Evlilikde cinselliğe alışma süresi

Bilmiyorumm benim arkadasim 9 ay yapmadi vallaa kocasida sabirli allah razi olsun duydugum kisiler de dusuk oldu suan bi arkadas igne vuruluyo
Doktor aksini söylemezse ilişkiye girmek düşük yaptırmaz . Benim doktorum kalp atışını duyana kadar izin vermemişti bebek tutundu sonra 9 ay devam ettik hatta doğumdan bir gece önce bile .

Reactions: Jou
Doktor aksini söylemezse ilişkiye girmek düşük yaptırmaz . Benim doktorum kalp atışını duyana kadar izin vermemişti bebek tutundu sonra 9 ay devam ettik hatta doğumdan bir gece önce bile .
Aaaaa oylede olabilirr dogruu bunlar kalp atisini duymadan hep devam ettiler belkide kalp atisi ondan olmayabilirmii

Aaaaa oylede olabilirr dogruu bunlar kalp atisini duymadan hep devam ettiler belkide kalp atisi ondan olmayabilirmii
Doktorum öyle demişti sonra aradan zaman geçti benim anlamsız bir kanamam başladı . Ara vermiştik bir süre ben ilaç kullandım . Kanamam geçti ki içerde kanama alanı bile yoktu ve doktor anlayamadı nereden geldiğini sonra yeniden başladık . Hatta son haftalarda açılmaya yardımcı oluyor ilişki .

Anladimmm demekkii kisiden kisiye degisiyo kimisi hassas olur dusuk olur

Anladimmm demekkii kisiden kisiye degisiyo kimisi hassas olur dusuk olur
Bebeğin ne kadar tutunduğunu bilemiyorsun o yüzden kalp atışı olana kadar sevişmemek bence en doğru olan . 80 yaşındaki Babannem benim hamile olduğumu duyunca telefonda bana demişti sonra da doktor dedi zaten

Bebeğin ne kadar tutunduğunu bilemiyorsun o yüzden kalp atışı olana kadar sevişmemek bence en doğru olan . 80 yaşındaki Babannem benim hamile olduğumu duyunca telefonda bana demişti sonra da doktor dedi zaten
Aaaaa tamam ozaman bildigime iyi olduu

Ama hamileyken biraz tehlikeli cunku oyuzden dedim ben korkarim boyle islerden hamileyken iliskiye girmeye cogu duydugum cevremden iliskiye girerken dusuk yasadilar aman aman diyim nediyim
Düşük riski olmayanlarda tehlike yok.
Çevrenizde gördükleriniz denk gelmiştir.
Düşüklerin çoğunun sebebi genetik anomalilerdir.

Amin amin teşekkür ederim olmaz diye korktum acele ettim rabbime şükürler olsun nasip etti rabbim isteyen herkese versin inşallah
amaa bende diyorum iyikide etmişssinn olmayadabilirdii ben öyle zamana bıraktım ettim derken
şimdi uğraşıp duruyorum iyikide beklemedin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…