Merhaba arkadaşlar . Çok kafa karışıklığı yaşadığım bir konu var . Ben bir senelik evliyim. Eşimle sevgilyken uzaktan ilişkimiz oldu o farklı şehirde ben farklı şehirdeydim. Onunla çok fazla gorusemiyorduk gelip gidiyordu 3 saatlik mesafe vardı. Sonra evlenmeye karar verdik . Bir yıl nişanlı kaldık .sevgilyken hep onunla olmayı çok istiyordum . Fakat nisanlaninca bende sorunlar olmaya başladı . Mide krampları kusma endişeleniyordum sürekli o çok sevdiğim kişiyi ailesini görünce lavaboya koşuyordum. Ailem eşimi ve ailesini çok sevdi . Sadece babam bak evlilik gurbet zor olur falan baya konuştu benimle iyice gözüm korktu ayrılmayı da düşündüm ama nasip oldu bı şekilde . Anksiyete rahatsızlığım oldu . İlk bı kaç ayım kusarak geçti . Ama eşim çok merhametli biri hiç bikmadi . Katlandı bu durumlara ... Sonra biraz olsun bunları atlattım . Onu seviyorum değer veriyorum fakat cinsellik yaşayamıyorum. Aile özlemi çekiyorum bir yandan da .. eşim eli yüzü düzgün kültürlü değer veren birisi .. cinsellik konusunda yakinlasamiyorum bı turlu depresyona girdim iyice denemediğim şey kalmadı .. en azından eşime biraz olsun bağlanabilsem sürekli ailemde aklıma gelmiycek bu kadar .ben ne yapmalıyım ?