- 4 Ağustos 2016
- 100
- 58
- 28
- Konu Sahibi uykusuzbezelye
-
0Hayat bu hersey olabilir, Birgün çıkar ben aşık oldum der gider
Belki de aşkı hiç aramaz , sevgi ona yeter bunu kimse bilemez sadece karşındakinin kişiliği ve hayattan ne beklediği ile alakalı
Benim bildiğim o karın ağrıları mide uçuşması ergenlikte olur
Çünkü bir tek ergenlikte o hormonlar insanı o hale getirir
Ergenlik bitince aşk olayı biter mi hayır tabiki ama evrimleşir.Yani bir ergen aşkı bekleyecekse sevgilisi işi var zaten imkansız.
Safi sevgiyse kız arkadaşına hissettiği o da tuhaf çünkü aşk hayranlık da barındırır.Her zaman kızın az biraz gizemli bir tarafı olmalı erkekten ve gizli hayranlık beslemeli erkek diye düşünüyorum.sevgi hayranlık ve sadakat varsa dönüp de başka birisine gitmez merak etmesin...
Bence kesinlikle doğru bir ilişki değil. İki tarafta aşık olmasa olur derdim ama bir taraf aşık ise çok zor bir durum. Kendim bizzat yaşadım benim de başıma geldi ve hiç mutlu değildim. Sonuna kadar güvenirdim sevgisinden emindim ama aşık değildi işte. Hep bekledim birşeyler değişir diye belki mutlu oluruz diye ama olmadı. Sonunda buna dayanamadım bitirdim. Ki gururum da fazlasıyla kırılmıştı. Eminim arkadaşınız da içten içe böyle düşünüyordur. Karşılıksız olmaz maalesef bence devam etmemeli
Aşık olmadan evlendim. .
Demek ki ondan hala seviyor olmam. .
Yorumlara baktığım kadarıyla herkes evlilikte aşkın bittiğini sevginin daha önemli olduğunu vurgulamis. Ben evli olmadığım için belki bunu anlayamıyorum ama yine de ben bana aşık olmayan biriyle evlenmeyi tercih etmem. Ki etmedim.Gurur kırıcı olması noktasında haklısınız ama bir yandan da sevgi daha kalıcıysa aşk noktasında takılıp kalmamalıyı mıyım diye düşünüyorum
Yorumlara baktığım kadarıyla herkes evlilikte aşkın bittiğini sevginin daha önemli olduğunu vurgulamis. Ben evli olmadığım için belki bunu anlayamıyorum ama yine de ben bana aşık olmayan biriyle evlenmeyi tercih etmem. Ki etmedim.
İnşallah hakkınızda hayırlı olan ne ise o olur :)Ben de anlayamadığımdan tereddütteyim ama sizin kadar net değilim sanırım. Teşekkür ederim, hayırlısı olsun:)
ben bana aşık olmayan biriyle devam edemezdim şahsen. çocuk açık açık aşık olmadığını söylüyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?