Selam kızlar,
Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmedi

çok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?