Erkek İnfertilitesi Evlilikte baska kadınlarla munasebet

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boşanmak niye senin ayıbın olsun ki
zaten kabul ediyorsunuz eşiniz niye bıraksın ki sizi ALDATMAYI
aldatıyor farkındasınız değil mi konuşuyor değil aldatıyor illa yatak değil aldatmak
diz ceptesiniz zaten çocuk doğurun pisliğini temizleyin yemeğini koyun önüne o da başka kadınlarla fingirdesin
bunu yedirebilecekmisiniz hakikaten

boşanmak niye senin ayıbın olsun ki
zaten kabul ediyorsunuz eşiniz niye bıraksın ki sizi ALDATMAYI
aldatıyor farkındasınız değil mi konuşuyor değil aldatıyor illa yatak değil aldatmak
diz ceptesiniz zaten çocuk doğurun pisliğini temizleyin yemeğini koyun önüne o da başka kadınlarla fingirdesin
bunu yedirebilecekmisiniz hakikaten
Her istedigimi yapmaya calisiyo bir cocugumuz var seviyorum ama son zamanlarda bu olaylar fazlasiyla cogaldi bosansam dayanagim yok kizim var ortalik pislik kayniyo esimi degistimek istiyorum olmuyo yeminler ediyo yine ayni caresizim ne yapicagimi bilmiyorum

Huylu huyundan vazgeçmez bu durumu kabullenmek sadece kendinize psikojik olarak zarar verir.:KK64:

Her istedigimi yapmaya calisiyo bir cocugumuz var seviyorum ama son zamanlarda bu olaylar fazlasiyla cogaldi bosansam dayanagim yok kizim var ortalik pislik kayniyo esimi degistimek istiyorum olmuyo yeminler ediyo yine ayni caresizim ne yapicagimi bilmiyorum
siz kabullenmiş gibisiniz artık bu durumu ne diyelim ki biz ya baoşanılır ya da takmadan çocuk için o yokmuşçasına yaşanılır ( ki bu çok zor )
her istediğinizi yapmaya çalışır tabi başka nası uyutucak sizi
allah ayrdımcınız olsun

Back
X