• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikmi bekarlikmi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi she_qer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir süre önce olsa evlenmek derdim..
Ama şimdi o kadar emin değilim.
Eşinizle bir anlaşma yapıyor ve nikah kıyıp imza atıyorsunuz o andan itibaren beraber yaşıyorsunuz ama ailenizden biri gibi (kardeş anne baba vs) olamaz. İnsan zamanla eşine yabancılaşabiliyor. Fikir farklılıkları ortaya çıkabiliyor karakterler farklı yönlere gidebiliyor böyle olunca da evlilik insanın sırtında bir kambur olmaya başlıyor. Üstelik boşanıp çıktığınız eve geri dönme ezikliği düşüncesi de cabası.
Evlendiğin adamın oturduğu tuvaleti temizliyorsun çamaşırlarını yıkıyorsun ondan sonra kolaysa ona saygı duy..
Ben eşimi çok severek evlendim ama şu son zamanlarda aramızda o sevginin kırıntısı kaldı mı diye düşünüyorum. O da bende çok farklı insanlar olduk çıktık.
Aşk herkes için sürekli olmayabilir sevgi de öyle. Elbette uzuuun yıllar birlikte mutluluk içinde yaşayan ve birbirini tamamlayan çiftler var onlara hiçbir diyeceğim yok Allah mutlu mesut etsin.

bence o sultanlığı bizler yaratıyoruz...
bence cevap vermek istiyorum...
kesinlikle ve kesinlikle evlilik sultanlık....
sevgiler
...

kesinlikle bekarlık kocamı seviyorum ama bekarlıka.sa.sa.sa.sa.s

önemli olan doğru eşi bulabilmek demiş bazıları lütfen doğru eşi nasıl bulcaz ve o kişinin doğru olduğunun garantisini kim verebilir insanlar çok değişiyor

walla bencede bekarlık sultanlık.3 senelik evliyim severek evlendim amas yaşdıgım sorunlar,yüklendiğim sorumluluklar yoruyor insanı yaaa.bekarken ooo süper hiç bişey umrun değil...ne güzel günlermiş.

bence kesinlikle evlilik.. yanında herzaman senin seven sana hayran sürekli pohpohlayan bir erkek var.. geliş gidiş saatlerin çokta önemli değil her gittiğim yerden alan bir aşkım var... istediğim yere gidip istediğim kadar para harcama özgürlüğüm var... evim bana ait kafa dinlemek için birebir.. herseyden öncede kocama sarılı sımsıkı uyumayı tek bir bekar güne değiişmem bekarlık değil aslan kocacığımla geçirdiğim hergün sultanlık..

yalnız kızlar dikkatimi bişe çekti evlilik diyenlerin cogu yeni evli genelde :)))
varmı şöyle 10-15 yıllık evli olupta hala evliligi savunanlar
varsa ne mutlu onlara derim dünyadaki sayılı sanslılardandırlar bana göre :))

Ben eşimi çok seviyorum.Bence eşler birbirini seviyor sayıyorsa gerçek mutluluk sultanlık budur.

Tabiki evlilik.
Eğer eşinizlede anlaşıyorsanız mutlaka artısı fazladır,şanslılardansınız.
Yok eğer sorunlu bir evlilkse .....
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık meselesi galiba....

bu soruyu isyerinde ortayaslarda evli 2 abiye sordum...ikisi de tereddutsuz evlilik dediler...

bence bekarlık daha iii ben çok ani evlendim ama ceremesi çok kötü oldu....

bence ikiside iyidir ama ikisibnde de mutlu olursan

Ben de kocamı çok seviyorum ama bekarlık sultanlık derim.Evlenince ev işleri ve artan sorumluluk pek sultanlık bırakmıyor insanda.

ilk defa evlenecekse doğru kişiyse çok güzel. 2.3. evlilik yapmak istiyen varsa başına birken 2.3 birçok dert açar.ozaman bekar(dul)gezsin daha iyi

İkisi de ayrı birer tat, ayrı birer hayat... Bekarlığımı da çok güzel yaşadım ailem sağolsun, evliliğimde de fazlasıyla mutluyum. Gerçi bu yine ailemin sayesinde :asigim:

Henüz yeni evliyim ama eşimin değişeceğine inanmıyorum. Umuyorum değişmez de.. Aynen bekarlık gibi yaşıyorum zaten, istediğim yere gidebiliyor istediğim şeyi yapabiliyorum, canım kocam sağolsun :asigim: İkisinin de apayrı tatları var... Ama zamanı gelince evlilik yaşanmaya değer bence a.s.

Back
X