- 21 Kasım 2010
- 259
- 0
- 316
işine gelmeyince değişmişmi sin :) valla herkes ayrı bir birey canım benm, kimse kimsenin kölesi değil, bende evlenene kadar neler yaptılar evlendim daha da azdılar :) 9 ay felan çok çekiniodum eşime de sesimi çıkarmaya , gurbettesin akıl verenin yok, nasıl davrancagını bilmiosn eşine de ailesine de, içine at at, gel diolar gidiosn git diyince gidiosn, kendi memleketimden soğudum sayelerinde, en sonunda doldum patladım 9 ay boyunca yut yut , eşimi aldım karşıma güzelce anlattım gayet ciddi şekilde sıkıntılarımı söyledim , bu dedim böyle olmaz kusura bakma, senin ailen olduğu için normal geliodr ama ben çok yadırgıyorum ben şaka sevmiyorum belki dedim her lafı sokup şaka yaptık diye bişy yok yani dedim, kızkardeşlerini , yengelerini, babasının dengesizliğini anlattım tek tek , sen olsan napardın dedim , hatrın için yutuyrum ama artık yeter dedim , vazgeçemez sanma dedim ,
baya anlattım yani memleketimden soğuttunuz beni be dedim hanginizi pışpışlıcamı şaşırdım biri şunu yap dio yapıorm öteki nie öyle yaptın die laf sokuyo hanginizle evlendim hanginizi memnun etcemi şaşırdım dedim , suçlandı yazık :) ondan sonra biraz daha mantıklı davranmaya başladı sanki , benim açımdan da bakmaya başladı bi nebze, tabi ki tamamen değişmedi ama eskiye göre çok şükür ii yani. kız eklesene beni özelden görüşelim ben bilmiorm tam nası yazışılıo ,
ekledim canm kabul et :)