Evlilikte askin omru ne kadar, hic bitmese ?

Benim eşim romantik bir adam.. ama önemli olan seni düşündüğünü gostermesi bence.. marketten gelirken sevdigin biseyi almasi da bir jesttir sana olan sevgisini boyle gosteriyor demek ki.. herkes bir olamaz onemli olan sevgi saygi duyarlılık bence..

benim ananem ve dedem.. sevgililer gününde tam 55 yıllık evliler ve dedem ananemi alıp hamburger yemeğe götürmüş bide resim çektirmişlerki biri 72 biri 78 yaşında ama öyle güzel evlilikleri varki . hala dedem dışarı biyere giderken ananem pencereden arkasından bakar dualar okur. tabiki bazı şeyler monotonlaşabilir evlilikte ama sevgi kalıcıysa bence renk katmakta sizin elinizde..

Biz evlilikten önce 5 yıl sevgiliydik.2 yıllık da evliyiz bir de kızım var. yani 5 yıl çıkmayaydık iyiydi diyorum. Evliliğe bir şey kalmıyor gibi. 7 yıllık evli say sen beni Aşk yerini sevgiye bırakalı çoooook oldu. öncesi yoksa sizin için birazcıkk erken...

annemle babam 24 senelik evli sevgililer günnde babam bi çiçek bi hediye alır annem de. sonra titanik i izlerler çok seviyolar o filmi kutlarlar yani

Kızzzzz bugün ya erken yatın (kardeşlerinde varsa) yada evde olmayın
Rahat bırakın çifte kumruları
Masalllahhhh yaaa bayıldımm

Sürekli romantik olmak, özel günlerin zorlama hali, bıcır bıcır sevgi sözleri cidden gerçekci geliyor mu size ? Evliliğin en güzel hali zamanında dergi kapağından fırlamış gibi gittiğin adamın yanında pijamaların, makyajsız yüzün ve dağınık saçlarınla huzur için uzanmaktır. Hayatta herşey değişime uğrar. İlkgün olduğu gibi aşık olabilirsiniz (-ki asla inanmam, aşk farklı bir hal) , hala gözünün içine bakınca içiniz coşabilir fakat daha sakin olursunuz, daha huzurlu, daha güvenli.
Eğlenebiliyor musunuz eşinizle ? Kahkaha krizleri geçiriyor musunuz ? Dışarı çıktığınızda ya da evde uzanırken illa başka birilerine ihtiyaç duyuyor musunuz ? Bunları düşünün eğer cevapları içinizi rahatlatıyorsa tamamdır.

Geçen yıl sevgililer gününde eşim gelirken makyaj temizleme mendilleri almıştı. :)
Birgün önce yıkamak zor geldi diye söylenmiştim.
İster inanın ister inanmayın ben parmağında pırlanta olan bir çok kadından daha şanslıyım.
He bir de özel günleri hiç sevmediğim için tüm bunlara takılmıyor olabilirim. Bİlmiyorum, ama
ben böyle iyiyim :) Ve 10 senelik evliyim...

İkimizde yoğunuz sohbeti eve saklarız yemek masasında bir posta sohbet edilir sonra bir de yatak odasında çene çalınır sonra bizim oğlan sese uyanır mutlu son, çok seviyorum ben bu hayatı

Biz 9 sene çıkıp evlendik 4.5 senelik evliyiz,arkadaşlar bana 9 sene çıkılır mi heyecanı kalmamıştır eve gelmesini beklerken karnında kelebekler uçuşuyo mu falan demişlerdi, düşündüm, hayır dedim kelebek falan uçuşmuyor işten eve evden işe bir adam, çıkacak gelecek bilmiyorum ne kelebeği, ama ya gelmezse ya başına bir iş gelirse yolda izde, ya ona birşey olursa..o ihtimal hala tüylerimi diken diken ediyo, güzel olan bu duygu, kaybetmekten korkmak hep birlikte olmak istemek

Onun dışında kelebek ve adrenalin isteyen bungee jumping falan yapabilir, aslolan istikrar ve huzur bence

flört dönemi çook farklı evlenince sonucta beraber uyuyosun kalkıyosun yemek yıyosun yani hep görüş mesafen içinde özlem bitiyor diye ask bitiyor sanırım aslında yıne seversinde ilgi bitiyor ask değil aslında oyuzden yaz flört dönemindeki gibi gün içersinde mesajlar at haftasonları sınemaaya gidin eglenmeye gidin eskisi gibi canlılık katmaya calısın bence çift olarak hayatınıza :))

Daim olsun çok hoşuma gitti :)

ne tatlısınız maşallah

Bence aşkın ömrü yok, ben her gün ayrı aşık oluyorum eşime, o da bana o şekilde.
Dedem ve babaannem 80 yaşlarındaydılar Allahım ya babaannem yemek yemeden dedem yemezdi, dedem çekirdeği elleriyle açar babaanneme verirdi, ilaçlarını hatırlatırdı, dışarı çıkar onun sevdiği şeyleri alırdı, babaannem de ayni şekilde çok severlerdi birbirlerini, dedem vefat ettikten sonra üzüntüden ağlamaktan babaannem kör oldu. Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah.
Sevgi gerçekten emektir bence. İnsan yaşlanınca yanında bir eşi kalıyor sırdaş olarak.
Bence hayatınızı rutin geçirmeyin derim. Farklı şeyler yapın, bir sürü güzel anınız olsun.

Siz ne güzel bi ailesiniz maşallah size.. yazmadan geçemedim

Bu ışte bir gariplik var benim ki hep buzdolabının üzerine yapıştırıyor güzel notlar yazıp Bana şişko mi demek istiyor acep hiç aklıma gelmemişti neden buzdolabı yani makyaj masası değilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…