Evliliklerde cinsellik

Anladim, biraz zamana birakmaliyim

Ha erken boşalma olayı illa aktif cinsel hayatı olunca olmaz diye bir şey yok onu da söyleyeyim de. Robottan değil insandan bahsediyoruz sonuçta, daha önceden aktif olsa bile ilk birliktelik heyecanıyla da olabilir. İnsanlar da birbirlerine zamanla alışıyor bu da zamanla birbirinizin vücudunu keşfettikçe, düzen oturttukça olacak şeyler. Acele etmemek lazım.

Ya illa ki gerekli bu hic olmayacak anlamında değil. Cokta açık olamıyorum ama cinsellik konusunda deneyimsiz bir erkek bir kadını ne kadar memnun edebilir ?

Gayet de güzel memnun edebilir bence. Yani daha önce sevişmemiş olması nasıl daha iyi sevişilebileceğini öğrenmeyeceği anlamına gelmez. Sanırım biraz daha açman lazım konuyu.

Yalana gerek yok sevişmeyi çok severim:KK45: benim için olmazsa olmaz, ancak bir sağlık sorunu varsa olmazsa olmazdan çıkar diye düşünüyorum. Öpüşmek, koklaşmak, sarılmak da sevişmek kadar olmasa da tatmin eder diye düşünüyorum. Ama bu tabii aşık olduğum kişi için geçerli. Mantık evliliği vs yapacaksam o iş bana göre değil. Yani sevgim aşkım cinsellipin önüne geçebilmeli desem olur sanırım.
O durumlarda bir sorun yok tensel olarak. Dokunmak opmek surekli ten temasinda bulunmak istiyoruz karsilikli ama toy bir adamcagiza denk geldim:))

Cinsellik yoksa neden evlenesin ki ? Bul bi kız arkadaş beraber yaşayın ohh ne rahat..

Ha erken boşalma olayı illa aktif cinsel hayatı olunca olmaz diye bir şey yok onu da söyleyeyim de. Robottan değil insandan bahsediyoruz sonuçta, daha önceden aktif olsa bile ilk birliktelik heyecanıyla da olabilir. İnsanlar da birbirlerine zamanla alışıyor bu da zamanla birbirinizin vücudunu keşfettikçe, düzen oturttukça olacak şeyler. Acele etmemek lazım.
Çok rahatladım yorumlarinla teşekkür ederim fikirlerin için. Zamana birakmam kafaya takmamam lazim. Bu durum böyle olunca o an bende dagiliyorum. Surat yapmıyorum tabi ama ister istemez bi bende de entegre olamama durumu oluyor.

Gayet de güzel memnun edebilir bence. Yani daha önce sevişmemiş olması nasıl daha iyi sevişilebileceğini öğrenmeyeceği anlamına gelmez. Sanırım biraz daha açman lazım konuyu.
Ay yukarida cok actim konuyu ama tekrardan sana da yazayim :)
Erken boşalma problemi var fakat hayati boyunca aktif cinsel hayati o hatun bu hatun durumu olmamis. Son 2 senedirfe hayatinda kimse olmamis. Boyle söyleyince aklima masturbasyon yaptigi geldi bunu da aliskanlik haline getirdiyse bu durum problem cikariyodur diyorum. Yani tek ümidim umarim bu durum piskolojik değildir asilmasi daha zor :(

Çok rahatladım yorumlarinla teşekkür ederim fikirlerin için. Zamana birakmam kafaya takmamam lazim. Bu durum böyle olunca o an bende dagiliyorum. Surat yapmıyorum tabi ama ister istemez bi bende de entegre olamama durumu oluyor.

Bir birliktelik yaşandı mı yoksa varsayım üzerinden mi konuşuyoruz onu tam anlayamadım ama ilk birlikteliklerde erken boşalma normaldir. Çünkü onun açısından da bak o da seni tatmin edebilmek istiyor, zevk almanı istiyor. Onun da üzerinde bir baskı vardır. O yüzden zamanla sen isteklerini söylersin, birbirinizi keşfedersiniz, bu şekilde gelişir olaylar. Herkesin zevk aldığı noktaları, fantezileri, istekleri farklıdır zira birdenbire kimse mükemmel cinsel birliktelikler yaşamıyor.

cinsel hayat önemli
sevgi güven huzur samimiyet sırdaşlık dostluk kahkaha muhabbet gözyası kavga tartışma keyifli zaman vs.

bunları kanka dediğin bir arkadaşında da bulursun

ama yatak odanı da paylaştıgın partnerin sana bunların yanında keyifli bir cinsel hayat sunmalı

sen de ona tabi

Cinselliğin evlilikte elbette önemli yeri var. Yani evlilik=cinsellik değil elbette ama önemli. Ama cinsellik olmayacaksa neden evlenip o kadar sorumluluk altına girerki insan?

O zaman cinsellik icin mi insanlar sorumluluk alip evleniyorlar?

Ben bekarim ve kendi adima hayatta bir destekci ruhumu besleyecek ve birbirimizi gelistirmemize sebep olucak biriyle evlenmeyi istiyorum.Zamani gelince de saglikli iyi bireyler yetistirmek icin istiyorum.
Cinsellik icin sorumluluga giriliyorsa kisiler sadece cinsellik yasasin ve sonrasinda gorusmesinler o zaman.

Cinsellik bence evliliğin yarısı. O yüzden mutsuz cinsel hayatı mutlu bir evlilik getirmez diyorum. He ama mesele sadece erken bitmesi ise zamanla toparlar bence. Herkes evlilik öncesinde sevişmiyor sonuçta.

Cinsellik olmazsa olmaz biyerden sonra. Ama birbirinizi arkadas gibi gorup ayni evde yasayabilirsiniiz. Ancak bu omur boyu surer mi? Hayir. illaki bu eksiklik açik vermeye baslayacaktır. Başlamiyorsa her iki kişide de problem vardır zaten. Evlilik cinsellikten ibaret degil ama insan sevdigi adamla/kadinla bu ozel anlari en guzel sekilde paylaşmak ister. Evliligin temellerinden biridir. Tedavi edilemeyen cinsel worun mu var ki? :D o nasil birseymis

Evlilikte cinsellik bencede önemli zaten kadın olsun erkek olsun evliliğin olmazsa olmazı
Cinsel hayatı normal olmayan erkek veya kadın içinde sıkıntı olur evlilik bitme noktasına gelir

Bir birliktelik yaşandı mı yoksa varsayım üzerinden mi konuşuyoruz onu tam anlayamadım ama ilk birlikteliklerde erken boşalma normaldir. Çünkü onun açısından da bak o da seni tatmin edebilmek istiyor, zevk almanı istiyor. Onun da üzerinde bir baskı vardır. O yüzden zamanla sen isteklerini söylersin, birbirinizi keşfedersiniz, bu şekilde gelişir olaylar. Herkesin zevk aldığı noktaları, fantezileri, istekleri farklıdır zira birdenbire kimse mükemmel cinsel birliktelikler yaşamıyor.
Yaşandı, varsayim değil:) orasi oyle benim daha onceden basima gelmedigi icin boyle bi durum afalladim.. Bu konuda ondan biraz daha baskin kalıyorum. Korkuyorum bi sey demeyede aslinda. "Sen benden daha deneyimlisin, ben kotuyum" muhabbeti olacak diye.

Bencil olmaması daha önemli bence. Fiziksel olarak bir sorunu olmayıp mevzuya öküz gibi dalan işi bitince de dönüp yatan bi adam olması daha kötü. :KK45: Seni memnun etmek için elinden geleni yapıyorsa, varsa sağlık sorunu düzeltmek için uğraşıyorsa sıkıntı yok. Bunun tam tersiyse veya ilk örnekteki gibiyse ikisi de yaramaz.

Cok açık yazinca ay midem bulandi niye üstü kapali anlatmiyorsunuz deniliyoda ondan :)
Yani tam olarak sorun bu. Bide hicbi zaman aktif bir cinsel hayati olmamis diger erkekler gibi. Zamanla oturur mu diye düşünüyorum onun haricinde ilgi olarak iyi ona dokunmak opmek istiyorum. Fiziksel tensel bir sorun yok ama boyle bir sorun var iste.

düzenli cinsel hayatı olunca sorun olmaz muhtemelen.

Back
X