Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatası nedir ?çözülemeyen sorunlarda Sizce bi çözüm olur mu bir süre ayrı kalmak yani gidip esim hatasini anladi diyen var mi aranizda kv haber vermelimiyim boyle bi durumu =( cok ozurdiliyorum artik benim kinu acmamdan gina geldi biliyorum ama akil alacagim biri yok)
çözülemeyen sorunlarda Sizce bi çözüm olur mu bir süre ayrı kalmak yani gidip esim hatasini anladi diyen var mi aranizda kv haber vermelimiyim boyle bi durumu =( cok ozurdiliyorum artik benim kinu acmamdan gina geldi biliyorum ama akil alacagim biri yok)
çözülemeyen sorunlarda Sizce bi çözüm olur mu bir süre ayrı kalmak yani gidip esim hatasini anladi diyen var mi aranizda kv haber vermelimiyim boyle bi durumu =( cok ozurdiliyorum artik benim kinu acmamdan gina geldi biliyorum ama akil alacagim biri yok)
Evet ayni mesele canim halaEğer sebep önceki tartışma ise, bu kadar uzadıysa ayrılmak istiyor demek ki. Çünkü basit bir mesele
Gelecegini sanmiyorum ama tek gitsem faydadi olur muBenim cevremden tanik oldugum: Sonun baslangici oluyor. Iki insan evliligi sürdürme niyetindeyse profesyonel destek ile ilerlemeli.
Allah yardimcin olsunBen öyle bir dönemdeyim su an.
Düsünmemiz icin demistimKonularınızı bilmiyorum.
Ama ayrı kalmaktaki amaç net olmalı: yoksun bırakmak mı, düşünmek için zaman tanımak mı?
İlkiyse hiç bir işe yaramaz.
İkinci ise tekrar bir araya gelmeden online bir terapi alıp aşamalı devam edilebilir.
Kök ailenin bilmesine de gerek yok bu arada.
Bu sizin ilişkiniz, kimseye dönüt vermek zorunda değilsiniz
Paylasmistim onceki konularda biraz tartistik ve uzadikca uzadi aslinda elle tututlur birsey yok bana gireHatası nedir ?
O halde düşünürsünüz.Düsünmemiz icin demistim
Paylasmistim onceki konularda biraz tartistik ve uzadikca uzadi aslinda elle tututlur birsey yok bana gire
Evet ayni mesele canim halasoyledi zaten ama ben genede bi sans vermek istiyorum bukadar kolay bitecek birseynyasamadik barışalım dedim ben küs değilim bitti benim kafamda dedi
![]()
Olay nedirO tartılmayı bahane etmiş ayrılmak için. Lütfen yalvarmayın. sizi kaybetmek istemeyen, seven çabalar.