Evlilikte cinsel yaşam?

bak telefonunu bir kurcala bakalım. bizim işyerinden bir arkadaşımız yakaladı. whatsapp ta bir kıza ..... nın fotoğraflarını gönderiyormuş.bunun da bir adı varmış. bu tür şeylerin de şu an hatırlayamadım. dikkat et.
Telefonunda bakıyorum da normal erkek arkadaşlarıyla konuşuyor sürekli . Hani onlara da saçma foto atmamış atmaz da . Onun dışında bisey yakalamadim pek .

Yok öyle bisey araştırdım. Kendisine soramadım . kırıcı olmak istemem
o zaman ona yetiyordur belki. belki iş yerinde çok yoğunsa o da olabilir.neyse tek sorunun bu olsun idare et o zaman eğer konuşamayacaksan kabullen.

a bak aklıma bir şey geldi. erotik kıyafetler filan giysene süpriz yap onun için hazırlan süslen mesela.......

Evlilikte cinsel yaşam çok önemli. Bir nevi amaç o değil mi zaten, sevgili olmaktan ayıran temel özellik :KK53: Bence normali çalışan çiftler için haftada 1-2.. Aslında bu sayı evlilikten evliliğe de değişkenlik gösterebilir. İş stresi, sorumluluk yorgunluğu, çiftlerin cinselliğe bakış açısı bu rakamı değiştirebilir. 3 yıllık evliyim, eşimin çok stresli dönemlerinde 1 ay boyunca ara verdiğimizde olmuştur. Bu tip durumlarda eşler anlayışlı olmalı diye düşünüyorum. :KK30:

Bu iyi mi .genelde herkes buna kötü diyor . Hani erkek fazla.duramaz derler ya O acıdan?
Ya çok saçma. Her erkeğin mizacı farklı erkek arkadaşımın tanıdığı var evli adam 2 hafta da 1 kez birlikte oluyorlarmış eşiyle. Kimisine böyle yetiyor.. Ama genelleme yapılırsa 2 bilemeden 3 günde bir erkek ister GENELLEME. Herkes bunun içinde olacak diye bir kaide yok

Ya çok saçma. Her erkeğin mizacı farklı erkek arkadaşımın tanıdığı var evli adam 2 hafta da 1 kez birlikte oluyorlarmış eşiyle. Kimisine böyle yetiyor.. Ama genelleme yapılırsa 2 bilemeden 3 günde bir erkek ister GENELLEME. Herkes bunun içinde olacak diye bir kaide yok
Ya orasi öyle tabi . Ama bu süre 3 ay kadar bir süre olabilir mi ?

Back
X