İlk buluşmaları erkek ödemeli diye düşünüyorum. Sonrakinde kim davet ettiyse o öder. Bir ilişki yaşanıyorsa da davet olmadığı için iki tarafta kimde varsa içinden geliyorsa ödenir. Bir kere sen bir kere ben samimi gelmiyor, o bir şekilde dengeleniyor zaten iki taraf da para konusunu dert etmiyorsa.
İki kuruş para kazandıktan sonra kendi ezikliğinden dolayı kadınların sadece cebindeki paraya geleceğini düşünen erkekler hesap konusuna bu kadar kafa yorar. O ne öyle ilk buluşmada ödeyecek mi diye kadını denemeler falan? Çok itici.
Hesap ödemeyeyim erkeği kullanayım diye iki kahve parasının hesabını yapan kadın da zaten hal ve hareketlerinden kendini belli eder, buluşmaların devamı gelmez. Bu kadar üzerinde kasılacak bir konu değil yani.
Not (adettendir): Uzun süreli ilişkimde maddi manevi sömürülmeme rağmen sonraki görüşmelerimde ilk buluşma harici (davet eden erkek olduğu için) erkeğe hesap ödetmedim. Bir keresinde internetten tanıştığım bir adam yalvar yakar buluşma koparmıştı ama karşıma aşırı özensiz, fotoğraflarından farklı gelip üzerine de hesap için hiçbir hamle yapmamıştı bile