Evlilikte cinsel yaşam?

Bir erkek 3 ay boyunca esiyle beraber olmuyorsa ve kendi kendine de birşeyler yapmiyorsa libidosu baya düşüktür. Zaten bir süre sonra ruyalanmasi gerekir. Kasık ağrısı olur erkeklerde. Benimkisi adet dönemini zorla atlatiyor.

Bir erkek 3 ay boyunca esiyle beraber olmuyorsa ve kendi kendine de birşeyler yapmiyorsa libidosu baya düşüktür. Zaten bir süre sonra ruyalanmasi gerekir. Kasık ağrısı olur erkeklerde. Benimkisi adet dönemini zorla atlatiyor.valla bilemedim benimkini. Önceden böyle olmayıp sonra olması tuhaf değil mi

Ya ben anlamam gerçekten bu durumu bir erkek eşi varken aynı evde aynı yatakta nasıl bir şey yaşamaz bu kadar süre, ya hayatında biri var ya da mast.... tercih ediyor

Sen istiyorsun ama o gorevini yerine getiremiyor. Tabiki rahatsız olur. Tedavi de olmuyor. Erkek gurur kirici olarak görüyor. Sorun öylece kalıyor. Aman bana ilismesin de diyor. Görmezden gelmenizi bekliyor. Nasıl başlarsa oyle gidiyor cinsellik. Libidosu düşük ise tasima suyla değirmen dönmüyor. Çok şey beklemeyin.

Aynı derken :) başını bilmiyorum ki , bizde durumlar fena , zoraki ilişkşye giriyor , libidosu çok çok düşük , artık gerçekten sevilmekmsitiyorum diye bağırasım var , siz de de böyle bişey mi
Yooo seninki kadar mühim degil bizim durum :)
Atiyorum 2 gün üst üste oluyorsa 2 hafta istemiyor.
Eger ben istersem geri cevirmiyor (asiriya kacmadigim sürece)

Back
X