• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte aile önemlimidir ?

valla güzelim öyle bi anlatmışsın ki,aklıma direk;eski türk filmlerinde bi elinde sigara bi elinde kadeh olan o üvey analar gibi bi kadın geldi :27: delimisin,sorulur mu,kaçççç o çocuktan kaaaçççç :4: gençliğine yazık :6:

Hep erkek anneleri sorun çıkarıyor, bir tek onların ki evlat sanki! Koca benim, oğlan benim.. Bencillikten başka birşey değil..
Erkek arkadaşın annesinin huyunu bilmiyor mu? Götürmeseydi keşke, ilişkinizi resmileştirdiğinizde tanışmış olurdunuz.

canım ayrılıp ayrılmamak birazda erkek arkadaşının nasıl biri olduğunada bağlı.Eğer sevgilin aranızda denge kurabilirse niye ayrılacaksın sevdiğin oğlandan.Ama eğer oda annem haklı modunda dolanıyorsa kendini boşuna harap etme.Çünkü aradaki denge çok önemli ne senin ağzınla hareket etsin ne annesinin.

Maalesefki Aileylede evlenmis oluyorsunuz...Biz nedesek simdi bos,sonucta 4 senelik bi beraberlik var ve birbirinizi seviyorsunuz,yani aman birak desek biraksaniz bidaki kv adayi dahami iyi olcak sanki? Hayirrrr...Zaten sevdiginiz icin devam ediceksiniz,suan icin dogrusuda o,ama emin olun öyle yada böyle sorun yasiycaksiniz...haaa nekadar büyük olur bu sorunlar buda müstakbel esinizin elinde...hem esini hem anneyi idare etmesini bilecek,arayi bulacak...bunuda anca evlenince görebilirsiniz,simdi size nedese bos...bekara kari bosamak kolay gibi bisey yani...Evlilik bambaska oluyor ve maalesef yasamadan göremiyorsunuz,ama birazda olsa önlemlerinizi alabilirsiniz tabii...simdiden samimi olmayin,tamam tanismissiniz ve hos gecmemis bidaha görüsmeyin derim taki ciddi adim atilana kadar,sonrada mesafeli olun taviz vermeyin...sevgilinizede bastan tavrinizi koyun, ama dedigim gibi evlenmeden ne olcak bilemezsiniz ne yazikki...insallah bastan böyle sevimsiz ama sonrada iyi olur kv adayi,ilkten melek olup sonradan canavar cikanlar var, en azindan siz simdiden ayaginizi denk alabilirsiniz...umarim fazla basinizi agirtmaz...

canım şu anda arada ortada kalan da seçim yapması gereken de sen değilsin
zaten öyle bi ortam da henüz gelişmemiş
lütfen söylediğimi dikkate al ben yandım sen yanma
hazır bahanen de var seni gelip isteyene kadar gidip görüşme kadınla
hatta sonrasında bile mesafeli ol iyi saygılı ol ama mesafeni koru her daim
kendini sevdirmek gibi bi çabaya da girme öyle olduğunu karşı taraf anlıyor ve
iyce adamın tepesine biniyorlar
öyle bi günü hiç yaşanmamış say ve sevgilinle aşkınıza yolunuza bakın
şimdi gidip görüşeyim o büyüğümdür ayıp olur dur iyi görüneyim beni sevsinlere filan girersen
evlendiğinde bile bunun derdini çekersin
herşeyde bi hayır var işte..mesafe koyman için iyi bi bahane olmuş ki mesafe de konmalı zaten
yoksa direk dünden razı damgası vuruyolar insana
bu önerinlerini dinliycem o kadının benle yakın olmak istiyceğini hiç sanmam zaten sevgilimde mesafeli olmamı söyledi e oda öyle diyince benim yapcak bişeyim yok

Maalesefki Aileylede evlenmis oluyorsunuz...Biz nedesek simdi bos,sonucta 4 senelik bi beraberlik var ve birbirinizi seviyorsunuz,yani aman birak desek biraksaniz bidaki kv adayi dahami iyi olcak sanki? Hayirrrr...Zaten sevdiginiz icin devam ediceksiniz,suan icin dogrusuda o,ama emin olun öyle yada böyle sorun yasiycaksiniz...haaa nekadar büyük olur bu sorunlar buda müstakbel esinizin elinde...hem esini hem anneyi idare etmesini bilecek,arayi bulacak...bunuda anca evlenince görebilirsiniz,simdi size nedese bos...bekara kari bosamak kolay gibi bisey yani...Evlilik bambaska oluyor ve maalesef yasamadan göremiyorsunuz,ama birazda olsa önlemlerinizi alabilirsiniz tabii...simdiden samimi olmayin,tamam tanismissiniz ve hos gecmemis bidaha görüsmeyin derim taki ciddi adim atilana kadar,sonrada mesafeli olun taviz vermeyin...sevgilinizede bastan tavrinizi koyun, ama dedigim gibi evlenmeden ne olcak bilemezsiniz ne yazikki...insallah bastan böyle sevimsiz ama sonrada iyi olur kv adayi,ilkten melek olup sonradan canavar cikanlar var, en azindan siz simdiden ayaginizi denk alabilirsiniz...umarim fazla basinizi agirtmaz...
zaten tek tesellim sevgilimin benden yana olması beni haklı görmesi

canım ayrılıp ayrılmamak birazda erkek arkadaşının nasıl biri olduğunada bağlı.Eğer sevgilin aranızda denge kurabilirse niye ayrılacaksın sevdiğin oğlandan.Ama eğer oda annem haklı modunda dolanıyorsa kendini boşuna harap etme.Çünkü aradaki denge çok önemli ne senin ağzınla hareket etsin ne annesinin.

asla annem haklı demiyo o benden yana ama ya evlenince değişirse ?

Hep erkek anneleri sorun çıkarıyor, bir tek onların ki evlat sanki! Koca benim, oğlan benim.. Bencillikten başka birşey değil..
Erkek arkadaşın annesinin huyunu bilmiyor mu? Götürmeseydi keşke, ilişkinizi resmileştirdiğinizde tanışmış olurdunuz.

oğlunu elinden alıcam sanki okadar sinirlendimki oğlunun turşusunu kur deyip ordan kaçmak geldi içimden ama sevgilime kıyamadım

valla güzelim öyle bi anlatmışsın ki,aklıma direk;eski türk filmlerinde bi elinde sigara bi elinde kadeh olan o üvey analar gibi bi kadın geldi :27: delimisin,sorulur mu,kaçççç o çocuktan kaaaçççç :4: gençliğine yazık :6:

seviyorum ama onu 4 yıldır ne hayaller kurmuşuz şimdi anası yüzünden nasıl bırakıyım

Valla canım kimse kusurabakmasın da evlenince o kişinin ailesiyle de evleniyorsun net olarak.

Yani ..kaparım kapımı herkes dışarda kalır..gibi laflar hikaye..

Hele ki bazı erkekler vardır ki ailesine inanılmaz düşkündür (normal olabilir) o zaman bazen sevgilinden önce ailesiyle evlendiğini bile düşünebilrisin zaman zaman..

İyi düşün taşın..
Daha çok yenisiniz belki zamanla tanıdıkça seversin kadını.

Sadece soruna yanıt vermek için yazdım..

Gencecik kızsın asıl senin ne işin var elalemin ailesinin evinde?
Flört edersin,gezersin,eğlenirsin anlarım da bu yaşta aileye girmek de neyin nesi?

hemen evlenmeyi düşündüğümden değil okuyorumda zaten ama erkek arkadaşım ciddiyetini göstermek için tanıştırmak istedi bende kıramadım ama şimdi kırılan ben oldum

Canım sen bakma sevgilinin evlenince cok görüşmeyiz demesine illaki görüşeceksinizz aile bu sonucta :34:
Ama sevgilinle konuş anne durumunu senimi sevmedi yoksa oğlunun evlenmesinimi istemiyor ki evlenmek içinde yası cok ufak sevgilinin.
Anneside ayıp etmiş ama senin yanında böyle konusaraktan,ki bende arada bir söz birşey olmadan aile ile tanısmama taraftarıyım
.Evlendiğin zaman Onun anne babasıyla anlasman cok cok önemli diye dşünüyorum:17:

kadına gidip hadi beni isteyin evlencez demedikki bizde 4 yıl olmuş ailesiyle tanışmak istedim oda okuyo bende hemen evlencez diye bişey yok ama o kadına biz bunu anlatamıyoruz çünkü sevgilim hala onun minik bebeği

Oğlu 22 yaşında ben 21 sevgilime çocuk gibi davranıyo hala kadın gider gitmez dediki oğlum ben sana demedimmi elalemin kızlarıyla uğraşma niye getirdin şimdi bunu bana sevgilim anne susarmısın evlencem ben onla felan dedi sonra bi odaya çekti konuştu felan kadın gelince hiç bişey demedi ama öyle soğuktuki ya yanımda söylemesin bari bunu ayıp denen bişey var öyle diyince gözlerim doldu :(

EE yuh derler adama...

Ayıp etmiş yanii sana karşı..

Ama ben şunu anladım ki kadın şu an ve yakın gelecekte oğlunu evlendirmek istemiyor belki de erken görüyor evliliği..
yani bu kadar aleni söylediğine göre..senin ne işin var evlilikle niye getirdin ki?..gibi bir anlam çıkardım ben..

Bak canım sana bir abla tavsiyesi..

Ne olursa olsun tanışmaya gitmişsin asla ve asla bu tarz konuşmamalıydı senin için..

İş ciddiye biner mi binmez mi bilemem ama uzun bir süre bir daha sevgilin evine gitme..

Hatta olursa bu iş, isteme vs olaylarından sonra git bir daha..

Ortada ciddi bir saygısızlık var çünkü...

Olay ciddiye biner, aileler tanışır gel gitler başlar bir daha o zaman gidersin..

Tabii evlenmeye karar verirseniz.

valla benim gidip yarın evlenmeye zaten niyetim yok bi 4 yıl daha geçer böyle bu sürede o kadınla görüşmem he bu 4 yıl içindede beni sevemezse kısasa kısas yani kusura bakmasın ama o cadıysan ben ondan daha cadıyım olan sevgilime olucak yani ay kıyamam ya :)

EE yuh derler adama...

Ayıp etmiş yanii sana karşı..

Ama ben şunu anladım ki kadın şu an ve yakın gelecekte oğlunu evlendirmek istemiyor belki de erken görüyor evliliği..
yani bu kadar aleni söylediğine göre..senin ne işin var evlilikle niye getirdin ki?..gibi bir anlam çıkardım ben..

Bak canım sana bir abla tavsiyesi..

Ne olursa olsun tanışmaya gitmişsin asla ve asla bu tarz konuşmamalıydı senin için..

İş ciddiye biner mi binmez mi bilemem ama uzun bir süre bir daha sevgilin evine gitme..

Hatta olursa bu iş, isteme vs olaylarından sonra git bir daha..

Ortada ciddi bir saygısızlık var çünkü...

Olay ciddiye biner, aileler tanışır gel gitler başlar bir daha o zaman gidersin..

Tabii evlenmeye karar verirseniz.

şöylede bişey var benim annem o kadını tanıdığında beni hayatta vermez !

valla benim gidip yarın evlenmeye zaten niyetim yok bi 4 yıl daha geçer böyle bu sürede o kadınla görüşmem he bu 4 yıl içindede beni sevemezse kısasa kısas yani kusura bakmasın ama o cadıysan ben ondan daha cadıyım olan sevgilime olucak yani ay kıyamam ya :)

ay kıyamazmış sevgilisine..aman da amannn..:21::21:

kaç yaşındasınız?

keşke teknoloji çağ atlasa da; şu adamlar ağaç kovuğundan çıksa....o derece yani :78:

süper fikir valla :1:

aynen canım...kaynana kavun değil ki koklayıp seçesin :50: başta iyi olupta evlenince ne kök söktüren cadılar var..seninki gibi anasının karnından cadı doğanlarda var :37: en iyisi ağaç kovuğu :32:

Back
X