Evlilikte cinselliğin yeri

Ne kadar kırıcı bir yorum. Bir o kadar da itici. Ne demek erkeklerin aklindan bir dk bile cinsellik cikmaz? Biz burda her insan ayni degildir diyoruz siz neler diyorsunuz. Kusura bakmayin ama gercekten yorumunuz cok kötü. Keske yazmasaydiniz.

Ya bırak ya nerde erkeklerin aklından bir dk bile cinsellik çıkmıyor buradaki konular ne peki dimi ama
Erkekleri sadece çiftleşen canlı olarak görmekten vazgeçin

Ya bırak ya nerde erkeklerin aklından bir dk bile cinsellik çıkmıyor buradaki konular ne peki dimi ama
Erkekleri sadece çiftleşen canlı olarak görmekten vazgeçin
Hayir bir de kadina sadece senle aklina gelmiyordur demis. Boyle yorum yapilir mi? Ayip ya.

Yeni doğum yapmışsınız ve işe başlamışsınız, öncrsinde hamilelikte de ara vermişsiniz.

Anladığım eski rutine dönmek istiyorsunuz, ama acele ediyorsunuz gibi. Hem kızarak da olmaz ki, tatlı dille konuşmak gerekir, hassas meseleler bunlar, dan dun birbirinize girmemeniz gerekir bence. Benim anladığım eşiniz size hamilelik ve sonrası süreçte hem anlayışlı olmuş cinsellik açısından, sizin hormonlar normale dönerken onun libido düşmüş, anlayışlı olma sırası sizde. Biraz daha tatlı dille konuşup, gerekirse ikiniz de vitamin şu bu desteği alın. Geçicidir diye düşünüyorum, ama dilin açtığı yaralar kalıcı olacaktır. O yüzden bu haftasonu kızmanız ve verdiğiniz tepki nedeniyle hatalı olan sizsiniz.

Cinsellik iki kişinin istemesiyle başlar ve devam eder, sizde istememişsiniz eşinizde istememiş ben bi problem göremedim

Cinsellik iki kişinin istemesiyle başlar ve devam eder, sizde istememişsiniz eşinizde istememiş ben bi problem göremedim

11 aylık kızım var . Ondan dolayı ben de yorgun oluyorum ama onun uyuduğu zamanları değerlendiriyoruz. Siz de öyle yapın. Hep haftasonunu beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…