- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi ladybirddd
canım bak bu tablo bende olsa şöyle yapardım) ((( araba almazdım ev sahibi olduktan sonra duşunurdum))) 1110 ile 572 kiramı 63 d.turku 17 ev telini 52 neti ve 250 bireysel emeklilik ile 100 gun parasını artı 4 gr altını (( ortalama 360 tl )) toplar hoooopp = 2.524 TL ile eve girerdim....
7 aylık evliyim eşimle 17 bin okul kredilerimiz ve düğün borçlarımız var onları hafifleteyim kredi çekip ilk etapta 2+1 de olsa eve gireceğim
haziran ayında rabanın kredisi bitcek araba almak zorundaydık neden? biz nişanlıyken benim saf nişanlım babasına hediye diye gitmiş 12.000 değerinde bi araba almış ben allem ettim kullem ettim o arabayı onların elinden aldım eşimin üstüne yaptırdım ama arabada hala gözleri vardı verin biz kullanalım bize hediye edilmiş falan diyolardı
bende arabayı sattırdım üstünede 13.000 değerinde kredi çektirip daha güzel bi araba aldırdım bu sefer gıklarını çıkaramadım çünkü araba artık hediyelikten çıktı böle yapmasaydım oda gitcekti bu haziiranda arabanın kredisi bitcek Allah kısmet ederse temmuzda eve girmeyi düşünüoruz
eşiminde benimde sigaramız yok adamcağız bi dijitürk istedi kıyamadım aldık:) ama şubatta sözleşmesi bitcek daha uygun kapsamlısını aldırcam:)
netiinde nisanda sözleşmesi bitcek ev teli ve neti iptal ettirip daha uygun kapsamlı bi net programı alcam....
bireysel emekliliğid çocugumuz için girdik Allah korusun bize bişe olursa yasal varisimiz o olcak paramız onun olsun hayatta bi teminatı olsun istedik:) aslında olmayadabilirdi haklısın:)