- 14 Ağustos 2015
- 1.319
- 1.020
- 133
Benimki de sevgiliyksn böyle derdi, evlendikten sonra arkadaşlarının yanına zorla yolladığım zamanları bilirim. Takılma şu an
Nasıl oldu, evlenince o mu sorumluluklarının farkına vardı? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de sevgiliyksn böyle derdi, evlendikten sonra arkadaşlarının yanına zorla yolladığım zamanları bilirim. Takılma şu an
Bence abartmis bayaa bi. Haftanin 5 gunu evde olmuyor sanirsam?
aynen öyle. bizde ilk evlenen ciftik. her hafta sonu yalniz birskiyordu beni. ne mi oldu evlendiler ve artik nerdeyse hic görüsmüyorlar. yaaaa dedim beni yanliz biraktigin zamanlari unutmadim be odlu hepsi evlendi hangisi cikiyor simdi dedim?!
bu ilk evlendigimiz zamanlrdi artik cok dgisti. elbet cikacak bende cikiyorum ama hersey dozunda
Evlenince devamli beraber olunmuyorki. kari koca calisiyorsa hele eve yorgun argin aksam geliniyor yemekti çay icme fasliydi derken hooop uykusu geliveriyor insanin. anca haftasonlari tatilse o zaman esini bolca görmüş oluyorsun :) benim de eşim bi ara haftada 3 gün hali saha macina gider olmustu hem de hafta ici. cok kötü oluyor. 3 aksam resmen evde yalnizsin. mac saatleri geç oldugu icin arkadaslarimla vakit gecirebilecegim bir saat degil... resti cektim. sagolsun beni anlayisla karsiladi haftada 1 e düşürdü.
ayrica arkadaslari bekarken onlarla sık sık görüsürse evliliginize olumsuz yönde yansır. onlarin bekar yaşantısına ozenir, bazen onlara ayak uydurmak zorunda kalir. bi arkadasim bu yuzden cok problem yaşıyor. arkadasimin eşi bekar arkadaslari dalga geciyor sen kilibiksin diyorlar diye onlarla her türlü ortama girmeye baslamis nerdeyse aldatmaya gidiyordu sonu.
tüm bu yazdiklarimi oku, daha evlenmeden bu meseleyi konus. evlenip boşanma noktasina gelebilirsin bu konu yüzünden
evlendikten sonra bana çok bağlandı. Evlilik onu çok değiştrdi sanki yıllarca bunu bekliyormuş gibi adamın içinden aile reisi çıktı. Nazlı bi insan olmamama rağmen nezle oldğmda bile başımda bekler. Hele şimdi hamileyken arkadaşlarının yanına gittiğinde yüz kere arıyor. Şimdiden dert etme yani boşver. Sevgiliyken öyle beylik laflar etmek kolay.Nasıl oldu, evlenince o mu sorumluluklarının farkına vardı? :)
evlendikten sonra bana çok bağlandı. Evlilik onu çok değiştrdi sanki yıllarca bunu bekliyormuş gibi adamın içinden aile reisi çıktı. Nazlı bi insan olmamama rağmen nezle oldğmda bile başımda bekler. Hele şimdi hamileyken arkadaşlarının yanına gittiğinde yüz kere arıyor. Şimdiden dert etme yani boşver. Sevgiliyken öyle beylik laflar etmek kolay.
Siz nasıl evlenmeye cesaret ettiniz pekievlendikten sonra değişmeseydi?
![]()
heramora nın eşi pazarlık yaparak mı evlenmiş bilmiyoruz.
senin sevgilin önceden şartlarını söylüyor ki evlenince "dırdır" etme diye. sen şimdi bu şartı kabul ederek evlenirsen, evlenince söz söylemeye, onu değişmesi için zorlamaya hakkın yok. adam açık açık söylemiş. işine gelirse evlenirsin. gelmezse evlenmezsin.
Abartmış benceBi de haftada 2-3 değil haftada 2-3 çok geç saatte eve gelme diğer günler de 8-9 gibi gelme normal diyor![]()
Ben kabul edemem evlilik bu tavıra uygun değil ve burda ve gerçek hayatta duyduğum kadarıyla hiç uzun süreli olmuyo evlilikleri evlilik özveri istiyo fedakarlık istiyo karşılıklı aksni kabul etmiyo ve bitiyo ;(Selam kızlar,
Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmediçok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
Çok saçma ya bir insan 4-5 gününü arkadaşlarına ayırmak istiyorsa niye evlenmek ister ki? Öyle evde birisi olsun işlerimi yapsın çocuğuma baksın kafası mı bu anlamadım. Hayır böyle bir şeyi kimse de kabul etmez gibi geliyor hiç akla mantığa sığmıyor