek. Ben tup bebekle hamileydim doktorum 6 haftalikken bile iliski serbest demisti.Bilmiyorumm benim arkadasim 9 ay yapmadi vallaa kocasida sabirli allah razi olsun duydugum kisiler de dusuk oldu suan bi arkadas igne vuruluyo
Nasıl yani? Hamileyken ilişkiye girilmez miAma hamileyken biraz tehlikeli cunku oyuzden dedim ben korkarim boyle islerden hamileyken iliskiye girmeye cogu duydugum cevremden iliskiye girerken dusuk yasadilar aman aman diyim nediyim
Insallahh amaa bide cocugum olmuyo oyle olurda bide duserse ben hastanelik olurum hasta olurum cesaret edemem heraldesiz yine de öyle düşünmeyin, riskli gebelik değilse sorun yok
Aaaa bide tup bebeklikkenmi bende temmuza baslicam allah nasip ederse de nebilimm yaa cok etkilendimDüsuk riski olanlar icin tehlikeli evet. Ama hersey yolunda olan gebeliklerde cinselligi kesmiyolar hatta son aylarda normal dogumu kolaylastirdigi da bi gercek. Ben tup bebekle hamileydim doktorum 6 haftalikken bile iliski serbest demisti.
Tabi doktor serbest dedi ama biz yapmamistik normal yolla gebe olsaydim yapardim tup bebk olunca insan cekiniyo ister istemez. Son kontrolumden sonra yapariz demistik artik 13 haftalik olmustuk ama bebek normal degildi gebelik sonlandi. Iliski bi 40 sonraya kalmistiAaaa bide tup bebeklikkenmi bende temmuza baslicam allah nasip ederse de nebilimm yaa cok etkilendim
Bide lohusa donemii var adamm bekler durur daha artik sonraaa hHHhaha sen mi soruyodun yoksa doktormu diyosun iliski sorun olmaz yapin diyeTabi doktor serbest dedi ama biz yapmamistik normal yolla gebe olsaydim yapardim tup bebk olunca insan cekiniyo ister istemez. Son kontrolumden sonra yapariz demistik artik 13 haftalik olmustuk ama bebek normal degildi gebelik sonlandi. Iliski bi 40 sonraya kalmisti
Ben sormamistim doktorum soylemisti. Ama bazi doktorlar bu konu hakkinda bilgilendirme yapmiyo hasta soruyo. Riskli gebelikse kanama filan varsa doktor zaten ilk olarak iliski yok diyo.Bide lohusa donemii var adamm bekler durur daha artik sonraaa hHHhaha sen mi soruyodun yoksa doktormu diyosun iliski sorun olmaz yapin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?