Evlilikte aranın bozulması

Oo daha kendi yaptıklarını gizli saklı yapıyor. Size hiç arka çıkmaz. Test etmeniz lazım. Ailesiyle tanıştınız mı?

Size umut dolu şeyler yazmak istiyordum ama bu yazdığınızı görünce biraz düşünmek zorunda kaldım. Bir evlilikte ailelerle ilişkiler tamamen eşin tavrına bağlı. Eşiniz ailesini kendi kararlarına karıştırmayan, bağımsız bir kişiliğe sahip biriyse sizi de kollar. Ama tabi sizden de kendi ailenize karşı eşinizden yana olmanızı bekler. "Ya herkes mutlu olsun, orta yolu bulalım, ne şiş yansın ne kebap, aman başım ağrımsın anam dırdır etmesin vs." ci biriyse evet aile karışır. Aynı şekilde siz de öyle biriyseniz sizin de aileniz evliliğinize ve eşinize karışır.

Şimdiden aman ailem duymasın üzülür moduna giriyorsa sizinle yaşadığı çoğu şey , ilişkinize aile dahil olduktan sonra yaşanmayacak büyük ihtimalle

Mesela bu size bi öngörü olsun ; ailem duymasın dediği şeyleri , siz yaşıyorken mutlu musunuz düşünün elinizden çekip alacak bunu sırf ailesinin gireceği duygu değişimi yüzünden yapacak , sizi yok sayıp sizin duygularınızı yok edicek ortadan mutlu olduğunuz ama ailesine uymayan tüm duygularınız ıcın yapacak bunu

Şimdiden size annesinin tesettürlü gelin istiyor cumlelerını kuruyorsa ve siz bunu istemıyorsanız net bir dille madem öylesiyle yola çıksaydın ben o kişi olmucam beni böyle sevdın die üstüne basa basa söyleyin .

Bence dini hassasiyetler konusunda herkes kendine göre birini bulmalı. Ama partnerleriniz de göründüğü gibi olan biri olmadığı için onun bulması biraz zor. Ben olsam bu yaştan sonra başka bir ailenin baskılarının altına girmek istemem.

Ailesiyle tanışmadım . Ben zaten onun şehrinde ailesine yakın yaşamak istemem şehir de tutucu çünkü. Benim aileme yakın İzmire taşınalım demiştim tamam işlerimi ayarlayayım demişti. Orda ailesinden 8 saat uzakta olsak yediğimize içtiğimize de karışamazlar herhalde değil mi . Zaten Karışacak bi annem yok sadece söylenir , alkol almama dedi.Gidip gelirken yanlarına kıyafetine dikkat edersin dedi.
Kuzeni de aynı şekilde kendisi gibi ve ailesi de aynı tabii. O da benim gibi bi kızla evlendi ve çok mutlular ama tabii o kuzeni memleketine baytamdan bayrama geliyorlar . Benimki daha çok gider geliriz diyor . Ben de halbuki oraya bayramdan bayrama gitmek istiyorum . Benim ailem zaten hiçbir şeyime karışmazlar, mutlu olun yeter derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…