- 25 Ağustos 2019
- 62.609
- 120.347
- 698
- 31
- Konu Sahibi Herseyolunda
-
Anladim gerci arkadasimada dememis amaa nebilimm heralde tup bebek diye ben korkarimm bayaBen sormamistim doktorum soylemisti. Ama bazi doktorlar bu konu hakkinda bilgilendirme yapmiyo hasta soruyo. Riskli gebelikse kanama filan varsa doktor zaten ilk olarak iliski yok diyo.
Ilk 3 ay yapmazsiniz korkarsaniz sonra baslarsinizAnladim gerci arkadasimada dememis amaa nebilimm heralde tup bebek diye ben korkarimm baya
Hahah iyi fikirIlk 3 ay yapmazsiniz korkarsaniz sonra baslarsiniz
Doktor aksini söylemezse ilişkiye girmek düşük yaptırmaz . Benim doktorum kalp atışını duyana kadar izin vermemişti bebek tutundu sonra 9 ay devam ettik hatta doğumdan bir gece önce bile .Bilmiyorumm benim arkadasim 9 ay yapmadi vallaa kocasida sabirli allah razi olsun duydugum kisiler de dusuk oldu suan bi arkadas igne vuruluyo
Aaaaa oylede olabilirr dogruu bunlar kalp atisini duymadan hep devam ettiler belkide kalp atisi ondan olmayabilirmiiDoktor aksini söylemezse ilişkiye girmek düşük yaptırmaz . Benim doktorum kalp atışını duyana kadar izin vermemişti bebek tutundu sonra 9 ay devam ettik hatta doğumdan bir gece önce bile .
Doktorum öyle demişti sonra aradan zaman geçti benim anlamsız bir kanamam başladı . Ara vermiştik bir süre ben ilaç kullandım . Kanamam geçti ki içerde kanama alanı bile yoktu ve doktor anlayamadı nereden geldiğiniAaaaa oylede olabilirr dogruu bunlar kalp atisini duymadan hep devam ettiler belkide kalp atisi ondan olmayabilirmii
Anladimmm demekkii kisiden kisiye degisiyo kimisi hassas olur dusuk olurDoktorum öyle demişti sonra aradan zaman geçti benim anlamsız bir kanamam başladı . Ara vermiştik bir süre ben ilaç kullandım . Kanamam geçti ki içerde kanama alanı bile yoktu ve doktor anlayamadı nereden geldiğinisonra yeniden başladık . Hatta son haftalarda açılmaya yardımcı oluyor ilişki .
Bebeğin ne kadar tutunduğunu bilemiyorsun o yüzden kalp atışı olana kadar sevişmemek bence en doğru olan . 80 yaşındaki Babannem benim hamile olduğumu duyunca telefonda bana demişti sonra da doktor dedi zatenAnladimmm demekkii kisiden kisiye degisiyo kimisi hassas olur dusuk olur
Aaaaa tamam ozaman bildigime iyi olduuBebeğin ne kadar tutunduğunu bilemiyorsun o yüzden kalp atışı olana kadar sevişmemek bence en doğru olan . 80 yaşındaki Babannem benim hamile olduğumu duyunca telefonda bana demişti sonra da doktor dedi zaten
Bence çok önemli dikkat lazımAaaaa tamam ozaman bildigime iyi olduu
Evett canimm tutunursa yeterki tutunsunn raziyimmBence çok önemli dikkat lazım
Düşük riski olmayanlarda tehlike yok.Ama hamileyken biraz tehlikeli cunku oyuzden dedim ben korkarim boyle islerden hamileyken iliskiye girmeye cogu duydugum cevremden iliskiye girerken dusuk yasadilar aman aman diyim nediyim
Olabilirrr hep bana boyle seyler denk gelirDüşük riski olmayanlarda tehlike yok.
Çevrenizde gördükleriniz denk gelmiştir.
Düşüklerin çoğunun sebebi genetik anomalilerdir.
Kendine çok dikkat et iyi bak güzel beslen vitamin kullan özellikle omega 3 .Evett canimm tutunursa yeterki tutunsunn raziyimm
D3 vitamini veemisti doktorum onu kullaniyorum canimmKendine çok dikkat et iyi bak güzel beslen vitamin kullan özellikle omega 3 .
Amin amin teşekkür ederim olmaz diye korktum acele ettim rabbime şükürler olsun nasip etti rabbim isteyen herkese versin inşallahKeske evlilige cinsellige alisip , doyasiya yasayip oyle hamile kalsaydiniz..
Allah omur versin bebeginize
amaa bende diyorum iyikide etmişssinn olmayadabilirdii ben öyle zamana bıraktım ettim derkenAmin amin teşekkür ederim olmaz diye korktum acele ettim rabbime şükürler olsun nasip etti rabbim isteyen herkese versin inşallah
Herşeyin hayırlısıamaa bende diyorum iyikide etmişssinn olmayadabilirdii ben öyle zamana bıraktım ettim derken
şimdi uğraşıp duruyorum iyikide beklemedin :)
Rabiim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahh :)Herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?