Evlilikte cinsellik

Meeliss0101

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
15
1
1
Kızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum benim bi konu hakkında görüşünüze fikrinize ihtiyacım var evlilikte cinsellik nasıl heyecanını ilk gün gibi tutmaktadır eşimin benden uzaklaşması son istediğim şeydir yersiz kaygılarım oluşuyor zaten işi dolayısıyla birlikteliğimiz çok sık olamıyor birde ben kurallarımla ona hep mesafe olmuşumdur
Anlamsız geliyor bana ama neden olduğunu anlayamadığım hisler oluşuyor bende eşimin isteklerine ( anal)hep bir neden bulabiliyorum günah vs diye.
Ama biyandan da benden soğur mu benle yapamadıklarını yaşayamadıklarını başkasında yaşar mı ?
Sizce nasıl olmalı

Son düzenleme:
Günah olan neyi istemiş olabilir ki diye düşünmekteyim ama aklıma gelen anal seks ise evet günah..Ama yapanda var tabi size kalmış..
Başka ne günahtı pardon?

Madem adamın soğumasından korkuyorsunuz neden kural koyuyorsunuz ki?

Kızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum benim bi konu hakkında görüşünüze fikrinize ihtiyacım var evlilikte cinsellik nasıl heyecanını ilk gün gibi tutmaktadır eşimin benden uzaklaşması son istediğim şeydir yersiz kaygılarım oluşuyor zaten işi dolayısıyla birlikteliğimiz çok sık olamıyor birde ben kurallarımla ona hep mesafe olmuşumdur
Anlamsız geliyor bana ama neden olduğunu anlayamadığım hisler oluşuyor bende eşimin isteklerine hep bir neden bulabiliyorum günah vs diye.
Ama biyandan da benden soğur mu benle yapamadıklarını yaşayamadıklarını başkasında yaşar mı ?
Sizce nasıl olmalı
Pardon günah derken ? Eşinle birlikte oluyorsun ne günahı? ? Ayrıca günah diyecek kadar hangi boyutta ne istiyor olabilirki?

Günahtan kastınız anal seks mi başka bişey mi ? Zaten çok sık olmuyo diyosunuz bide her şeye bahane üretiyosanız problem yaratabilir aranızda bu durum.

bunu beni aldatir mi diye dusunmeyin bence, ama elbette uyumlu cinsel beklentileri olan insanlarin evlilikleri daha saglikli ve daha saglam olur.

Adami reddet reddet nereye kadar yani, eger ki cok uyumsuzsaniz bu konuda bosanmak bence dogrusu olur.

Cinselliği sadece erkeklere ait birşey gibi yaşamasak tüm sorunlar ortadan kalkacak bence. Onun sizden soğumaması için mi yaşıyorsunuz cinselliği, sizin istekleriniz yok mu? Böyle şeyler karşılıklı bir uyumla yapıldığında o büyü yakalanır. Sizden çok uçuk şeyler istemiyorsa siz yine de bahane buluyorsanız bir probleminiz olabilir. Kadınlar sürekli ayıp-günah diye büyütüldüğünden problem görülmemesi zor bir toplumda yaşıyoruz zaten.

Nasıl bir tatmin arayışıdır şu anal anlamış değilim ona kadar türlü şeyler var siz onları teklif etseniz.

Anlamsız geliyor bana ama neden olduğunu anlayamadığım hisler oluşuyor bende eşimin isteklerine ( anal)hep bir neden bulabiliyorum günah vs diye.
Sizce nasıl olmalı
Anal ilişki tek celsede boşanma sebebi hanimefendi ayrıca sağlıklı değil ve dini boyutu malum....
Gerekirse boşanırdım ve asla taviz vermezdim

Back
X