Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duyan da ayda bir kez birlikte oluyorsunuz sanacak, tehditlere bak seni aldatirim bilmem ne... Nasil kafalar bunlar ya. Psikolojik yardim almaya ikna mi etseniz, cift terapisi vs belki yardimi olur
Bende esimde soguma var ama seninki gibi hemen is oraya gitmiyi. Bizimde esim sadece kendine ilgi gosterilsin istuyo buda benim hic hosuma gitmiyo. Her seferinde boyle hoslanmadimi soyluyirum. Sex dedin karsilikli olur ama o tek ben onla ilgilenim edim. Her dedimde de aksamada ben sana yarinda ben sana yaparim dio ama fis tabi. Icimdende hic gelmiyo sex. Sariliruz operiz vs ama ilerisi fiyasko anlatmaya calisiyotum ama anlamiyo. Opusmekdende hoslanmaz napicam bilmiyorum 3 senelik evliyim sadece 1kez tatmin olacakken ondada mahvetti
Düşünmen gereken evliliğinde cinselliğin ne kadar olması değil, eşinle mutlu musun o evde huzurun var mi , doğru yolda misin ? Zaten mutsuz oluşun evdeki huzursuzluğun seni soğutmuş. Sorunda gizli cevapların.