- 17 Ağustos 2011
- 25.720
- 163.709
- 798
- Konu Sahibi SelinSelin123
-
sanmiyorum cogu ciftin cicim ayinda boyle kavgalar ettiginiçok kavga ediyoruz. Çoğu çift gibi sorunlar yaşıyoruz
iste dedigi seyler bunlar kötümü degilmi siz söyleyin. Ya bu yaptigi is kücük bi firma ek isi. Acil is degil biraz ama islerin azalmasini istiyor. Bilgisayari düzenliyor kagit kürek isi biraz daha dijital arsivi düzenlemek öyle seyler . Ben yeni oldugum icin orda calisiyorum zaten sadece o düzeni bilmiorum oyüzden bana öyle laf atdi cok kötüymüsüm organize isinde oyüzden ben yapmam gerek demek istiyor alakaiz bi sekilde bu cogu kavaglarda yapior kritize ediyor coksizi anladık bir nebze ama eşinizin size tam olarak ne söylediğini anlamadım ki ne tavsiye vereyim, eleştiriyor diyorsunuz mesela nasıl eleştiriyor aşağılıyor mu hakaret mi ediyor küfür mü ediyor ?
"organize hiç bir şey yapamıyorsun" diyormuş ama anlamadım ben ne demek istediğiniayrıca başını niye duvara vuruyorsun sakin ol
başını vur hayatım ya ahahahahah sonra da hiç bir iş yapma kendi yapsın ben de gidip dil altımı alıyorum şimdiiste dedigi seyler bunlar kötümü degilmi siz söyleyin. Ya bu yaptigi is kücük bi firma ek isi. Acil is degil biraz ama islerin azalmasini istiyor. Bilgisayari düzenliyor kagit kürek isi biraz daha dijital arsivi düzenlemek öyle seyler . Ben yeni oldugum icin orda calisiyorum zaten sadece o düzeni bilmiorum oyüzden bana öyle laf atdi cok kötüymüsüm organize isinde oyüzden ben yapmam gerek demek istiyor alakaiz bi sekilde bu cogu kavaglarda yapior kritize ediyor cok
Sanırım çabuk parlıyor sorundan bahsedince. O adama da sorun söylenmez kiSorunları biriktirmeden hallederseniz sürekli olarak aynı konuları konuşmazsınız. Bence bir pazar gunu sakince konusun. yargılayıcı degıl ama çözüm odaklı. içinizdekileri söyleyin o da anlatsın ve ortak bir paydada buluşursunuz mutlaka
evet yaptim biraz sevdik birbirimizi, sonra dedim özlemisim seni biraz vakit gecirelim mi gibisine . Is bekliyor dedi maleser gitdi kafasi cok dolu hep yarida kalio hisi var icimde. Ama anladim oyüzden fikir almak istedim burdan. Sence suan ne yapim durumu düzeltmek icin yada bsy yapiyim mi? is güc cok olunca cicim ayni yasanmiyor pek taam o da cok istiyormus vakit gecirmek ama yeni is vesayre baya zorluyor onlar düzelsin istiormus derken beklemek gerekiyoruc aylik cicim ayindaki kocanla zaman gecirmek istemişsin, o gece calisirken , “İstersen işini erkenden bırak, biraz dinlen. Zaten hastaydın” demissin “Yorgun değilim, iyiyim, devam edeceğim" demis.
sonra küsüp kanepeye uzanip trip atmissin.
sence bu normal mi
sanmiyorum cogu ciftin cicim ayinda boyle kavgalar ettigini
herseye alinma gucenme huyunuzu birakin, iyi niyetle birsey söylüyorsunuz. sonra üzülüp tripleniyorsunuz. adam gece fifa atmak icin size vakit ayirmamazlik yapmiyor ki sizin evinize para getirmek icin, ailesi icin çalışıyor.
ilgi istiyorsaniz keske sandalyede calisan adamin kucagina oturup "benim askim ne kadar caliskanmis böyle, ben cok ozledim onu" falan diye ileri geri bir hareketlenseydiniz üstünde adam zaten birakirdi isi gucu ilgilenirdi sizinle. benim bildigim sevgililer/ yeni evliler böyle yaparlar yani
domuşuk domuşuk küsüp koltuga uzanmak yapılacak en son sey
adam hakli
bende öyle düsündüm. Pazar günp sakince güzel konusup konuyu güzel kapatmak. Sadece simdi durum icin bsy yapim mi. Bazileri suclusun diyor burda hem kirginim hem tabi üzgünüm keske deswm ne fayda ne yapim bilmiorumSorunları biriktirmeden hallederseniz sürekli olarak aynı konuları konuşmazsınız. Bence bir pazar gunu sakince konusun. yargılayıcı degıl ama çözüm odaklı. içinizdekileri söyleyin o da anlatsın ve ortak bir paydada buluşursunuz mutlaka
aynen malesef eskiden öyle degildi ama ben bsy isteyince cabuk parliyor konu odakli degiliz konu baska yerlere gidiyor hep bende diorum suanki konuda kalalim mesela ne yapabiliriz böyle zamanlarda bi yarim saat nasil ayirabiliriz ama o daha cok benim deme seklime takiyor konu büyüyor kime neye yetiscegimi bilmiorum diyor derken ben zaten keske hic bsy demeseydm diyorum sonra yine pismanlik cok dikkat etmem gerek zaten trip falan ister istemez olduysa bile öyle seyler hic olmuyo bizde düzeltilmesi cok zor malesef ama isteSanırım çabuk parlıyor sorundan bahsedince. O adama da sorun söylenmez ki
sizi anladık bir nebze ama eşinizin size tam olarak ne söylediğini anlamadım ki ne tavsiye vereyim, eleştiriyor diyorsunuz mesela nasıl eleştiriyor aşağılıyor mu hakaret mi ediyor küfür mü ediyor ?
"organize hiç bir şey yapamıyorsun" diyormuş ama anlamadım ben ne demek istediğiniayrıca başını niye duvara vuruyorsun sakin ol
cevabi yazdim sizesizi anladık bir nebze ama eşinizin size tam olarak ne söylediğini anlamadım ki ne tavsiye vereyim, eleştiriyor diyorsunuz mesela nasıl eleştiriyor aşağılıyor mu hakaret mi ediyor küfür mü ediyor ?
Anlayan Türkçe mealini yazabilir mi???Merhaba,
yeni evliyim ve esimle malesef bu aralar cok kavga ediyoruz cogu kisimer gibj. Hic iyi degilim sorun su ki 8 senedir tanisiyoruz,3 aydir evliyiz. Esimle iletisim problemi yasiyoruz. Ben bazi şeyleri direkt söyliyemiorum. Cok calisiyor iside cok oyüzden evden gec saatlere kadar cslisir bazen pazarda. Bende yeni kavgadan barisdik onla vakit gecirmek istedim uyumadan önce özledigim icin ve ona isini biraksan erkenden birazcik zaten hastaydin hem dinlenirsin. Cevabina göre zaten anlardim daha yapcakmi yapmicakmk onda dedi yorgun degilkm ben iyim daha devam yapicam be de anladım zaten biraz üzüldüm tabi oturma odasina gecdim uzandim. O da geldi sordu niye yatdigimi dedim uzandim öyle napim biraz malesef trip atdim sonra kavga cikdi ben ona gercek niyetimi söyledim vakit gecirmek istedigimi zaten bu hafta biraz kötüdü iyi gelirdi yeni hafta icin. Öfke patlamasi yasadi niye direkt söylemiom diye 8 yildir bana bunu anlatiormus yani konu büyüdü malesef oturup konusmaya denedik ama hemen parlior isim cok nekadar zor bilmionmu konuyu oralara bagliyor anlayis göstermiorum dedim tabiki biliorum ben sadece cözüm bulmak istedim vesayre konu bäyüdü beni cok kirdi agir laflar etdi bende cok olmasa bile öfke vsayre bende bi kac seyler dedim. Acik söylicrkmisim o da önem veriormus belki ayirirmis falan filan dedi tabi. Kac gündür konusmuyoz. Simdi yine adim atmaya calisio tuhaf sekildi ama ben iyi degilim gücüm yok kac gündür yatakdan kalkamiorum ilk kez yoksa böyle olmazdim. Bana yardim edin nolur. iletisim sorunu var evet ama cok dikkat etmem
lazim hep kritize ediyor beni kavgalarda gecmise gidiyor asil istedigim seyde duramioruz hic bir zaman. Ve kavgalar hep ayni. Yapmisim bi hata öyle sormaklar normal direkt diyemedim. O laflar beni bitirdi yok soguyormus böyke olunca ve daha fszlasi cok kötüyüm. Düsünxeniz nedir?
Çözersiniz inşallah. Direkt istediklerinizi dile getirin madem oymuş istediği.aynen malesef eskiden öyle degildi ama ben bsy isteyince cabuk parliyor konu odakli degiliz konu baska yerlere gidiyor hep bende diorum suanki konuda kalalim mesela ne yapabiliriz böyle zamanlarda bi yarim saat nasil ayirabiliriz ama o daha cok benim deme seklime takiyor konu büyüyor kime neye yetiscegimi bilmiorum diyor derken ben zaten keske hic bsy demeseydm diyorum sonra yine pismanlik cok dikkat etmem gerek zaten trip falan ister istemez olduysa bile öyle seyler hic olmuyo bizde düzeltilmesi cok zor malesef ama iste
nedemek istiyorsun? bende yapiyorum tabiki benim yaptigim isler var onun yaptigi isler var sagol yanibaşını vur hayatım ya ahahahahah sonra da hiç bir iş yapma kendi yapsın ben de gidip dil altımı alıyorum şimdi
evet söylemem lazim diye biraz daha niye aklina gelmiyor diye onuda istemsizce iste..O an insan hisler kötü oluncaÇözersiniz inşallah. Direkt istediklerinizi dile getirin madem oymuş istediği.
Siz 3 aylık evliyiz, nasıl vakit ayırmaz, bunu nasıl anlamaz, neden söylemem lazım diye trip yaptınız sanırım. Ben de düşünürdüm onu.
O da neden açıkça söylemiyorsun da laf dolandırıyorsun derken aslında farkında fazla olduğunun ama kendini, onun için çalışıyorum diye üste çıkarıyordur.
Bir iş bulun kendinize mümkünse. Meşgul olun. Para kazanın. Evin tek çalışanı olmaması durumu değiştirebilir belki.
Şimdiki durumda eğer çözmek istiyorsanız davranışınızı yumuşatmak zorundasınız. Düzgünce konuşun, sizi bastırmasına izin vermeyin. Ota boka parlamasın.
ay allah. bilemedim o zaman yani bi şekilde konuşmak lazım artık eşref saatini bulupSanırım çabuk parlıyor sorundan bahsedince. O adama da sorun söylenmez ki
evet sakince konusun bence artık bi kahve yaparsınız oturup içerken konuşursunuz sakince. Suçlu sucsuz onemli degıl anlaşılabilir olmak mesele. kendinizi anlatınbende öyle düsündüm. Pazar günp sakince güzel konusup konuyu güzel kapatmak. Sadece simdi durum icin bsy yapim mi. Bazileri suclusun diyor burda hem kirginim hem tabi üzgünüm keske deswm ne fayda ne yapim bilmiorum
erkekler tripten, imadan anlamayan basit canlilar onlara sorunu direkt soyleyeceksiniz. ayrica 3 aylik evlilikte canim cicim aylarinda olunur surekli kavga edilmez. ben sorunu tam olarak anlamadim yazdiklariniz anlasilmadigi icin ama her turlu konuda acik iletisim kurmaya ozen gosterin. karsinizdaki adam sizin gibi dusunmuyor dusunemez oyle bir yetisi malesefki
onu anladim. Bende öyle cicim ayini yasamak istiorum ama sanki 10 yil evliyiz belki 8 senedir sevgiliydik diye bilmiorum cok ypirandik ama is gücünde faktörü var elbette cok stress. Suan ne yapmam gerek bilmiorum nasil davranim
aynen öyle sence düzelirmi? sogduysa geri isinirmievet sakince konusun bence artık bi kahve yaparsınız oturup içerken konuşursunuz sakince. Suçlu sucsuz onemli degıl anlaşılabilir olmak mesele. kendinizi anlatın
Yani bu sekilde negatif bakma. soğumak cok sert bi ifade. ısınır ısınmaz kendi bilir. siz kendi içinizi bi soğutun bence once. olaylara su an dolu ve gergin oldugunuz için endişeli bakıyor gibisiniz.aynen öyle sence düzelirmi? sogduysa geri isinirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?