• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikle baş edemiyorum.

Biz esimle cok konusuruz, her seyi konusuruz. Bir kere bana sizin alintiladigim yorumunuzdaki cumleyi soyledi. "Kabul etmeyecegini dusundugum icin teklif etmiyorum." Bir kere bir teklifine hayir demisim, o icinde kalmis. 1 hafta bana sunu yapalim diye teklif etmedi. Allahtan konusan bir ciftiz de buyumedi.
her ne kadar duygusal olmasalar da bazi şeylere bizden daha cok takiyorlar. Biz Kadınlar daha rahat bu konuda tekrar tekrar söyler isteriz ama onlara bi yok dedinmi bidahasi zor oluyor.
Konuşmak en önemli sey iliski de. Tam olarak anlatabilmek derdini vr tabi dinleyebilmek. Söylediğim gibi birsey yapmak istiyorum cok yanlış misal karşındaki bilemeyebilir acikca dile getirmeli. Ben disari çıkıp kahve içmek istiorum,yada evde oturup film izleyelim gibi.

Evet, evlilik cocuk eglemek gibi bir sey. Ben de tenise basladim mesela esim icin. Spor musabakalari izlemeye bayilirdim da yapmaktan hic hazzetmezdim. Ama esim beraber yapmak isterken onu kiramazdim. Ben onun istedigi bir sey yapinca o benim istedigim on seyi yapiyor. Erkekler cok duz mantik, maalesef kadina cok is dusuyor. Bu monotonluktan kurtulmak icin ortak zevkler, hobiler bulabilirsiniz.
Kesinlikle inanılmaz düz... en ufak kasis dahi yok yani. Onu mutlu et o seni on katı etsin:-D

Daha 1yıl evlisiniz diye okudum yanlış degilse ilk yıl alışma evresi diyorum ben helede karakterler zorsa ama sevdigin icin sabır derim ve isteklerini anlat hemen pes etme derim

benzer şeyleri bizde yasıyoruz canım 1 yılı gecti evleneli. bazen eskiye bakıyorum 6 yıl mazimiz var ne skılırdık ne doyardık birbirimize zaman nasıl gecer anlamazdık. şimdi evde skıntıdan aglar oldum. bizde hafta içi hep evdeyiz ama h.sonu ailelere bile olsa arada da arkadaslarla bulusuyoruz. bnde basbasa hiçbirsey yapmadıgımızdan yakınıp duruyorum ama erkekler butun gun evde yalnızız mantıgında. gecen arkadslarla gezdıkte dedım kı ıyıkı varlar yoksa senle hıcbı yere cıkmıyoruz nıe oyle dıyosun dedı ! öyle çünkü. sen mutsuzum demişsin ya eşin de mutsuzuZ demiş aynı konusma bizde de geçti. bu tavır ; bnde senınle evdeyım sankı senden baska bırsey mı yapıyorum kahvem yok ortamım yok die devam etti .. seni çok ıyı anlıyorum arkadslarınla plan yap esın ıster katılır ıster katılmaz gercı benımkı bnı tek de bırakmıyor aglarmısın gulermısın bilemedim :) bu arada biz hala birbirimizi çok seviyoruz ve artık bebek planlıyoruz bakalım artık hersey farkı gider umuyorum :KK68: hiç yoktan skılmam sende düşün bak :KK66:
Canım eşinin ilgi duyduğu hicbirsey yok mu yani oturmaktan mı ibaret? İyi düşün eğer birkaç ipucu yakalayabilirsen ona katılmaya çalış. Kendi evliliğimden örnek verecek olursam eşim tüm spor karşılaşmalarını izlemeyi sever ben bayılmıyorum ama onun canı sıkılmasın diye yanında oturup izliyorum bir süre sonra cidden ilgini çekebilir senin de :KK66: blokout ne demek diyorum, golü neden saymadılar falan tabii kafasını ütülemeden mesela yorumcu konuşuyorsa beklerim spikere geçince konuşurum bunlar ince detaylar tabii biraz da. Aslında sen dışarı çıkmaya takılmış gibi geldin bana ama gezmek birlikte vakit geçirmenin temeline oturmamalı onunla market alışverişine bile gitseniz tat almalısınız. Biz marketten abur cubur alırken yeni bişey görünce aaa deneyelim mi diyoruz benim için o an hiçbir gezmeye değişilmez canım. Umarım herşey gönlünce olur üzülme erkekler canı sıkkın olduğunda düşünmeden konuşabilir bizim de bazen yaptığımız gibi.

bu tarz seyler zaten yapyoruz. bnm aradığım ilgi eski günlerdeki gibi tatlı süprizler sanırım çok abartı ona göre :((

10 ayda mi bu hale geldinizo_O disari cikmiyosa evde biseyler yapyi deneyin.
evde benle ilgilenir flm izleriz bırseyler yaparız mutfakta fln. bilmiyorum yaa off off eskiden türlü türlü süprizler yapardı :( nişanlıyken falan şimdii hiçç... seviyor biliyorum bende onu bıraz perçinlemek lazım diyorum eskiyi örnek veriyoryum şunu yaptığında ne mutlu olmuştum falan filan diye hee evt diyor gülümseyip geçiyor. :( sırada doğum günüm var umarım hatırlar

Evet, evlilik cocuk eglemek gibi bir sey. Ben de tenise basladim mesela esim icin. Spor musabakalari izlemeye bayilirdim da yapmaktan hic hazzetmezdim. Ama esim beraber yapmak isterken onu kiramazdim. Ben onun istedigi bir sey yapinca o benim istedigim on seyi yapiyor. Erkekler cok duz mantik, maalesef kadina cok is dusuyor. Bu monotonluktan kurtulmak icin ortak zevkler, hobiler bulabilirsiniz.

evet canım deneyeceğim spora bende gitmek istiyorum sadece haftasonları musaıtız bakalım . geri çevirmez biliyorum da saatler uyarmı araştırmam lazım

evde benle ilgilenir flm izleriz bırseyler yaparız mutfakta fln. bilmiyorum yaa off off eskiden türlü türlü süprizler yapardı :( nişanlıyken falan şimdii hiçç... seviyor biliyorum bende onu bıraz perçinlemek lazım diyorum eskiyi örnek veriyoryum şunu yaptığında ne mutlu olmuştum falan filan diye hee evt diyor gülümseyip geçiyor. :( sırada doğum günüm var umarım hatırlar

Wov wov wov.. derdin çıktı meydanee hepside birbirinden merdane. Tatlim eskiye takılıp kalma. Nişanlıyken yaşadıklarıni simdi yaşaman mümkün degil maalesef. Tamm yine yapabilir ama o zamanki heeyecan zaten olmaz ki... sen artik evlililigin güzel yanlarını gormeye baslamalisin bence.

evet canım deneyeceğim spora bende gitmek istiyorum sadece haftasonları musaıtız bakalım . geri çevirmez biliyorum da saatler uyarmı araştırmam lazım
Canim spor olmasa agizda cekirdek biriktirme gibi sacma sapan ama hosunuza gidecek bir sey bile yapabilirsiniz. :) Mesela esine sor, evlenmeden once evlenince sunu yaparim, dedigin ne vardi? Ya da sen yapilacak seyler listesi cikar ve onune sun. Zamanla o da alisacaktir teklif etmeye.

Benim anladığım kadarıyla eşinle karekter olarak uyumlu değilsiniz tabi aşk yeterli değil

her ne kadar duygusal olmasalar da bazi şeylere bizden daha cok takiyorlar. Biz Kadınlar daha rahat bu konuda tekrar tekrar söyler isteriz ama onlara bi yok dedinmi bidahasi zor oluyor.
Konuşmak en önemli sey iliski de. Tam olarak anlatabilmek derdini vr tabi dinleyebilmek. Söylediğim gibi birsey yapmak istiyorum cok yanlış misal karşındaki bilemeyebilir acikca dile getirmeli. Ben disari çıkıp kahve içmek istiorum,yada evde oturup film izleyelim gibi.

tamam bunlara tamam der der ama hiç kendisi demez hadi gidelim fln diye. bende mecbur bırakmış gibi oluyorum biraz. karışmayacağım en iyisi bu. artık hıc bırsey demeyeceğim....

Sen de ona sürpriz yapıyor muydun ? mesela en son ne zaman yaptın ne tepki vermişti?

Benim anladığım kadarıyla eşinle karekter olarak uyumlu değilsiniz tabi aşk yeterli değil

evet canım biraz öyle :( aşkın yetmediği yerde sorun başlıyor sonra yine bir şekilde geciyor böyle gidecek sanırım

Sen de ona sürpriz yapıyor muydun ? mesela en son ne zaman yaptın ne tepki vermişti?

4 ay önce yaptım evi süsledim sadece mumlar vardı aydınlık olması için , pasta yapmıştım yemek fln yedik çok beğendi tabi.. kim beğenmez :( onun için hazırladım :KK14::KK51:

Bence eger ilişkideki bireylerden Biri digeri için üzülebiliyorsa orda umut edilcek biseyler var demek. Tabiki olmuyorsa zorlanmaz ama burdaki durum oylesi birsey degil bence. Yani kisa bir üzüntü hali gibi geldi bana

İki taraf da seviyor birbirini. Ama düzelseler de ya ilerde de aynı şeyler olursa? Yanlış hatırlamıyorsam adam 'soğudum' demiş. İlerde aynı şeylerim olmayacağı ne belli? İki tarafın da o kadar yıpranacak kadar günahı ne ki?

İki taraf da seviyor birbirini. Ama düzelseler de ya ilerde de aynı şeyler olursa? Yanlış hatırlamıyorsam adam 'soğudum' demiş. İlerde aynı şeylerim olmayacağı ne belli? İki tarafın da o kadar yıpranacak kadar günahı ne ki?
Olacağı ne belli peki. Belki gerçekten duzelebilcek bir durum. Yani denemeden kimse bilemez degilmi? Sevgi varsa denemeye deger birseyler vardir bence.

Standart Türk erkekleri.Evlendikten sonra evlerine geçtiklerinde ilelebet bir tatil ve dinlenme ihtiyacı duyarlar..Genelde pazar günleri hasta olurlar :)
Sizi seviyormu bilmiyorum ama benim sözlümde öyle şimdiden ben kalk gidelim gezelim demesem aklına bile gelmez..Alıştım artık sevdiğini biliyorum değer verdiğini biliyorum bu yüzden fazlada üzerine gitmiyorum..Ha diyorsanız sevgisinide hissetmiyorum o zaman bir çare bulun derim bu durum can sıkar.

canım adamın içinden gelecek birşeyler yapmak bir heyecan katmak diyeceksin ki sen yap tamam ben yapıyorum zaten hep ben ben olduğum için sıkıldım artık çok sıkıldım ... benimde içimden gelmiyor zaten artık ya durup düşünüyorum 1 yılda 1 kere demedi tubitak gel şiunu yapalım çok hoşuna gidecek :KK43:((( gercekten off offfffff
Arkadaslariniz yok mu? Niye adamin keyfini bekleceksin ki? Neden evli insanlar yapisik ikizler gibi surekli dipdibe olmali? Baktin ondan hic ses cikmiyor, evde kos kos oturuyor, yap kizlarla bir plan disarda, keyfine bak tum gun. Emin ol mutlu olacaksin... Bu evde de sana yansayacak. .Ona nispet yapar gibi degil ama. Tum gun ayri oldugunuz icin, eve dondugunde de biseyler yaparsiniz beraber mutlaka. O senin mutluguna, enerjine ozensin..ozlesin seni. Sen ona bu kadar bagimli olmadigini hissettirsen, ilgisi bile artar diye dusunuyorum.

Adam belki is konusunda sikintilidir.o yuzden cani sikkindir.konusun birlikte.bizde pek bisey yapmayiz basbasa ama ben oglumla nereye istersem giderim hic karismaz.saygi sevgi ilgi genelde ilac olur bu gibi durumlarda.ama sizde olurmu bilemem...

Arkadaslariniz yok mu? Niye adamin keyfini bekleceksin ki? Neden evli insanlar yapisik ikizler gibi surekli dipdibe olmali? Baktin ondan hic ses cikmiyor, evde kos kos oturuyor, yap kizlarla bir plan disarda, keyfine bak tum gun. Emin ol mutlu olacaksin... Bu evde de sana yansayacak. .Ona nispet yapar gibi degil ama. Tum gun ayri oldugunuz icin, eve dondugunde de biseyler yaparsiniz beraber mutlaka. O senin mutluguna, enerjine ozensin..ozlesin seni. Sen ona bu kadar bagimli olmadigini hissettirsen, ilgisi bile artar diye dusunuyorum.

canım konu yapışık ikizlilik herseyde birlikte olalım değil.. o dediğin şeyleri zaten yapıyoruz .zaten haftasonu beni şaşırttı :)) piknik sepeti fln hazırlamış çok gzl bir yerde piknik yaptık harikaydı.. :) pazar günüde sinema vs. ıyı gecti yanı . şüphelenmiyor değilim eşim kk falan mı okudu :D

Back
X