• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bu normal mi?

Gece geç saatlerde tabiki gelemez. Ne demek yani evli bir erkegin gece geć saatlere kadar karısını yalnız bırakmasını mı onaylıyor. Bu düşüncesinden kurtulması lazım...

sevgilin abartmis.simdi boyle konusuyo da vakti bile olmaz isten gucten arkadaslarina.haftada 2 3 gun cok ..
simdiden ipleri sana vermemek icin boyle konuşuyo bence..
hele ki o cok sevdigi arkadaslari evlenince gör sen sevgilini :)
sen de soyle o zmn mahsus bende kiz arkadaslarima gidicem 2 3 gun onlarla gezeriz otururuz birbirmize gideriz de..
oyle sey mi olur ya haftada 2 3 gun nereye gidiyomus...
otursun oturdugu yerde..
isten geldikten sonra o yorgunlukla nereye gidiyomus beyfendi...
hele ki hafta sonu hoc gitmesin karisiyla vakit gecirmek varken bekar erkeklerle ne isi var ya ...
haftada 1 olsa bile vakitlice evine gelsin
anasinin evinde olmicak artik...
sorumluluklari artacak...

arkadaşlarıyla evlensin, o arkadaşları yapabiliyorlarsa, tıbben mümkünse onlardan bebeler yapsın bu arkadaşdelisi.com :deli:

Bence hic normal degil tamam arkadasi olsun ama jaftada iki uc nedir ya bi kere yeter evli o artik o kadar disarda olmasi bana sacma normal degil

haftada 4 5 nedir?? sevgilin abartmış. sen ne yapacaksın o dışarıdayken hiç düşünmüyor mu?

Bence sevgiliniz evlendikten sonra bekar hayatının devam edeceğini garanti altına almaya çalışıyor.

Sizi sevdiğini ama evlilikten korktuğunu, evliliğe hazır olmadığını düşünüyorum. Eğer evlenirseniz, evliliğinizin ilk yıllarının sizin için hayal kırıklığı olma ihtimali çok yüksek. Sevgilinizin biraz daha olgunlaşması gerek.

Bence evlilik planlarınızı erteleyin.

İsteklerine gelince...

Arkadaşlarıyla görüşmesinin, plan yapmasının kimseye zararı yok. Ama daha evlenmeden bunun pazarlığı yapılmaz.

Olur ya bazen haftada 2 görüşülür, bazen ayda 1 bile görüşmeye vakit olmaz. İstediği kadar sevsin arkadaşlarını, en sevdiği siz olmalısınız.

Bende evliyim, eşimin böyle bi talebi olmadı. Yeri geldi ayda 1 görüştüler, yeri geldi haftada 2. Bunu bu şekilde pazarlık konusu yapmanın anlamı yok.

Eğer bahsettiği sıklıkla görüşmek istiyorsa da evlenmemelisiniz. Çünkü birbirinizle ilgilenecek vaktiniz olmayacak ve yaşadığınız şeyin adına evlilik diyemeyeceksiniz.

Bence endişelerinizi gidermek ve sevgilinize şans vermek istiyorsanız ilişki terapistinden yardım almalısınız.

Cem Yılmaz kadınların regl dönemini tiye alırken yok geldi 1 hafta yok gelecek 1 hafta yok bitti 1 hafta biri bunlara ayın 4 hafta oldugunu açıklasın demişti,
Sizin erkek arkadaş da yok 2 gece şu saat yok 3 gece şu saat la hafta 7 gün zaten.

Evlensin bak bakalım o kadar sık çıkıyormu xD erkek ve kadın içinde geçerlidir bu durum, yeni evliyken hele akşamları bahsettiği sekilde sık sık çıkmaya zaten zaman ve firsat kalmaz yani herseyin zamani yeri var.
Bazen eşim nerseyse her akşam 1 saatline cikardi bazen hic bazen haftada 2 defa filan. Son zamanlarda hic cikmiyor mesela bende eşime derim hani cikmiyormusunuz arkadaslarinla diye cunku onun iyilini dusunuyorum otursun sohbet etsin onlarla kafa dagitsin ( nereye gittiklerini biliyorum kucuk bi yerde yasiyoruz herkes herkesin naptini biliyor guveniyorum yani ona).
Zaten evliligin ilerleyen zamaninda hayatin normal akisina oda kapilacaktir eger anormallik yoksa

İş, güç, ev geçindirme derdi, insanın eşine karşı, evine karşı sorumlulukları olunca... O söyledikleri uçup gidecektir.

Sanmıyorum haftanın 3 günü çıkabileceğini... ;)

Haftada bir dese tamam ama bu ne?

Buna tamam dersen bu evlilik gitmez.
Çok saçma yani bekar gezsin o zaman her akşam eşin yanında yoksa evlenme mantığı saçma.

Gece geç saatlere kadar olmaz.. Tabiki çıkar görüşür ama ben evde tekken o gecenin bir yarısı kafasına estiği gibi gelip gidemez...

Evet evlilik tanımına bencede uymuyor söyledikleri... Vazgeçirmeye çalış yada ilişkiyi uzat kankiler evlensin en son evlenin... Yoksa hiç bir erkek evlenmeden bir diğerini anlamaz...

Erkek Ne zaman evlenir yavaş yavaş elini eteğini çeker o ortamlardan ama 8-10 kişilik bir grupta sevgilin ilk evlenenler listesinde ise malesef diğer çoğunluk o ortama girmesi için elinden geleni yapar...

Dalga geçer karın mı izin vermedi der, buldumcuk der, der de der kocan yine gider ve en son yine olan size olur....

Arkadasimin ablasi gecen yil evlendi sirf bu sebepten boşanma davasi aciyo kocasi için varsa yoksa arkadaşları geç saatlere kadar onlarla beraber kiz hamileliğini hep yanliz geçirdi düşük tehlikesi geçirdi o gece bile sevgili arklariyla eglencedeydi kizlari oldu çocuğu idrar yollarındaki enfeksiyondan hastaneye yatirdilar kocasi yine arklariyla araziydi bi kere görünüp gitmiş bunlar yaşananların binde biri sadece sana bukadarini anlattim kardeşim gerisi senin bilcegin is gidip arklariyla evlensin bu sorunu halletmeden asla evlenme

Bi insan arkadaslarina duskundur diye birsey yok ya. Siz evlenmeyin ayni eve cikin o arkadaslarina vakit ayirsin nasil olsa bir sure sonra sen sıkılip ayrilcaksin bosanma davasiyla ugrasma :)

Geleneksel, geri... ismine ne derlerse desinler benim düşüncem bu. Erkek arkadasinin kafasinda biriyle evliliği asla düşünmezdim.

Daha evlenmeden gözü dışarılarda. Bi sakin olsun fazla telaş yaptı. Üzüldüm size doğrusu..

• Beğen
Reactions: anu
Arkadaslarina tabiki vakit ayirmali. Ama bunu kurala baglamak,bak simdiden soyluyorum demek aykiri bisey bnce. Bende evliyim ve esime asla gitme, gidemezsin demem. Tbiki arkadaslariyla plan yapar bnde oyle. ama kimle gider nerede olur bilirim dedigi saatte de eve gelir. hatta cok da takdir eder saygi duydugum icin.Ama bu ayda 2 3 kez olur maksimum. Kimse esir degil ama herseyin de bi dozu var bence.

O bunları derken gözlerinin ta içine bakar, gözlerimden ateş fışşkırtarak 'yaaawww heeeee heeeee' derdim. Asla olmaz. Bence şimdiden ters yap

Kaç canım. Aile ve arkadaş düşkünü adam evlilik sonrasında bu durumu daha da abartiyor. Ayrıca hiç de normal değil eve sürekli geç gelmesi.

Back
X