• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bu normal mi?

Öyle derler. Sonra birinin eşi cımbızla kocayı çeker alır ordan. Huzur gelir. Arkadaşlarını da evlenmeye teşvik edin:eğlence:

Arkadaşlarının hiç evlenmeye niyeti yok maalesef zaten hayatında biri olan kişi sayısı da çok az. :( bir arkadaş grubunda ilk evlenenlerden olmak sıkıntı galiba

Tipik egoist erkek tavrı.tabii ki anormal ! Adam sizi mevcut düzenin bir yerine sıkıstırıp hayatina devam edecek...bu tarz biri ile asla evlenmezdim..
Normali ayda 1 hadi bilemedin 2 dir...

Çok doğru dediniz kesinlikle öyle yapmaya çalışıyor!!! Ben erkek arkadaşımın yeterince olgunlaşmadığını evlilik sorumluluğunu almaya hazır olmadığını düşünüyorum belki de ana sorun bu

Gündüz işte, haftanın 7 akşamından 5'ine de randevu koymuş...
Arkadaşlarıyla tabiki görüşsün ama sizi ne zaman görecekmiş? Çok abartı, ben asla sıcak bakmazdım.
Bekar evinde veya aileyle yaşamaya benzemez evlilik. Evde bir sürü iş var, sorumluluk var, bunları ne zaman halledecekmiş?
Veya kısa vadede olmasa bile elbet bir gün bebek isteyeceksiniz, gerek 3 gerek 5 gerek 10 yıl sonra...
yani bu arkadaşlarla görüşme düzeni böyle gitmeyecek, elbet bir yerinden kopacak. çocuk uyuduktan sonra mı gelip sevecekmiş haftanın 5 günü?
bu konuda tavrınız net olsun ve kesin bir şekilde çözülmeden sakın bu işin adın koymayın. zira sonra "e ben baştan söyledim" diye bir de haklı savunma çıkarır kendine.

Ayda 3-4 görüşme olsa sıcak bakarım.

Bu işin normali, anormali yok ki...
Herkesin evliliği birbirinden farklı. Önemli olan her ikiniz için ortak doğruyu bulmak.
Biz de kocamla yapışık yaşıyoruz. Bu durum da bir çok çifte göre garip. Ama biz böyle mutluyuz.

Evlilik bana hep sizinki gibi olmalıymış gibi gelir :) hep mi böyleydi anlaşarak mı böyle oldu?

Selam kızlar,

Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmedi :KK43: çok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
Kaliba sokmayin bence evliligi evlilikte olmaz bu gibi ama ben yalniz kalirim diosaniz onu bilmiom aslinda ayriyeten vakit gecirince her ikinizde keyif aldiginiz sekilde daha saglikli gelio bana

Evlilik bana hep sizinki gibi olmalıymış gibi gelir :) hep mi böyleydi anlaşarak mı böyle oldu?
Flört döneminden beri böyleyiz.
Herhangi bir anlaşma yapmadık. Merak ederiz birbirimizi. Ciddi anlamda aklımız kalır.
Zaten az ayrı kalsak her ikimiz de huzursuz oluruz.
Sen neden devam ediyorsun bu durum hoşuna gitmiyorsa?

Flört döneminden beri böyleyiz.
Herhangi bir anlaşma yapmadık. Merak ederiz birbirimizi. Ciddi anlamda aklımız kalır.
Zaten az ayrı kalsak her ikimiz de huzursuz oluruz.
Sen neden devam ediyorsun bu durum hoşuna gitmiyorsa?

Biz de şuan sizin gibiyiz işte sürekli görüşmek bir arada olmak istiyoruz, görüşemediğimizde çalışırken bile tüm gün mesajlaşıp araşıyoruz diğerinden haber alamayınca dediğiniz gibi huzursuz oluyoruz. O yüzden çok şaşırdım onun böyle bir istekte bulunmasına

Biz de şuan sizin gibiyiz işte sürekli görüşmek bir arada olmak istiyoruz, görüşemediğimizde çalışırken bile tüm gün mesajlaşıp araşıyoruz diğerinden haber alamayınca dediğiniz gibi huzursuz oluyoruz. O yüzden çok şaşırdım onun böyle bir istekte bulunmasına
Ne olursa olsun adam evlilikten beklentisini söylemiş işte.
Biz uzun bir süre beraber yaşadık, evi çok sevdiğimiz için.
Her zaman söylerim, biz ailelere ayıp olmasın diye evlendik.
Bir de hiç anlamıyorum erkekler abaza gibi ne yapıyorlar dışarda? Mis gibi sıcacık evden rahatı var mı?

Hamile halimle yine gitti arkadaşlarına ben sıkılıyorum bi başıma..
dedirtmeyecek biri ise belki sorun olmaz tanıdığınız arkadaş çevresi ile haftada 1 görüşmesi.. ama abartmadan.. abartma potansiyeli var gibi geldi.. siz daha iyi bilirsiniz tabi..

Bana cok sacma geldi acikcasi. Niye boyle bir pazarlığı kabul ederek evlenesiniz ki? Adam kendini nasil da bulunmaz hint kumasi modunda görüyorsa artık...

sımdıden boyleyse evlebdgıınde dusunemıyorum onu.. ben olsam dusunurdum boyle bı erkek ılerde ev ve cocuk sorumlulugunu paylasmayıp arkadaslarıyla olursa bu evlılık yururmu.. tabıkı yurumez.

Arkadaşlarının hiç evlenmeye niyeti yok maalesef zaten hayatında biri olan kişi sayısı da çok az. :KK43: bir arkadaş grubunda ilk evlenenlerden olmak sıkıntı galiba
Bunun için de evlilikten vazgeçilmez yani zamanla geçiyor bunlar... Allah mutlu mesut etsin

Hayır normal değil.
Tabi ki arkadaşları ile de görüşecek. Yeri gelir hafta boyunca her akşam geç gelir yeri gelir hafta boyunca çıkmaz.
Fakat bunun pazarlığına girmek çok saçma.

Herkesin evliliği yada olaylara bakışı farklıdır.

Bana göre abartı geldi. Ben olsam sorun ederdim.

Siz de ileride bunu kafanıza takacaksanız haftanın 5 gunu evde tek başınıza oturup onu bekleyecek ve sıkılacaksanız şimdiden açık açık konuşun. Ayda birkaç kez tamam ama haftada 4-5 gün fazla bence.

Çok yakın bir arkadaşım da evlendiğinden beri bu sorunu yaşıyor şimdi bir de bebeği oldu. Eşinin haftanın 3-4 günü gece vakti eve gelmesine çok üzülüyor. Çoğu zaman uyuyakalıyorum yada akşam yemeğini tek başıma yemek istemediğim için aç geziyorum diyor.

Her gece her gece olmzki ama bence. Haftanin hic bir günü erken eve gelip sizinle vakit gecirmeyecekmi yani? Biz esimle cok tartisdik bu konu yüzünden ama artik bir cözüm bulduk. Esimin arkadaslari da bir gün evlenecek ve onlarin esleri nasil olur artik bilemicem belki ozaman daha az görüsürler ama bu sadece bir ihtimal. Ama siz esinizi nasil alistirirsaniz öyle devam eder ve devam etmekle kalmaz .okunu cikarir benden demesi

Bi de haftada 2-3 değil haftada 2-3 çok geç saatte eve gelme diğer günler de 8-9 gibi gelme normal diyor :KK43:
Hiçte normal değil bence tamam insan arkadaşları ile görüşür ama o kadar sıklıkla biraz fazla gibi. Bence o şimdiden yeryapmaya çalışıyor ama iş buluşmaya gelince bir ikiden sonra bıkar

Fikri değişene kadar evlenmeyin.
Yoksa ettiğiniz şikayetler yerine ulaşmaz.

Şimdi evlilik koşturmacasında olmadığı için böyle söylüyor olabilir.
Ama gerçekten vaktinin çoğunu arkadaşlarına da ayırabilir ve bu özellikle çocuk olduktan sonra boşanma sebebi bile olabilir.

Bu arada nasılsa aynı evde olacağınızı söylerken uyku saatlerinizden mi bahsediyor?
Komik.

Bi de haftada 2-3 değil haftada 2-3 çok geç saatte eve gelme diğer günler de 8-9 gibi gelme normal diyor :KK43:
Yok artık.kesinlikle olacak şey değil.arkadaslari bekar sanırım.onlar evlense kesinlikle öyle olmaz o zaman görür.arkadaslariyla kopamaz evlendim diye ,haftada 1 gorusur olabilir.sen de o gün başka plan yaparsın.ama akşamları evde olmaması da olmaz.bir insan evliyse belli bir saatten sonra evde olmak zorunda bence.

Arkadaslarida evlenir ve sizde arkadaslarinin esleriyle gorusurseniz normal olabilir. Ama haftada 3 bence fazla haftada 1 kez yeterli. Ve saatler normal sonucta geve 2 3 falan degil. Mesela o gümlerde sizde arkadaslarinizi davet edin, yada sizde arkadaslariniza gidin dönüste birlikte dönün...
Yani evlilikte bunlarada ihtiyaç var.
Sürekli ikiniz dipdibe olmak zorunda degilsiniz. Evlendiniz diye arkadaslariyla iliskisini kesmek zorunda da degil. Sadece abartmamasi gerek. Seni ihmal etmeden yalniz birakmadan dengelemesi lazım.

Back
X