• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte ailelerden uzakda başka şehirde olmak daha mı iyi evlilik açısından

işine gelmeyince değişmişmi sin :) valla herkes ayrı bir birey canım benm, kimse kimsenin kölesi değil, bende evlenene kadar neler yaptılar evlendim daha da azdılar :) 9 ay felan çok çekiniodum eşime de sesimi çıkarmaya , gurbettesin akıl verenin yok, nasıl davrancagını bilmiosn eşine de ailesine de, içine at at, gel diolar gidiosn git diyince gidiosn, kendi memleketimden soğudum sayelerinde, en sonunda doldum patladım 9 ay boyunca yut yut , eşimi aldım karşıma güzelce anlattım gayet ciddi şekilde sıkıntılarımı söyledim , bu dedim böyle olmaz kusura bakma, senin ailen olduğu için normal geliodr ama ben çok yadırgıyorum ben şaka sevmiyorum belki dedim her lafı sokup şaka yaptık diye bişy yok yani dedim, kızkardeşlerini , yengelerini, babasının dengesizliğini anlattım tek tek , sen olsan napardın dedim , hatrın için yutuyrum ama artık yeter dedim , vazgeçemez sanma dedim ,
baya anlattım yani memleketimden soğuttunuz beni be dedim hanginizi pışpışlıcamı şaşırdım biri şunu yap dio yapıorm öteki nie öyle yaptın die laf sokuyo hanginizle evlendim hanginizi memnun etcemi şaşırdım dedim , suçlandı yazık :) ondan sonra biraz daha mantıklı davranmaya başladı sanki , benim açımdan da bakmaya başladı bi nebze, tabi ki tamamen değişmedi ama eskiye göre çok şükür ii yani. kız eklesene beni özelden görüşelim ben bilmiorm tam nası yazışılıo ,

ekledim canm kabul et :)

bide diyolar ya yabancı yerde dost yok akraba yok hastalık olsa bişe olsa nolucak ya valla ortamını bulunca bazı arkadaşlar akrabadan daha iyi oluyor sevgilim şuan için onun şehrinde yaşayalım istiyor bişeyleri oturtana kadar ama kısmet ya kendide diyor baktık herkes gelip gidiyor bunaltıyorlar ozaman uzakalşrz diyor ki işlerimiz neyi gösterirse onu yapcaz :) hayırlısı

dediğin gibi bazı dostlar akrabadan dahada iyi oluyor
ama ben malesef burda o ortamı arkadaşı bulamadım belki bulsaydım bende asla istemeyecektim memlekete dönmeyi
onun memleketinde olacaksanız sevgilinin ailesi çok önemli
eğer anlayışlı insanlarsa çok sorun yaşamazsın
ama öyle değillerse sakın derim sevgilinin memleketinden uzak dur canım

çok güzel anlatmışsn canım tam benim düşündüklerim söylemek istediklerim. anlatsam çok şey var... 1 yıllık evliyim ve 2 aylık bebeğm var. eşim bana değiştin diyip duruyo ben herşeye sabır ediyodum tamam diyodum ilk evlendik balayından snra 1 ay gittk onların ailesinin yanında kaldık ramazandı oruç tutuyoduk. ben diyebilirdim yeni evliyiz evimizde kalalım diye ama demedim. aileme bile 2 bilemedin 3 kere gitmişimdir kalmadım bile. şimdi şimdi hakkımı savunmaya isteklerimi söylemeye başlayınca değişmiş oldum. geçen ay yine orada kaldık. 27 temmuzda yine gidicez ve 1 ay ordayız ben napıcam bilmiyorum çok stres basıyo düşündükçe. şuan konuşmuyoruz zaten geceden çıktı uyuyo gündüzleri. bilmiorm böyle gitmez ama ya ben yine herşeye tamam dicem yada hep böyle tartışıcaz

canım tavsiyem artık asla ezdirme kendini
asla taviz verme unutma bu dünyada kimse senden daha değerli değil
bende ilk başlarda eşime ve ailesine çok taviz verdim ki benimkiler yinede anlayışlı insanlar çok da uç noktada değiller
ama bir baktımki ben yıpranıyorum eziliyorum
sonra bu duruma dur dedim artık daha az taviz vermeye başladım ilk başlarda eşim alışamadım bu duruma tabi alışmış ya
herşeye evet bana ilk başlarda çok tartışdık ama artık oda alıştı
şimdi çok daha mutluyuz
sende ne olursa olsun asla taviz verme
memlekete gidince nekadar kalıyorsanız yarısından fazlasını kendi ailenin yanında geçir
kim ne diyebilirki sana
eşinde gitsin kendi ailesinin yanında kalsın
ama asla taviz verme

canım tavsiyem artık asla ezdirme kendini
asla taviz verme unutma bu dünyada kimse senden daha değerli değil
bende ilk başlarda eşime ve ailesine çok taviz verdim ki benimkiler yinede anlayışlı insanlar çok da uç noktada değiller
ama bir baktımki ben yıpranıyorum eziliyorum
sonra bu duruma dur dedim artık daha az taviz vermeye başladım ilk başlarda eşim alışamadım bu duruma tabi alışmış ya
herşeye evet bana ilk başlarda çok tartışdık ama artık oda alıştı
şimdi çok daha mutluyuz
sende ne olursa olsun asla taviz verme
memlekete gidince nekadar kalıyorsanız yarısından fazlasını kendi ailenin yanında geçir
kim ne diyebilirki sana
eşinde gitsin kendi ailesinin yanında kalsın
ama asla taviz verme

bundan sonra öyle olucak canım ;)

bende gurbete gelince anladım ki kesinlikle insan ilk evlendiği yıllar ayrı şehirde olacak arkadaş
hem birbirlerine daha çok bağlanıyorlar
hemde evliliğin ilk yılları yok anneme niye böyle yaptın
yok kayınvalide onu dedi bu bunu dedi gibi aptalca şeylerle geçmemiş olur

bende ailelerden ayrı ildeyim en güzeli böyle valla. kendi akrabaların bile insana gelmiyomusunuz ne zaman geleceksiniz diyorlar laf yapıyorlar. ben 2-3-4 ayda bir gittiğim halde sorunlar çıkıyo bazen alınmalar oluyor, herşeye karışıyorlar bazen haklı oluyorum aksine konuşuyorum sonra eşim bana köpürüyor falan filan işte. birde her hafta yada 2 haftada 1 k.vlere gidelim der eşin. birbirinizle hafta sonları güzel vakit geçiremezsiniz. benimki memleketi istiyo bende karşı çıkıyorum huzurumuz olmaz diye. evine karışanın olmaz sana karışan olmaz ohh miss en güzeli ayrı il canım. gitmee memleketine :)

canım eşinle son durum ne merak ettim

barıştık canım herşeyi takma kafaya dedi. herşeye trip yapma dedi işte bnm aileme kin tutmana gerek yok falan dedi benmle bi sorunun yok onlarlada olmasn dedi gittğimz zaman üstüne düşenleri yap dedi öyle işte bakalm 27 temmzda yne gidiorz 1 ay ordayz nasıl olcak üstüme düşeni yapıcam tepeme çıkmazlar inşallah da

eşimin ailesine 14 saat
benim aileme 6 saat uzaktayız
iyiki de böyle çok şkür
tatilde 1 hafta kalıyorum,ond bile stres yapıyorum
şimdi yine görev icabı geldik,bitirdik,biraz da tatil yapıp geri döncez
1 hafta da bile ne dedkodular dönüyor,ağzım açık kalıyor
uzaktayım,kafam rahat

bende ailelerden ayrı ildeyim en güzeli böyle valla. kendi akrabaların bile insana gelmiyomusunuz ne zaman geleceksiniz diyorlar laf yapıyorlar. ben 2-3-4 ayda bir gittiğim halde sorunlar çıkıyo bazen alınmalar oluyor, herşeye karışıyorlar bazen haklı oluyorum aksine konuşuyorum sonra eşim bana köpürüyor falan filan işte. birde her hafta yada 2 haftada 1 k.vlere gidelim der eşin. birbirinizle hafta sonları güzel vakit geçiremezsiniz. benimki memleketi istiyo bende karşı çıkıyorum huzurumuz olmaz diye. evine karışanın olmaz sana karışan olmaz ohh miss en güzeli ayrı il canım. gitmee memleketine :)

artık çok geç canım maalesef eşim benim isteğim üzerine dilekçeyi verdi
ama yorumları okuyunca bir yandan da çok pişman oluyorum :ssz:
ama sonuç da dilekçeyi verdi diye hemen tayin çıkacak diye bir şey yok
ağustos da belli olacakmış allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
her şeyin en iyisini o bilir

barıştık canım herşeyi takma kafaya dedi. herşeye trip yapma dedi işte bnm aileme kin tutmana gerek yok falan dedi benmle bi sorunun yok onlarlada olmasn dedi gittğimz zaman üstüne düşenleri yap dedi öyle işte bakalm 27 temmzda yne gidiorz 1 ay ordayz nasıl olcak üstüme düşeni yapıcam tepeme çıkmazlar inşallah da

canım üstüne düşeni yap fazlasını asla yapma kendini ezdirme
yaptığının kıymetini bilmiyorsa kendini yıpratmaya değmez işlerine geliyorsa
gelmiyorsa da kendileri bilirler
:51:

eşimin ailesine 14 saat
benim aileme 6 saat uzaktayız
iyiki de böyle çok şkür
tatilde 1 hafta kalıyorum,ond bile stres yapıyorum
şimdi yine görev icabı geldik,bitirdik,biraz da tatil yapıp geri döncez
1 hafta da bile ne dedkodular dönüyor,ağzım açık kalıyor
uzaktayım,kafam rahat

herkes uzak da olmak daha iyi demiş demek ki öyle
ama ne bileyim işte ben yalnızlığa alışamadım hiç
inşallah tayin çıkarsa pişman olmam
pişman olmak dan çok korkuyorum

kızlar geleli baya oldu ailesiyle aram limoni iiyi şeyler olmadı eşimle de tartıştık onlar yüzünden ama burada iyiyiz hiç sorunumuz yok başbaşayken :)

eşinle iyi olmana sevindim canım
bizimde tayinimiz çıktı memlekete
dün geldi yazı bakalım bizim halimiz nice olacak
bir yandan seviniyorum
ama bir yandan korkuyorum memelekete gidince huzurumuz bozulacak diye
izmirden ayrılmakda zor geliyor kafam çok karışık çokkk

kızlar bizim tayinimiz çıktı memlekete 20 güne kadar gideriz galiba
artık sorumun cevabını kendim yaşayıp yazarım sizlere
umarım herşey çok güzel olur

Back
X