Evlilikte cinsellik

Konu gunah olmasi sapiklik gelmesi de degil bence. Cinsellik karsilikli zevke dayali bisi. Sadece bi tarafin istedigi yapilabilir size cok uzak gelmiyorsa yeni deneyimlere aciksaniz bu sefer benim istedigim snrkina senin istedigin denilebilir. Ama bu hem inanciniza ters hem de asiri sagliksiz ustelik bi cok kadina asagilayici bi pozisyon gibi gelir bnde sahsen boyle dusunuyorum bana teklif edilmesi bile kavga sebebi olurdu. O yuzden asla kendinizi suclamayin. Net kesin bir dille.konusun bidaha teklif dahi edemesin. Bunun disinda ya yok yapamam dediginiz ama aslinda cogu kadina normal gelebilecek seyleri de denemekten kacinmayin belki gercekten hosunuza gidebilir.

ünlü düşünür teyzemin dediği gibi, hak yolu varken bok yolunda işiniz ne ?
banada son derece sağlıksız geliyor, dinimizcede günah.Benimde cinsellikte kurallarım, hoşlanmadıklarım vardır, bunlara karşıda tepkim hayli serttir.

eminim bunu isteyen eşiniz, dinin diğer gerektirdiklerini size dayatıyordur, yada kendi yapıyordur.Ama iş yatak odasında tatmine gelince sevap günah hak getire

Cinselikte kural ve boyutlarım yoktur anal denemedim ama anüse bir şey sokmanın zevk vereceğini düşünmüyorum..bu konuyla ilgili fikrimse şu seks şeklini beğenmeme ihtimaline karşı aldatma ihtimalini ( olan demiyorum buraya dikkat)aklıma sokan adamı yeniden gözden geçirir değerlendirme sonucum ise kendi hüsnü kuruntum değilse şutlarım net.

Pazartesi günü şöyle bir konu acmissiniz
Meeliss0101Yeni Üye
2 yillik evliyim ve evliligimiz ilk gunki heyecanini kaybetmis eski erkek arkadasimi bike rahatlikla konusabildigim bi insandi esim fakat son zamanlarda sanirim gozu beni gormuyor firsat buldukcada mazimi konusmak istiyor.sizce esimle herseyi acikca konusmalimiyim.eski erkek arkadasim ozellikle malum kendince merak ettigini hissediyorum konusunca da ters tepermi kararsiz kaldim Şimdide böyle bir konu, heyecanını kaybeden evliliginize heyecanmı katmak istiyorsunuz acaba siz esinizle farklı deneyimler yasayarak??

Yap gitsin mi diyordunuz yani taviz tavizi doğurmaz mı
Yok yapsin diye degil tabii, herkesin kendi bilecegi sey. Sadece uzun vadede zarar verecegini biliyorum bunu paylasmak istedim.

Taviz tavizi getirir tabii bencede. Ben bu konu sahibinin yerinde olsaydim herifi bosardim cunku yoktan anlamiyo sanirim. Zaten analin bi sonraki adimi ne olur dusunmek istemiyorum. Yararli birsey olsaydi haramda olmazdi, sagliga zararli oldugu icin yasak.

Cinselliğe heyecan katmanın zirilyon tane yolu var en iğrenci anal bence düşünmek bile istemiyorum. Ama farklı şekillerde renklendirebilirsiniz

1 kerede mi yoksa 1000. Kerede mi kaslarının zarar göreceğini bilemeyiz ki.
Belki ilk yapışında kaslarının biri zarar görücek o yüzden ben olsam yaptırmam bence.

kontrol erkekte oldugu icin.. gormemis gibi davranmazsa bise olmaz. Uzmandan dinledim bunu nette.

Oyle ya da boyle bu isten en cok zevk alan erkekler

Ha ama 1000 kere yaptysan eminim buyuk tuvaletini tutamazsin ilerde:)

kontrol erkekte oldugu icin.. gormemis gibi davranmazsa bise olmaz. Uzmandan dinledim bunu nette.

Oyle ya da boyle bu isten en cok zevk alan erkekler

Ha ama 1000 kere yaptysan eminim buyuk tuvaletini tutamazsin ilerde:)
Ben olsam hayatta yapmam ya iğrenç :)

Back
X