Evlilikte bu mu normal olan ?

İlgi düşkünü demedim.
Sadece kendi hayatı ve çevresi olmadığı için sadece eşine odaklı yaşadığından bahsettim ve böyle yapma dedim .
Adamın iyice totosu kalkmış çünkü .
Bir kendine getirmesi lazım .
Siz herseyı yanlış anlıyorsunuz nedense .
Hemcinslerimi eleştirmek ucuzlaştırmaj degil.
Konu sahibi anladı ne demek istediğimi.
İyi niyetimle yazdım.
Siz niye bu kadar üstünüze alındınız fikrim yok banane zaten neyse.
inanın sadece o odaklı değilim ama kendime vaktim yokken telefonla oynamak yerine ona ilgi gösteriyorum. çalışıyorum iki yaşında bir çocuğum var. sosyal çevrem de var kendim çıkıp geziyorum falan .ama eşim böyleyken ben mutlu değilim.

inanın sadece o odaklı değilim ama kendime vaktim yokken telefonla oynamak yerine ona ilgi gösteriyorum. çalışıyorum iki yaşında bir çocuğum var. sosyal çevrem de var kendim çıkıp geziyorum falan .ama eşim böyleyken ben mutlu değilim.
Bilemiyorum canım .
Demek ki senin adam tam bir öküz maalesef.

Eki Görüntüle 3158678
Sorun ilgi düşkünü demedim demeniz. Ben yanlış anlamıyorum yani. Özellikle ilk sorduğum soruydu bu..
Ben genel anlamda konuştum sen anlamıyorsun galiba.
Kadın derken kadınlar anlamında konuştum .
Evet kadınlarda bu var özellikle Türk kadınında.
Bunu söylemek erkeklerin ekmeğine yağ sürmek değil aksine erkeklere ezilmemek gerek diyorum.göstermezse göstermesin ilgi hayatından çıkart gitsin o zaman.
İlgi göster bana diye aglanmakla hangi erkek ilgi göstermiş ?
Bir kadın evlenince bütün hayatı kocası oluyor .odak noktası.
O yaşa kadar ne yaşamış nasıl yaşamış hiç umrunda olmuyor.alışkanlıklar değişiyor arkadaslaru değişiyor seni sen yapan hiçbir şey kalmıyor ortada.
Ben bütün kadınlar için söylemiyorum tabi .
İstisnalar var .

Böyle bir evlilik rutini yok. Kes seni mi dinlicem ne demek..kimi dinleyeceksin? Adama bak..
Çok üzgünüm karşına alıp konuşarak problem cozemedigin insanla hiçbir şeyi halledemezsiniz

Hayır evlilik rutini bu değil.. Bunun normal olduğunu söyleyene inanmayın..

Siz evlilik adı altında ev arkadaşı olmuşsunuz.

Çocukla bile birşey paylaşmıyor mu bu adam?
Ne biliyim bir kitap okuma oyun oynatma mama yedirme vs.??
Önce profesyonel destek isteyin bence.

Bu arada bu tipler boşanma lafını duyunca veya protokolü görünce biraz afallıyorlar. Ama sonra yine aynı tas aynı hamam 😒

Bir arkadaşım bu sebepten boşanmak istiyor. Çok defa konuştu ama yok kalıcı bir düzelme olmuyor bunlarda. Çocuk büyürken biraz beklemek istedi. Resmen zaman geçiriyor 🙁

Kocanız sanal hayvan gibi davranacaksa ; saatinde yemini suyunu verip birakin madem..
Yahu eve bir kedi bile alsanız,kocanizdan daha çok paylaşımınız olur,emin olabirsiniz..
En azından sorularınıza miyav der..

Back
X