• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikmi bekarlikmi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi she_qer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

she_qer

Ziyaretçi
Sizce ewlilkmiiii yoksaa bekarlık sultanlıkmııııı paylaşalımmm kızlarrrrryerimsenibenyerimseniben

evlilikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:lepi:
eşimin ailesi olmasa şakkıdı hatta sülalesı olmasalaelaelaelaelae

Valla evli olmadığım için bilemicem ama bana göre bekarlığın evliliğe göre avantajları daha çok...

evliligi merak bile etmiyorum
bence bekarlik guzel bisi
tabi bi de isimi elime alip evimi ayirirsam super olacak iste

Evlenenler çok mu mutlu sanki ..benneyaptımki
anamın babamın yanında oturup her istediğimi yaptırıyorum:)
onların her istediğini yapıyorum :nazar:
onlar git diyesiye kadar gitmesem ne güzel olur :1rolleyes:

Merhabalar..Bu konu çok kez açıldı..Ama yine de fikrimi söyleyeyim;EvlenMek güzel olmasaydı,en güzel tavsiyelerden biri olur muydu? :Eğer biriyle evlenmiş iseniz,dünyada fikirlerine en çok değer verdiğiniz,en çok takdir ettiğiniz,en çok etkilendiğiniz,en çok benzemek istediğiniz kişi eşinizdir demektir.Ya da öyle olmalı,yani en çok eşinizin düşüncesine ehemmiyet vermeli,en çok onun sözüne değer vermeli,en çok onu takdir etmeli, en çok onu beğenmelisiniz....Böyle evlilikler baldan da tatlı oluyor.Muhakkak zaman zaman görüş ayrılıkları ve tartışmalar yaşanır ama bu insanoğlunun fıtratında var zaten.Herkes aynı olamaz..iki tarafta sevgiiyi saygıyı eksik etmez,özverili olursa problemler hallolur...Korkmayın evlenmekten inş.Rabbim bizler, yaradırken nefslerimizden eşler de yarattı..evlenmek güzeldir,sevgidir,
aşktır,paylaşmaktır ve dünya dedikleri çilehanenin yükünü beraber omuzlamaktır."Sevdiğim bir gelinin bana hediye edildiği veya bir çocuğumun doğduğu müjdesinin verildiği gece benim için,muhacirlerden oluşan bir müfreze içinde olup sabahında düşmanla karşılaşmayı beklediğim ayaz ve buzlu bir gece kadar güzel değildir" diyor Halid bin Velid...Özetle gerçekten yürekten inananlar için,evlilik nimettir,hediyedir değerini bilmek lazım..ALLAH cC.isteyen herkese her baktığı an içini aşkla dolduran,elini tuttuğunda kalbini eriten ve bu aşkın samimiyetiyle günahlarını dahi döktüren,KÖRDÜĞÜM gibi aşık olacağı eşler nasip etsin....
Eşler, birbirine seven gözlerle bakarlarsa, Allah da onlara rahmet nazarıyla bakar, ellerini tutarlarsa parmaklarının arasından günahları dökülür gider.”
Yanı hayırlı ınsanla olursa inş.KESINLIKLE EVLILIK derim..

ben bekarlık dıyorum anı bır kararla evlendım evlılık asla aklımın ucundan bıle gecmeyen bırseydı ama nasıp ıste

Bence evlilik:lepi::lepi::lepi:

Kocamın prensesi,kraliçesi ve sultanıyım:lepi::lepi::lepi::nazar:

ikisininde yeri ayrı diyorum
bekarlık çok rahat bir dönem sorumluluklarımız az
evlilik çok sorumluluk ister ama kocan yanında
güzel güzel ikisde güzel.

bir zamanlar BEKARLIK SULTANLIKTIRdiyenlerin önde gideniydimsüprizzzzzsüprizzzzz
evlendim evliliğimde sultanlık hatta daha güzel tabi doğru eşi bulursanız.....
ama ikisinin yeride ayrııı:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bekarlık hayatım çok mutsuzdu..:1no2:çünkü...
sevgili olmak hiçç bana göre değil..sevdiğim insan da sınırı sevmiyorum..a.s
ohh evlilik anlaştıktan sonra harika..canım ister severim canım ister öperim:asigim: oh be dünya buymuş meğer...:sm_cool:
kızlar sevdim ve anşaltım diyorsanı zhemen evlenin ..hadiiiiiiiiiiiiii..beklemeyin zaman hızla akıp gidiyor..byeeeeeeeeeeyerimseniben

Gerçekten hayatının erkeğini bulduysan evlilik dünyanın en güzel şeyi ama eğer yanlış bir evlilik yaptıysan o ev zindan kocanda gardiyan parmağındaki yüzükte kelepçen olur bu nedenle doğru kişiyle olursa kesinlikle evlilik diyorum çünkü yanlızlık Allah'a mahsustur..

Bekarlık bence.Kimse anne -baba kadar bizi düşünmez.O rahatı evlenince kendi evimizde bulamayız asla.Hep bekar kalmak isterim,ama günün birinde evlenmek kaçınılmaz oluyor.kafamçokkarıştı

bencede bekarlık sultanlıkmış gibi geliyor anamız babamız her kahrımıza katlanmaya çalışıyor evlat sonuçta ama evlenince sadece kocayla değil aileside katılıyor işe durumlar uzuyor yani.ama tabikide zamanı gelince evlilikte kaçınılmaz hayatın gerçeği herşeyin bi sırası var işte...

bekerken evlilik güzelmiş gibi geliyor.evliyken bekar olmak özleniyor.yani insan neye sahip değilse gönül hep onu istiyor.

vay be şiir gibi oldu.ne dertliymişim meğer ben:))))))))))))))9lülülülülülü

evlilik tabiki sultanlıkkk:lepi:

dünyaya yeniden gelsem yine evlenirdim aşkımlaa

sevgilin olmadan bekarlık senağlama

şuanlık bekarlık :lepi: bi 5 yıl falan daha da öyle olacak
ama bir yaştan sonra da bebeği olsun kendine ait düzeni olsun falan ister insan :utangac:

Merhabalar..Bu konu çok kez açıldı..Ama yine de fikrimi söyleyeyim;EvlenMek güzel olmasaydı,en güzel tavsiyelerden biri olur muydu? :Eğer biriyle evlenmiş iseniz,dünyada fikirlerine en çok değer verdiğiniz,en çok takdir ettiğiniz,en çok etkilendiğiniz,en çok benzemek istediğiniz kişi eşinizdir demektir.Ya da öyle olmalı,yani en çok eşinizin düşüncesine ehemmiyet vermeli,en çok onun sözüne değer vermeli,en çok onu takdir etmeli, en çok onu beğenmelisiniz....Böyle evlilikler baldan da tatlı oluyor.Muhakkak zaman zaman görüş ayrılıkları ve tartışmalar yaşanır ama bu insanoğlunun fıtratında var zaten.Herkes aynı olamaz..iki tarafta sevgiiyi saygıyı eksik etmez,özverili olursa problemler hallolur...Korkmayın evlenmekten inş.Rabbim bizler, yaradırken nefslerimizden eşler de yarattı..evlenmek güzeldir,sevgidir,
aşktır,paylaşmaktır ve dünya dedikleri çilehanenin yükünü beraber omuzlamaktır."Sevdiğim bir gelinin bana hediye edildiği veya bir çocuğumun doğduğu müjdesinin verildiği gece benim için,muhacirlerden oluşan bir müfreze içinde olup sabahında düşmanla karşılaşmayı beklediğim ayaz ve buzlu bir gece kadar güzel değildir" diyor Halid bin Velid...Özetle gerçekten yürekten inananlar için,evlilik nimettir,hediyedir değerini bilmek lazım..ALLAH cC.isteyen herkese her baktığı an içini aşkla dolduran,elini tuttuğunda kalbini eriten ve bu aşkın samimiyetiyle günahlarını dahi döktüren,KÖRDÜĞÜM gibi aşık olacağı eşler nasip etsin....
Eşler, birbirine seven gözlerle bakarlarsa, Allah da onlara rahmet nazarıyla bakar, ellerini tutarlarsa parmaklarının arasından günahları dökülür gider.”
Yanı hayırlı ınsanla olursa inş.KESINLIKLE EVLILIK derim..

ya cok güzel yazmışsın valla cok teşekkürler a.s.

Back
X