• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikmi kabusmu bilemedim..

detaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
12
3
3
33
mrb herkeze .. çok detaya giremiycem çünkü çok uzar konu ama şunu soyleyebilrm ki bi evlilkte yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım iihanet şiddet psikolojik baskılar kısıtlama defalarca evi terkettim eşimi evden kovdum konuşmayı da denedim tabiki ama olmadı..hiçbişey düzelmedi her defasında kızım için gri döndüm eğer ayrılsaydım esim çocuğu kesinlikle alırdı benide rahat bırakmazdı yani şehri terketmem gerekiyor kızımı bırakamadım çok zor günler yasadım henüz 22 yasındayım depresyona girdim baktığım her yerde dinlediğim şarkıda her yerde onun ihanetlerini goruyorum kabullenemiyorum intiharı düşündüm kendimi biyere kapatmak yada uzaklaşmak.. psikytriden destek aldım ilaçlar işe yaramıyo kafamdan atamıyorum yasadıklarımı kendimi değersiz hissediyorum onunla olduğum her gün gurursuz 2. kadın gibi..bu kamburla yaşamayı mı öğrenmeliyim ne yapmalıyım sizce?

çalışmıyor musun? boşansan ailen yanında olmaz mı? 22 yaşındaymışsın ve bir çocuğun var.kaç yaşında evlendin ki?

Her seyi yaşadınız boşanamadiniz sebepleriniz var.ama burda hemen hemen herkes bosan diyecek hakli olarak ama sizde de o cesaret o güç yok.daha ne denilebilir ki...
Allah yardımcınız olsun. ..

Seni gercekten cok iyi anliyorum emin degilim ama ihanet dışında yaşadıklarına hiç yabancı degilim... cok zor gercekten esin seni seviyormu sence ..... en azindan bir pişmanlık veya birsey ?

Cocugunuz kac yasinda. Allahim nasil etkileniyordur yavrucak.

Esim kizimida alir da ne demek
Eskiyami bu
Aileniz yokmu size destek olacak
Evlat birakilmaz bir yolunu bulup o hayattan uzaklasmalisiniz kizinizla
Bu yasta ne gerek var suursuz bir erkek icin bu kadar kahirlanmaya yazik sana

mrb herkeze .. çok detaya giremiycem çünkü çok uzar konu ama şunu soyleyebilrm ki bi evlilkte yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım iihanet şiddet psikolojik baskılar kısıtlama defalarca evi terkettim eşimi evden kovdum konuşmayı da denedim tabiki ama olmadı..hiçbişey düzelmedi her defasında kızım için gri döndüm eğer ayrılsaydım esim çocuğu kesinlikle alırdı benide rahat bırakmazdı yani şehri terketmem gerekiyor kızımı bırakamadım çok zor günler yasadım henüz 22 yasındayım depresyona girdim baktığım her yerde dinlediğim şarkıda her yerde onun ihanetlerini goruyorum kabullenemiyorum intiharı düşündüm kendimi biyere kapatmak yada uzaklaşmak.. psikytriden destek aldım ilaçlar işe yaramıyo kafamdan atamıyorum yasadıklarımı kendimi değersiz hissediyorum onunla olduğum her gün gurursuz 2. kadın gibi..bu kamburla yaşamayı mı öğrenmeliyim ne yapmalıyım sizce?

Yani seni daha da üzmek istemem ama evlenirken bunları göremedin mi ? Bu tarz bir adamla nasıl evlendin ? Bu kısımları sorgulamalısın önce. Ha oldu bi kere diyecek olursak, çocuğun için katlanacaksın. Başka yolu yok. Böyle biriyle evlenip kendi hayatını karartmışsın, çocuğunkini karartma bari. Babasının ona da hayrı yoksa, ailen sana sahip çıkacak, sende gerekli yasal işlemi yapacaksın.

Çok rica ediyorum benim yerime eşinize sorar mısınız Allah esirgesin ama aynı kötü muamele ilerde kendi evladına yapılsa ne yaparmış

Eşiniz kızınızı alamazdı yani hiç değilse yasal yollardan alması mümkün değil. Hiçbir hakim küçük yaştaki çocuk velayetini çok elzem değilse babaya vermez. Bu konuda rahat olabilirsiniz.
Ben her seferinde kızınız için geri dönmenizi anlayamadım. Çocuğun mutsuz bir evlilik birliği içinde büyümesi çok daha sağlıksız bence. Bu gibi durumlarda çocuk için, çocuğa sağlıklı büyüyebileceği bir ortam sağlamak için ayrılmak gerekiyor. Durumunuzu bilemiyorum gerçi, kolaylıklar dilerim.

Kızın kaç yaşında 4 yaşından sonra babaya veriliyor diye biliyorum, çalışıyorsan alma ihtimalin var tabi ki. Birde yaşadığın şeylere de bağlı o kadar emin olma yani kızını kaybedeceğin konusunda. Kızından ayrılmak istemediğin için o kadar mutsuz olduğun adamdan boşanmayı göze alamadın, intiharı nasıl göze alıyorsun?

Boşanamam ve eşim rahat bırakmaz diyen birine hiç bir şey diyemiyorum.. Çünkü biz burdan, nasıl bırakmaz? Çocuğunu nasıl alır? Dava aç? Vs va diyeceğiz.. Ama biz ne dersek diyelim kanun sadece kağıtlarda geçerli , tüm dünyada bu böyle.. Hergün kaç kadın boşandığı kocası taagından öldürülüyor? Yada evladı kaçırılıyorda, sadece dava açıp beklemek zorunda bırakılıyor? Yapamam diyorsan .... Yapamıyosundur.. Allah yardımcınız olsun

Ya bosanip cocugunla mutlu mesut yasayip kendi ayaklarinin uzerinde durucaksin guclu olucaksin , yada omur billah bu adamla birlikte mutsuz olacaksin kendini daha cok yipratacaksin zaten psikolojin bozulmus :( cocugunuda huzursuz bir ortamda buyuteceksin ikinizide yazik edeceksin tercih senin ! Umarim kendi adina en guzel karari alirsin esim duzelir diyorsanda yanilirsin bosuna dememisler 7sinde neyse 70sindede o diye !

Mantıken düşündüğümde tabii ki çok gençsiniz,boşanın derim ama gerçekten de arkadaşların dediği gibi o kadar kolay olmayabilir sizin için.

Kimseye bosan ya fa bosanma demem ki siddet aldatma vs seyleri gorene kadar. Hadi kucucuk yasta evlenip bir de cocuk yapacak kadar cahildiniz , ama hala yok yok cocugumu gostermez yok beni bulur.. bunlar artik diz boyu bahaneler. Internete girip derdini paylasabiliyorsun arkadasim. O zaman demek ki kendin icin asil gerekli konularida arasrirabilirdin. Yasal yollarda cocuk senin hakkin bir kere. Kimse oyle psikopat bir babaya cocuk vermez.
Ikincisi; hadi destegin yok arkadan diyelim, arastirmis olsan ya da icinde cocugunu ve kendini bu hayattan kurtarma gibi en ufacik bir istek olsa kadin siginma evlerini bile bulabilirdin. Orda seni kolay kolay bulamaz ki siddet gordugun an rapor alip polise gitsen sana koruma tahsis edip senin guvenligine biraz daha fazla onem verebilirler. O da olmadi gidip bir sehire calisip kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin. Bugun kac yasinda insanlar os basa dustu diye gidip calisip ekmek parasi kazaniyorlar.
Lutfen kendinize bahaneler uretmeyi birakin. Daha 22 yasinda genc bir insansiniz. Kendinizi dusunmuyorsaniz o, bu hayattan en kotu etkilenebilecek kizinizi dusunun.

Siddet..
Ihanet...
Asaglanmak...

Yani yasanilmamasi gereken ne kadar kötü ve igrenc sey var esin tarafindan sana yasatiliyor , Malesef kizinada beraber yasatiliyor !
Lutfen kizimida alir deme nerde yasiyosun ya dag basindami?
Al kizini cek git bir kac ay SIKINTI CEKERSIN ailene git bir is bul ama biyerden basla ne kadar kötü sey yasarsan yasa suan yasadigin kadar kötü olamaz....
En azindan umut isigin olur ve hersey bitti dersin kafan rahat olursun.
Siddetmi uyguladi , git al darp raporunu sun mahkemeye kimsede.kizini siddet gosteren bir adama vermez!!

eve denemek icin geri dondugunuzu farzedelim...
ama burada yazdıgınıza gore ugrassanız da olmuyor.
bunun sonucunda dayanamadıgınız kızınızı dusunmeden intihar girisiminde bulunmak yerine bosanmayı deneyebilirdiniz...
tek basınıza ayaklarınızın uzerinde bir durmaya calısın bakalım...
ilk akla gelen daha farklı cozumlere basvurmazsanız karanlıkta kaybolmanız da olası.

Ben haddim olmadan size cevap vermek istiyorum. Hicbirseyyyyyy:KK43:( cevremdeki birkac kisiden dolayi biliyorum.
Estağfirullah çok içtenlikle söylüyorum , inşallah gönül gözüm açıkken beddua ediyorumdur Allah böylelerine öyle bir dert versin ki ölmek için her nefes aldığında Tanrıya yalvarsın ! (kimseye beddua etmek istemem belki bu hayatımda 2. ettiğim bedduadır)

Back
X